Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema in april en mei: Vachtverzorging

Vachtverzorging 2023

Een gezonde huid en vacht zijn een zeer belangrijk onderdeel van het in conditie en gezond houden van jouw huisdier.
De hoeveelheid zorg die jouw hond of kat nodig heeft zal variëren, maar alle honden en katten moeten een goed verzorgingsregime hebben. Bovendien betekent een regelmatige verzorging tezelfdertijd ook een regelmatige controle. Op tijd naar het trimsalon gaan zorgt ervoor dat de vacht van je huisdier op tijd en stond helemaal in orde gezet kan worden door een professional, maar wat je thuis doet, heeft ook een enorme impact. Een onverzorgde, verwaarloosde tot verklitte vacht heeft een zéér negatief effect op het welzijn, en vervolgens de gezondheid, van het huisdier.

Tip: ken je onze gratis Puppygewenning al? Of deze : 'nieuwkomers' krijgen een mooi diplomadoosje, met daarin hun haarlok, als aandenken aan hun eerste trimbeurt.

ontdek alle diensten door de trimmers

De juiste kammen en borstels voor elk vachttype!

Vaak wordt de vraag gesteld: 'met welke professionele producten werkt het team trimmers van WelloPet ?' Met grote tevredenheid gebruiken we de borstels, kammen en Shampoo van Transgroom Showtech +. Daar staan we 100% achter. 

Deze zijn niet te koop in dierenspeciaalzaken. Maar uiteraard willen we dat iedereen dezelfde professionele materialen als onze trimmers kan gebruiken. Daarom hebben we een assortiment van die borstels en kammen in de aanbieding voor elk vachttype.

Onze trimmers helpen je graag om de juiste keuze te maken, maar in de tussentijd kan je ook deze blog lezen voor hond, of deze reeks blogs voor kat.

Tip: in elke WelloPet-vestiging is een uitgebreide brochure en koopwijzer beschikbaar.

Win Win Win

Baasjes die respect hebben voor de vacht van hun hond en kat willen we belonen. Ze kiezen niet de makkelijkste maar wel de beste weg voor hun huisdier. En daarom riepen we deze twee maanden een nieuwe actie in het leven.
Zie reglement* voor de voorwaarden

Bij iedere 10 euro besteding in april en mei 2023 aan producten voor vachtverzorging, of bij aankoop van Hill’s voeding, of bij besteding in het trimsalon, ontvang je één kraslot. Dit kraslot geeft recht op een gratis borstel of kam voor de thuisverzorging van de huid en vacht van jouw kat. Er zijn tot 400 winnaars - je maakt dus véél kans om te winnen! 
Deze actie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Hill’s Pet Nutrition.

Servicekaart: voor het leven na de trimbeurt

Langskomen voor een trimbeurt is maar de helft van het werk. Als baasje ben je na een trimbeurt niet vrijgesteld van alle werk. Nu is het aan jou om de vacht en huid in topconditie te houden. Daarom geven we een servicekaart mee na een trimbeurt. Zo hou je bij wat er gebeurd is tijdens de trimbeurt én geven we je adviezen voor een optimale vachtconditie thuis te onderhouden. 

Vachtverzorging, ook belangrijk voor katten

Veel baasjes geloven dat een kat volledig zelf instaat voor de verzorging van haar vacht. Dit klopt deels, maar factoren zoals de luchtvochtigheid, het veranderen van de seizoenen, klitten, het type vacht en de medische toestand van je kat kunnen het nodig maken om professionele hulp te zoeken. Snel reageren is hierin belangrijk. Lees in deze blog wat de risico's zijn en wanneer jouw kat naar de trimmer moet.

Tip: Katten trimmen gebeurt exclusief door ervaren kattentrimsters, én in aparte ruimtes 'no dogs allowed'. In WelloPet Lochristi en Waregem is er bovendien een volledige kattenconsultatieruimte ter beschikking voor 'low stress' & 'high comfort'.

Lees ook deze blogs:
Welke vacht heeft jouw hond en hoe te verzorgen?
Het verzorgen van de vacht van de kat

ontdek ons aanbod trimmen

 

 


 

 

 

*reglement Krasloten-wedstrijd april mei 2023
1 kraslot te ontvangen per 10€ netto besteed bedrag (incl. BTW na kortingen) in het trimsalon, of bij aankoop van producten voor vachtverzorging of bij aankoop van "Hill's petfood" bij WelloPet tussen 1/4/2023 en 31/5/2023. Bedrag van één kassaticket wordt gedeeld door 10 en afgerond naar beneden om het aantal krasloten te bepalen. Online winnaars staan zelf in voor de verzending of ophaling van gewonnen producten. Een afbeelding met 3 lachende gezichtjes duidt een winnend lot aan. Eén winnend lot geeft recht op een aangeboden borstel, kam of shampoo voor vachtverzorging voor hond of kat. Medewerkers van WelloPet stellen zelf een product voor dat past bij de vacht van uw huisdier. Wenst u het aangeboden product niet in ontvangst te nemen, dan kan u het winnend lot inruilen voor een korting van max. 10€ incl. BTW op een ander product uit het bestaande assortiment borstels, kammen en shampoo. Een eventueel restbedrag wordt niet uitbetaald of omgezet in tegoeden. Winnende loten kunnen enkel worden ingeruild voor een borstel, kam of shampoo tussen 1/4/2023 en 31/5/2023. Online winnaars dienen hun keuze voor product en verzending of ophaling door te geven voor 31/5/2023. Actie i.s.m. Hill's Pet Nutrition.