Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema in april en mei: Vachtverzorging

Vachtverzorging 2023

Een gezonde huid en vacht zijn een zeer belangrijk onderdeel van het in conditie houden van jouw huisdier.
De hoeveelheid zorg die jouw hond of kat nodig heeft zal variëren, maar alle honden en katten moeten een goed verzorgingsregime hebben. Bovendien betekent een regelmatige verzorging tezelfdertijd ook een regelmatige controle. Op tijd naar het trimsalon gaan zorgt ervoor dat de vacht van je huisdier op tijd en stond helemaal in orde gezet kan worden door een professional, maar wat je thuis doet, heeft ook een enorme impact.

De juiste kammen en borstels voor elk vachttype!

Vaak wordt de vraag gesteld: 'met welke professionele producten werkt het team trimmers van WelloPet ?' Met grote tevredenheid gebruiken we de borstels en kammen van Transgroom. Daar staan we 100% achter. 

Uiteraard willen we dat iedereen dezelfde professionele materialen als onze trimmers kan gebruiken. Daarom hebben we een assortiment aan borstels en kammen in de aanbieding voor elk vachttype. Onze trimmers helpen je graag om de juiste keuze te maken, maar in de tussentijd kan je ook deze blog lezen.

Win Win Win

Baasjes die respect hebben voor de vacht van hun hond en kat willen we belonen. Ze kiezen niet de makkelijkste maar wel de beste weg voor hun huisdier. En daarom riepen we deze maand een nieuwe actie in het leven. 

Bij iedere 10 euro besteding in april en mei aan producten voor vachtverzorging, of bij aankoop van Hill’s voeding, of bij besteding in het trimsalon, ontvang je één kraslot. Dit kraslot geeft recht op een gratis borstel of kam voor de thuisverzorging van de huis en vacht van jouw kat. Er zijn tot 400 winnaars - je maakt dus véél kans om te winnen! Deze actie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Hill’s Pet Nutrition.

 

Servicekaart: voor het leven na de trimbeurt

Langskomen voor een trimbeurt is maar de helft van het werk. Als baasje ben je na een trimbeurt niet vrijgesteld van alle werk. Nu is het aan jou om de vacht en huid in topconditie te houden. Daarom geven we een servicekaart mee na een trimbeurt. Zo hou je bij wat er gebeurd is tijdens de trimbeurt én geven we je adviezen voor een optimale vachtconditie thuis te onderhouden. 

Vachtverzorging, ook belangrijk voor katten

Veel baasjes geloven dat een kat volledig zelf instaat voor de verzorging van haar vacht. Dit klopt deels, maar factoren zoals de luchtvochtigheid, het veranderen van de seizoenen, klitten, het type vacht en de medische toestand van je kat kunnen het nodig maken om professionele hulp te zoeken. Snel reageren is hierin belangrijk. Lees in deze blog wat de risico's zijn en wanneer jouw kat naar de trimmer moet.

Lees ook deze blogs:
Welke vacht heeft jouw hond en hoe te verzorgen?
Het verzorgen van de vacht van de kat

 

Producten in de kijker