Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand juli: Een onbezorgde vakantie

thema van de maand: een onbezorgde vakantie promotieafbeelding

Wat houdt de maand juli voor jou in? 

Gaat je dier mee op vakantie of breng je je hond of kat naar een pension? Dan is het belangrijk dat je alles op tijd regelt en alles in orde brengt wat betreft de wettelijke en medische verplichtingen voor je huisdier. Om alle voorbereidingen vlot en zorgeloos te laten verlopen brengen we jou deze maand op de hoogte van de richtlijnen van het land van je vakantiebestemming, ook van de pensions waar je je huisdier mogelijks naartoe brengt.

Gratis(*) vakantieconsult

Ga je op reis met je huisdier, of breng je je lieveling naar een pension? Onze dierenartsen maken graag een momentje vrij om alles wat belangrijk is samen met jou te overlopen. We geven je tips om alles in orde te brengen. Voor meer informatie kan je onze pagina over het gratis vakantieconsult(*) raadplegen.

(*) advies is gratis, medische behandeling is betalend

Vraag hier jouw vakantieconsult

premium EHBO koffer aan 31,45€ i.p.v. 34,95€

Onverwachte dingen gebeuren overal, zo zit een ongeluk altijd in een klein hoekje. Thuis, op wandeling, op de hondenschool of op vakantie. Wees daarom voorbereid. Deze premium EHBO koffer, samengesteld door dierenartsen van WelloPet, brengt je al een heel stuk op weg. Gedurende gans deze vakantie 10% verlaagd in prijs!
#preventietelt

EHBO-koffer.jpeg

Een gratis boek voor wie reist met z'n hond!

Het team van WelloPet schreef mee aan het boek "Op reis met je hond" van Borgerhoff & Lamberigts (136 p. incl. illustraties met kleur, 19,99 €).
Onze leverancier van hondenvoeding Hill's schenkt 30 exemplaren(*) gratis weg aan iedereen die een extra vakantieverpakking koopt van Hill's droge voeding.

Hoe werkt het?

Bestel twee verpakkingen van dezelfde soort droge hondenvoeding van het merk Hill's in de maanden juli of augustus (de groottes van de verpakking mogen afwijken, het type voeding moet hetzelfde zijn) en je krijgt dit boek gratis aangeboden.

Tip:
- Bestel je via de webshop met verzending? Vraag jouw boek aan via het vrije veld 'opmerkingen', het wordt niet standaard meegestuurd!
- Bestel je via de praktijk of haal je zelf je webbestelling af? Vraag zeker jouw boek aan de dierenartsassistente aan de balie!

(*) Zolang de voorraad strekt

Verkoelend speelgoed is leuk

Neem je je huisdier mee naar een locatie met hoge temperaturen? Neem dan een kijkje op onze webshop, waar we allerlei verkoelend speelgoed hebben uitgekozen om deze warme temperaturen aangenamer te maken voor je lieveling.

Goed geïnformeerd:

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen