Overslaan en naar de inhoud gaan

Therapeutisch assortiment voeding

therapeutisch assortiment

Kort overzicht

Wat therapeutisch assortiment voeding voor je huisdier
Prijs afhankelijk van type voeding
Waarom therapeutische voeding zorgt ervoor dat jouw huisdier langer leeft, met minder pijn of zich beter en aangenamer voelt

lees meer over basisvoeding en dieetvoeding

Therapeutisch assortiment

Net als pijnbestrijding of veterinaire zorg moet therapeutische voeding beschouwd worden als een onderdeel van een behandeling. Wanneer het niet meer mogelijk is om via de gewone onderhoudsvoeding voldoende energie en voedingsstoffen in te nemen, kunnen speciaal ontwikkelde producten goede diensten bewijzen. Deze kunnen als aanvulling op (als bijvoeding) of als volledige vervanging van de normale voeding worden gebruikt.

WelloPet verkoopt een breed assortiment aan therapeutische voeding. Deze voeding helpt om diverse ziektebeelden te behandelen. Denk aan urinewegproblemen, huid- en vachtproblemen, nierziektes, gewrichtsaandoeningen, maag – en darmproblemen of overgewicht. Dikwijls zorgt een therapeutisch voedingsplan ervoor dat dieren langer leven, met minder pijn leven of zich beter en aangenamer voelen. En bij WelloPet staat een Happy Pet, samen met een Happy Baasje, centraal.

therapeutisch-assortiment.jpg

Het is ten zeerste afgeraden om zomaar met therapeutische voeding te starten. Deze voeding vereist altijd een eerste advies door de dierenarts. Therapeutische voeding bestaat zowel in een variant voor onderhoudsvoeding als in een variant voor een behandeling.

Door middel van een Food Plan kan je gemakkelijk voeding bestellen, gratis thuis laten leveren en voordeliger aankopen.
Je kan altijd een persoonlijk advies vragen aan de dierenartsen. Dit kan bij ons in het gezondheidscentrum, maar dit kan ook online.


Vraag online advies voor de juiste voeding

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen