Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand juni: een stralende vacht

vachtverzorging hond

Een gezonde huid en vacht zijn een zeer belangrijk onderdeel van het in conditie houden van jouw huisdier.
De hoeveelheid zorg die jouw hond of kat nodig heeft zal variëren, maar alle honden en katten moeten een goed verzorgingsregime hebben. Bovendien betekent een regelmatige verzorging tezelfdertijd ook een regelmatige controle. Op tijd naar het trimsalon gaan zorgt ervoor dat de vacht van je huisdier op tijd en stond helemaal in orde gezet kan worden door een professional, maar wat je thuis doet, heeft ook een enorme impact.

De juiste kammen en borstels voor elk vachttype!

Vaak wordt de vraag gesteld: 'met welke professionele producten werkt het team trimmers van WelloPet ?' Wel; de shampoo en verzorgingsproducten van Nogga zijn onze trouwe partner voor elke hond, terwijl we de kammen en borstels van Transgroom gebruiken om jouw hond van overbodig haar af te helpen.

Uiteraard willen we dat iedereen dezelfde professionele materialen als onze trimmers kan gebruiken. Daarom hebben we een assortiment aan borstels en kammen in de aanbieding voor elk vachttype. Onze trimmers helpen je graag om de juiste keuze te maken, maar in de tussentijd kan je ook deze blog lezen.

naar de webshop >>

Gebruik je PetBudget

Het PetBudget werd in het leven geroepen om een makkelijke manier te voorzien om voordelig te betalen voor alle niet-medische diensten bij WelloPet. Voor een bezoekje aan ons trimsalon, onze gedragsbegeleiders of onze events kan je dus betalen met je PetBudget, waarbij je bij elke oplaadbeurt 10% bonus krijgt.

Wie een Life Plan afsluit, krijgt bovendien een saldo van €50 op zijn PetBudget dat vrij te besteden is voor alle niet-medische diensten. Doe zoals veel andere dierenbaasjes en vraag jouw kaart aan bij één van onze vestigingen.

Meer over het PetBudget

Geniet van korting op Hill's Derm Complete

Ook voeding kan een belangrijke ondersteuning bieden voor een gezonde huid en vacht. Hill's heeft met de Derm Complete-lijn een dieetvoer in zijn gamma dat de huidfunctie ondersteunt bij huidaandoeningen en overmatige haaruitval en voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen bij volwassen honden.

Staat jouw hond op deze voeding? Ga dan deze maand langs bij WelloPet om een zak Hill's voer aan voordeeltarief  (-€10) aan te kopen.

Vachtverzorging, ook belangrijk voor katten

Veel baasjes geloven dat een kat volledig zelf instaat voor de verzorging van haar vacht. Dit klopt deels, maar factoren zoals de luchtvochtigheid, het veranderen van de seizoenen, klitten, het type vacht en de medische toestand van je kat kunnen het nodig maken om professionele hulp te zoeken. Snel reageren is hierin belangrijk. Lees in deze blog wat de risico's zijn en wanneer jouw kat naar de trimmer moet.

Lees ook deze blogs:
Welke vacht heeft jouw hond en hoe te verzorgen?
Het verzorgen van de vacht van de kat