Overslaan en naar de inhoud gaan

Naamplaatje laten maken voor je hond, kat of ander huisdier.

naamtag
 
Wat het maken van een naamtag voor aan de halsband van je huisdier
Prijs de prijzen schommelen tussen de € 10 en € 20
Waarom geef jouw lieveling de kans om aan jou te worden terugbezorgd indien het zou verloren lopen

Er zijn nu eenmaal nieuwsgierige beestjes die graag zelf op stap gaan

Krijgen ze een lekker luchtje of een speelkameraadje in de gaten dan wil het diertje soms wel eens het baasje eventjes helemaal vergeten. Het is erg als jij jouw lieverd niet zou terugvinden. Maar als je hond of kat een naamplaatje draagt, kan een persoon die jouw liefste viervoeter vindt jou gemakkelijk bereiken.

Als je op vakantie gaat is een naamplaatje ook zeker een aanrader. Met je telefoonnummer erop raak je jouw hond of kat ook in het buitenland niet kwijt. Er zijn natuurlijk ook honden en katten die gelukkig geen weglopers zijn, maar sommige baasjes vinden de naamplaatjes gewoon mooi staan. Het oog wil ook wat, toch?

Daarom bieden wij gepersonaliseerde naamtags voor je huisdier aan. Deze gepersonaliseerde naamtags zijn terug te vinden in de petafdeling van onze partner Eurotuin. Sommige baasjes kiezen voor een adreskoker, die ze bevestigen aan de halsband.

Contacteer ons voor een naamtag

Naamplaatje als vervanger van een microchip?

Opgelet: een naamtag of een adreskoker vervangt niet de ID-identificatie of de verplichte chip. Dergelijke microchip is een nog hogere garantie op het terugvinden van verloren dieren.

Je huisdier toch vermist?

  • Lees ons artikel over wat je kan doen als je kat vermist is 
  • Lees ons artikel over wat je kan doen als je hond vermist is