Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand juli: Een Koele Zomer

thema van de maand: een koele zomer

2020 is voor heel wat mensen een jaar waar de vakantie eerder een Staycation zal zijn. Bij WelloPet willen we ons steentje bijdragen om die zomer in eigen land zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen we op 3 manieren:

Ziektes voorkomen als je op uitstap gaat

Een dagje naar de kust met je hond? Of enkele lange wandelingen in het bos gepland? Da’s geweldig, maar het is belangrijk dat je alle medische noodzaken op voorhand regelt. Door meer in contact te komen met andere dieren en de natuur, loopt je hond een hoger risico op vlooien, teken of besmettelijke ziektes van andere dieren. Daarom is het belangrijk te checken of al je vaccinaties, ontwormingen en ontvlooiingen gegeven zijn. Niet zeker? Bel ons erover op 09 232 00 42 en maak een afspraak!

Maak een afspraak

Een koel zomerprogramma vol toffe events

Ook in eigen land kan je er een speciale dag van maken! WelloPet zorgt voor een extra gevuld programma in juli en augustus met heel wat speelweides en buitenactiviteiten zoals ‘spel en snuffel’ en ‘wek de speurneus’. Ideaal om er even uit te zijn. Je kan elke activiteit apart bezoeken, of genieten van onze Staycation Zomerdeal: 3 events en een cateringbon (zie hieronder) voor €32, een korting van 20%!

Hoe doe je dit? Vul bij één van de Staycation-events de promocode ‘ZOMERDEAL’ in. Je betaalt dan niet online, maar rekent af bij je eerste event aan onze balie, waar je 3-beurtenkaart en cateringbon meegegeven worden.

Ontdek onze events

Steun samen met ons de locale horeca

Heel wat zaken hadden het moeilijk tijdens de lockdown. Naast WelloPet zit het Eurotuin Tuinkaffee, dat lang gesloten moest blijven. Ook wij willen ons steentje bijdragen aan de lokale horeca en moedigen iedereen aan om een event te combineren met een bezoekje aan het Tuinkaffee. Met hun ruime terras en vele zitplaatsen binnen is het een gezellige, veilige en smaakvolle uitstap.

Om het Tuinkaffee (opnieuw) te leren kennen, kan je bij WelloPet in juli een cateringbon kopen voor €8, die €10 waard is in het Tuinkaffee. Perfect voor een drankje, ijsje, wafel of pannenkoek! De cateringbon zit ook inbegrepen in de prijs van onze zomerdeal!

Verkoeling in eigen huis?

Om thuis de hitte te doorstaan, hebben we ook enkele interessante producten voor je huisdier in de aanbieding. Bekijk onze producten in de kijker voor frisse bandana’s en koelmatten!

Vakantie

Goed geïnformeerd de zomer in:

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen