Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de dierenartsen

collage_team.jpg

WelloPet is constant in uitbreiding en steeds aan het bouwen aan nieuwe vestigingen in Vlaanderen. Daarom zoeken wij steeds talentvolle en gepassioneerde dierenartsen!
Maak kennis met het huidige team dierenartsen 

Wat willen wij bereiken?

Preventieve diergeneeskunde, lage drempel voor beestje en baasje en uitmuntende aandacht voor de persoon maken WelloPet uniek. Dat zorgt voor meer gezonde huisdieren, die langer en aangenamer leven met meer gelukkige eigenaars die hen verzorgen.

We geloven dat het beroep van dierenartsen zoveel meer kan zijn als wij samen het grotere plaatje kunnen zien: lees er onze mening maar op na op Waarom WelloPet.

De belangrijkste drijfveer is het beroep in al zijn glorie kunnen uitoefenen in een professionele omgeving, met focus op expertise en de kans om een betrokken en autonome rol te spelen in een groter team van professionals dat werk en privé weet te combineren tot werkplezier met voldoening.

Neem gerust contact op met Ben Hilderson, de hoofddierenarts. Wij zijn blij om jou te leren kennen!

Hoe zien wij dit?

WelloPet werkt uitsluitend met erkende en onafhankelijke dierenartsen. Wij dragen de eer van het beroep en de deontologie hoog in het vaandel. Wij hebben onze bedrijfsstructuur zodanig georganiseerd dat we snel kunnen groeien, expertise en specialisatie kunnen opbouwen, en de eigen wachtdienst, alsook de centrale administratie en de bijhorende marketing, kunnen vereenvoudigen.

Wij staan open voor alle vormen van samenwerking: commercieel partnership, vennoot, loontrekkende, freelance, zelfstandig, voltijds, deeltijds, ...

Ben je student dierenarts in stage? Wees eveneens heel erg welkom!

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen