Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand maart: een verzorgd gebit

Gebitsverzorging_februari_maart

Het is belangrijk dat je het gebit van je hond of kat gezond houdt. Je kan dit onder meer bereiken door je beestje speciaal voer of voer in de vorm van droge brokjes te geven. Om tandplak en tandsteen te voorkomen, kun je het best kiezen voor een gebitsreiniging door de dierenarts.

Zieke tanden geven enorm veel pijn en ongemak aan het dier. Het staat eveneens een normaal eetgedrag in de weg. Onophoudelijke tandpijn is ondraaglijk. Als mens kunnen we zelf alarm slaan. Een hond of kat ouder dan 6 jaar rekent op jou voor aangepaste gebitsverzorging.

In maart hebben we 4 mooie voordelen voor onze liefste viervoeters:

  1. Elke hond of kat kan gratis op gebitscontrole komen, waar we het gebit controleren en je de beste tips mee naar huis geven. Hoe doe je dit? Maak gewoon een afspraak in onze digitale agenda of telefonisch en kies de optie 'Gratis Gebitscontrole'. Wij zorgen dan dat je kosteloos langs kan komen!
  2. Kom je langs voor een gebitsreiniging, dan ga je naar huis met een gratis Gebit-Kit (*), met alles wat je nodig hebt om de tanden van je huisdier perfect te verzorgen.
  3. I.s.m. Hill’s ontvang je een kortingscoupon van -7,5 € (kleine zak) of -15 € (grote zak) voor aankoop van voeding. Immers al hun premium-voeding bevat extra tandreinigende samenstelling en een aangepaste kauwstructuur, en werkt preventief voor een gezond gebit.

online afspraak maken voor een gratis(*) gebitscontrole >>

 

Wat houdt ‘een gezond gebit'?

  • Gratis controle van het gebit

De tanden van je huisdier kan je gratis laten controleren door de dierenartsen van WelloPet. Je krijgt hierbij de beste tips om de tanden van je huisdier te verzorgen. Deze gebitscontrole is iets korter dan een algemene consultatie. Hoe doe je dit? Maak gewoon een afspraak in onze digitale agenda of telefonisch en kies de optie 'Gratis Gebitscontrole'. Wij zorgen dan dat je kosteloos langs kan komen!

poster vergelijking tanden-gebit.jpg

Laat in maart de tanden van je hond of kat reinigen door de dierenarts, en krijg een gratis Gebit-Kit (*). Deze box bevat tandreinigende producten waardoor je huisdier, na de reiniging, langer kan genieten van een propere mond.

 

online afspraak maken voor een gratis gebitscontrole >>

Lees onze adviesartikels over gezonde tanden ...

(*) zolang de voorraad strekt

  • Gratis Gebit-Kit bij een gebitsreiniging

  • Voor je hond: toilettasje met orozyme tandpasta, tandenborstel , folder gebit en orozyme kauwstick (1 groen en 1 wit).
  • Voor je kat: kartonnen zakje van Hill's met staaltje Vetessentials droog en nat, vingertandenborstel en folder orozyme.
                                                       Gebit-Kit hond                              
  • Voeding van Hill's in onze vestigingen

Deze premiumvoeding bevat extra tandreinigende samenstelling en een aangepaste kauwstructuur, en werkt preventief voor een gezond gebit.

Producten in de kijker