Overslaan en naar de inhoud gaan

Pet Friend Academy

Pet Friend Academy

Ben jij het soort hondenbaasje dat op zoek is naar een steeds betere connectie met je hond? Wil je leren hoe je samen kwaliteitsvolle momenten kan beleven door wederzijds begrip? Ben je tevreden met de band die je hebt, maar zijn er nog zaken die volgens jou beter kunnen? Dan is de Pet Friend Academy iets voor jou. Gedragscoach Rony Mestdagh start samen met WelloPet een nieuw concept op om jou te leren op een constructieve manier te trainen met je hond. Het is geen hondenschool, maar een parcours waarin we kijken naar wat jouw hond specifiek nodig heeft en wat hij wil communiceren naar je.

Bekijk de kalender

Voor wie?

Honden vanaf 1 jaar zijn welkom met hun baasje in onze Academy. Als je denkt dat de Academy niets voor jou is, think again. Iedereen heeft ruimte om te verbeteren, de hechte band tussen jou en je hond kan altijd versterkt worden met nieuwe denkpatronen en samenwerkingen.

De specialist die je daarbij helpt, is Rony Mestdagh, een gediplomeerd hondeninstructeur met een pak ervaring die al heel wat opleidingen afrondde om jou een breed scala aan tips & tricks te kunnen bieden. Van overprikkeling bij honden tot EHBO en hond-en-kindtraining, Rony is van alle markten thuis.

Wat mag ik verwachten?

Elke sessie vertrekt vanuit de basis: de band tussen jou en je hond en de manier waarop jullie communiceren. Van daaruit geven we tips & tricks om die communicatie te verbeteren en gaan we ook meteen van start om resultaat te boeken: nieuwe skills, praktische verbeteringen in het leven... Zo zorgen we voor een kwalitatiever leven samen en een traject op maat van elke hond.

De sessies gaan door in groepjes tot maximaal 6 honden.

Enkele onderwerpen die we behandelen: Behendigheid, drempels overwinnen, aandacht & connectie, mentale uitdagingen, spelen met je hond...

Wat kost dat?

In 2021 startten we met een testfase, omdat we onze Pet Friend Academy rustig wilden opbouwen. Op basis van de feedback van de deelnemers -hebben we alles geoptimaliseerd tot een waardevol leermoment met veel persoonlijke aandacht. De deelnameprijs is €24 per sessie van 1 uur.

Waar gaan de workshops door?

In de eerste fase gaan de workshops door op de Speelweide in Merelbeke en in het bos aan WelloPet Merelbeke. Afspreken doen we dus aan de ingang van WelloPet Merelbeke.