Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand april: het konijn

thema van de maand: het konijn promotieafbeelding

April: het konijn

Tijdens de maand april zetten we het konijn graag in de spotlight. Je konijn verdient de beste verzorging en daar willen wij deze maand extra aandacht aan besteden.

Wat houdt de maand april in?

Voordelige vaccinaties!

Het is belangrijk om jouw konijn jaarlijks in te enten tegen myxomatose, RHD1 en RHD2. Daarom proberen we zo veel mogelijk konijnen bij ons te laten komen in april, wanneer een afspraak met vaccinatie voor een konijn €56,25 kost, een korting van €11,40. Per extra konijn dat je wil laten vaccineren op hetzelfde moment, betaal je €45,65 extra (vaccin inclusief consultatie).

Daarnaast geven we alle konijntjes ook de nodige info & een staaltje kwalitatieve voeding mee naar huis. Het ideale moment om langs te komen dus!
Lees meer over Konijnen inenten: hoe en waarom

Je kan voor deze vaccinatie een afspraak maken via:

Vraag naar deze aanbiedingen

Dierenarts Celine geeft uitleg over het konijn

Onze dierenarts Celine is een konijnenkenner. Al jaren geeft ze onze dierenbaasjes de nodige info en advies en blijft ze op de hoogte van de laatste medische ontwikkelingen bij konijnen. Regelmatig geeft ze ook een lezing over hoe je een konijn gezond en gelukkig kan houden. Op 30 april staat bij WelloPet Kuurne de volgende lezing gepland. Een ideaal moment om onze nieuwe vestiging te ontdekken, een bezoekje te brengen aan onze vrienden van Duponzoo (en hun uitgebreide aanbod voor konijnen) en wat op te steken over jouw konijn.

In het teken van onze actiemaand, kost een toegangsticket slechts €5. Mis het niet, de plaatsen zijn beperkt!