Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand januari: Puppies & Kittens

puppies en kittens themamaand

Nieuwe pup of kitten? Laat je bijstaan...

Proficiat met je nieuwe beste vriend! Een nieuwe pup of kitten is een groots moment. Geniet ervan! Maar denk ook verder dan je neus lang is. Dit is de start van de opvoeding van een nieuw dier. Een huisdier met een eigen willetje, met een karakter, met een natuur. Een opvoeding geef je niet zomaar. We zijn er voor jou en je dier om je te begeleiden in deze unieke groeitocht. En dit vanaf dag 1.

Je wordt evenwel overstelpt met vragen. WelloPet helpt jou, op ieder moment!

Test hier je Puppy- of Kitten-kennis

a. Goed begonnen is half gewonnen: Puppy- of kittengewenning, altijd kosteloos

Een gratis 'knuffelconsult' is een speciaal moment waarop alles gestructureerd aan jou wordt uitgelegd en waarbij je nieuwe puppy of kitten al spelenderwijs kan wennen aan de dierenarts en de omgeving aldaar. Ook in het trimsalon voorzien we altijd een momentje om te wennen aan het trimsalon zonder dat we echt beginnen trimmen. We houden alle mogelijks onaangename ervaringen voor je dier achterwege. Dit komt de socialisatie van je puppy of kitten natuurlijk ten goede!

b. Gratis welkomstpakket

Kom langs bij een WelloPet in jouw buurt en ontvang een gratis welkomstpakket. Samen met onze partner Hill's geven we elke kitten of pup eigenaar een pakket met daarin voeding, een speeltje, een waardebon en een placemat. Let wel, actie is geldig zolang de voorraad strekt. 

c. Preventie telt, daarom is er het Life Plan

Je wil jouw pup of kitten vanaf de eerste dag beschermen, ja toch? Zorg dat jouw huisdier alle diergeneeskundige bescherming geniet: vaccinatie, ontworming, ontvlooiing, anti-teken, nagels - ogen -oren, ... Het Life Plan 'Kitten', of 'Puppy' bundelt dit voor jou in één voordelig en gemakkelijk pakket.

Wil je een kennismakingsdoos met goodies & waardebonnen komen afhalen? We bieden je met plezier een Kitten Box (versie kat) of Puppy box (versie hond) gratis aan.
 

d. Ontvang de Hondengids 'Een Hondenleven' of Kitten gids 'Wist-Je-Katjes'

WIe met zijn pup of kitten in januari op consultatie komt, krijgt van ons een gratis gids. Daarin vind je alles waarop je moet letten bij het grootbrengen van je pup of kitten.

"kitten gids"
Hondenleven

e. Focus op gedrag van bij de start: Start to Puppy

Onze hondengedragsbegeleidster Lisa verzorgt een lessenreeks Start To Puppy. In deze 5 individuele lessen zorgen jij en de lesgever voor een sterke start samen met je pup. Het boek "Welkom Puppy", verkrijgbaar als combi-ticket of apart, is een leuke handleiding door gedragstherapeute Joke Monteny.

Voor kittens start je bij onze blogs over Cat Vision, mee geschreven door Joline De Jaegher van Chat-O-Gand. En heb je verder nog vragen of problemen waar je een oplossing voor wil, dan is er de mogelijkheid om met Joline een gedragssessie in te boeken om jou een persoonlijke oplossing te bieden. 

f. Gebitsverzorging is belangrijk voor jonge puppies en kittens

In dit filmpje zie je hoe dierenarts Celine tandverzorging demonstreert. Duidelijker dan dit krijgen we het niet uitgelegd. 


 

g. Lees meer advies op onze blog

  • De reeks Puppy Praktijk
    voor puppies, geschreven door gedragstherapeute dr. ir. Joke Monteny
  • De reeks Cat Vision
    voor kittens, geschreven door gedragstherapeute Joline De Jaegher

h. Special Edition - De Speelweide voor Puppies

Op 25 januari 2023 om 16u00 kan je op de speelweide van WelloPet Merelbeke dartelende puppies vinden. Baasjes en hun pup leren er te spelen met leeftijdsgenoten. Onder de deskundige begeleiding van hondentrainer Rony Mestdagh en dierenartsassistent Manon Floré leer jij en je pup om te gaan met elkaar en in moeilijke situaties. 

Let wel: inschrijven op voorhand is noodzakelijk. De plaatsen zijn beperkt. 

i. Ben jij de WelloPet PUPPY & KITTEN kenner van 2023?

Dierenarts Celine daagt je uit!
Ben jij expert? Doe mee met onze wedstrijd en ontdek het in 8 vraagjes ...

We hebben twee wedstrijden voor jou klaar staan! Kies PUPPIES OF KITTENS !

even geduld, de wedstrijd is aan het laden...

 
powered by Typeform

 
powered by Typeform

Producten in de kijker