Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand maart: een verzorgd gebit

thema van de maand: een verzorgd gebit promotieafbeelding

Het is belangrijk dat je het gebit van je hond of kat gezond houdt. Je kan dit onder meer bereiken door je beestje speciaal voer of voer in de vorm van droge brokjes te geven. Om tandplak en tandsteen te voorkomen, kun je het best kiezen voor een gebitsreiniging door de dierenarts.

Zieke tanden geven enorm veel pijn en ongemak aan het dier. Het staat eveneens een normaal eetgedrag in de weg. Onophoudelijke tandpijn is ondraaglijk. Als mens kunnen we zelf alarm slaan. Een hond of kat ouder dan 6 jaar rekent op jou voor aangepaste gebitsverzorging.

In maart hebben we 4 mooie voordelen voor onze liefste viervoeters:

 1. Elke hond of kat kan gratis op gebitscontrole komen, waar we het gebit controleren en je de beste tips mee naar huis geven. Hoe doe je dit? Maak gewoon een afspraak in onze digitale agenda of telefonisch en vermeld 'Gratis Gebitscontrole' in je notities. Wij zorgen dan dat je kosteloos langs kan komen!
 2. Kom je langs voor een gebitsreiniging, dan ga je naar huis met een gratis Gebit-Kit (*), met alles wat je nodig hebt om de tanden van je huisdier perfect te verzorgen.
 3. Ook in de Shop is er een mooie actie: vanaf een aankoop van €25 aan producten voor tandverzorging, sturen we je een Gebit-Kit (*) mee op of krijg je hem mee naar huis!
 4. Met de Dental Health-lijn van Hill's, verzorgt je voeding ook de tanden van je lieveling. In maart liggen de zakken in de winkel met mooie kortingen!
   

online afspraak maken voor een gratis(*) gebitscontrole >>

 

Wat houdt ‘maand van een gezond gebit in’?

 • Gratis controle van het gebit

De tanden van je huisdier kan je gratis laten controleren door de dierenartsen van WelloPet. Je krijgt hierbij de beste tips om de tanden van je huisdier te verzorgen. Deze gebitscontrole is iets korter dan een algemene consultatie. Hoe doe je dit? Maak gewoon een afspraak in onze digitale agenda of telefonisch en vermeld 'Gratis Gebitscontrole' in je notities. Wij zorgen dan dat je kosteloos langs kan komen!

poster vergelijking tanden-gebit.jpg

Laat in maart de tanden van je hond of kat reinigen door de dierenarts, en krijg een gratis Gebit-Kit (*). Deze box bevat tandreinigende producten waardoor je huisdier, na de reiniging, langer kan genieten van een propere mond.

In maart krijg je bij aankoop van €25 aan tandverzorgende producten (Virbac, Maxiguard, Orozyme, ...) in onze Webshop of in de praktijk een Gebit-Kit (*) mee opgestuurd.

online afspraak maken voor een gratis gebitscontrole >>

Lees onze adviesartikels over gezonde tanden ...

(*) zolang de voorraad strekt

 • Gratis Gebit-Kit bij een gebitsreiniging

 • Voor je hond: 3 kauwbeentjes • Orozyme enzymatische hondentandpasta • Vingerhoedje om tanden te poetsen 
 • Voor je kat: Vegetarische snoepjes tegen tandplak en slechte adem • Vingerhoedje om tanden te poetsen • Orozyme enzymatische hondentandpasta
                                                     Gebit-Kit hond                              
 • Gebit-Kit bij aankoop van €25 in de Shop

 • Korting op Hill's VetEssentials Dental Health in onze vestigingen

Zoek naar de gestickerde zakken van Hill's om te profiteren van een mooie korting op hun brokken gericht op de gezondheid van je tanden.