Overslaan en naar de inhoud gaan
Doe de test 'een ideaal gewicht voor je hond of kat'

Een beloning voor jou!

Gezonde Happy Pets, dus Happy Baasjes

Daar doen we het toch voor. 

Met voeding heb je de belangrijkste sleutel in handen om invloed uit te oefenen op de gezondheid van je liefste huisdier. Zowel de keuze van de juiste voeding, als het juist doseren van de hoeveelheid voeding, is van een ontzettend groot belang.
Een ideaal gewicht zorgt ervoor dat dieren langer leven, met minder pijn leven, of zich beter en aangenamer voelen. 

Redenen genoeg om eens ons testje te hebben doorlopen, niet?

We hebben een beloning voor jou!
 🐾 :-)

De laagste drempel is het kiezen van de juiste voeding. Onze dierenartsen en voedingsconsulenten werken vooral met het gamma Metabolic van Hill's, en het gamma Obesity van Royal Canin. WelloPet voert uiteraard ook de andere gekende merken, en biedt tevens diepvriesvoeding aan (wel enkel af te halen!)

Wil jij voeding aanschaffen? Dan bieden we je nu 10% extra korting op jouw volledige webshopbestelling, en we bezorgen alles gratis bij jou thuis vanaf 25€. Gebruik de code 'dieetbegeleiding'(*) in je winkelmandje, en de 10% extra korting wordt direct verrekend.
(*)de korting komt voor de verzendkost, je kan de code niet gebruiken samen met een Food Plan, de korting is éénmalig, enkel bruikbaar na registreren of aanmelden, niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen

Wil je later een Food Plan-abonnement? Dan krijg je door dat Food Plan permanent tot 20% korting, eventueel met gratis bepaalde diagnoses en altijd gratis thuisbezorging.

Dieetvoeding voor hond

Dieetvoeding voor kat
ontmoet ons team dierenartsen
vraag gratis online voedingsadvies

 

Pootje van team WelloPet 🐾

 

Dit is een verborgen pagina, je krijgt die enkel na het invullen van de online test 'een ideaal gewicht voor kat of hond'

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen