Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand juni: een stralende vacht

thema van de maand: een stralende vacht promotieafbeelding

Een gezonde huid en vacht zijn een zeer belangrijk onderdeel van het in conditie houden van jouw huisdier.
De hoeveelheid zorg die jouw hond of kat nodig heeft zal variëren, maar alle honden en katten moeten een goed verzorgingsregime hebben. Bovendien betekent een regelmatige verzorging tezelfdertijd ook een regelmatige controle.

In juni 20% bonus bij een trimbeurt!

Met de lente en het mooie weer in het land is het zeker tijd om de vacht van jouw hond of kat eens goed te laten verzorgen. Om jullie te belonen om te kiezen voor professionele vachtverzorging, geven we in juni 20% bonus op je PetBudget bij elke oplaadbeurt.

Hoe gaat het in zijn werk? Simpel: kom je langs voor een trimbeurt in juni, of kom je jouw PetBudget-kaart opladen, dan geven we je een bon die je kan inruilen voor 20% bonus bij een oplaadbeurt van je PetBudget. Die kan je meteen gebruiken, of bijhouden en inwisselen tot 31 augustus 2021. Misschien doe je er wel een vriend(in) plezier mee? De mogelijkheden zijn legio!

Waarom een PetBudget? Het PetBudget werd in het leven geroepen om een makkelijke manier te voorzien om voordelig te betalen voor alle niet-medische diensten bij WelloPet. Voor een bezoekje aan ons trimsalon, onze gedragsbegeleiders of onze events kan je dus betalen met je PetBudget, waarbij je bij elke oplaadbeurt normaal 10% (en tijdens onze actiemaand 20%) bonus krijgt.

Maak een afspraak

Een borstel en kam voor elk type vacht

Vaak wordt de vraag gesteld: 'met welke professionele producten werkt het team trimmers van WelloPet ?' Hun favoriete merk is NOGGA!
Vanaf nu zijn de shampoo's die de trimmers gebruiken, eindelijk, ook in kleinverpakking beschikbaar (ook in de webshop)! Dus kan jij thuis als professional aan de slag!

We hebben ook het assortiment borstels en kammen uitgebreid, zodat jij een prima keuze kan maken van het juiste gereedschap. Om te weten te komen welk materiaal jouw hond nodig heeft, kan je deze blog lezen. Voor je kat hebben we het boek 'Klitvrije kat, zo doe je dat' in de aanbieding.

foto's borstels (1)_0.png

naar de webshop >>

Vachtverzorging, ook belangrijk voor katten

Veel baasjes geloven dat een kat volledig zelf instaat voor de verzorging van haar vacht. Dit klopt deels, maar factoren zoals de luchtvochtigheid, het veranderen van de seizoenen, klitten, het type vacht en de medische toestand van je kat kunnen het nodig maken om professionele hulp te zoeken. Snel reageren is hierin belangrijk. Lees in deze blog wat de risico's zijn en wanneer jouw kat naar de trimmer moet.

Lees ook deze blogs:
Welke vacht heeft jouw hond en hoe te verzorgen?
Het verzorgen van de vacht van de kat