Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de dierenartsen

collage_team.jpg

WelloPet is constant in uitbreiding en steeds aan het bouwen aan nieuwe vestigingen in Vlaanderen. Daarom zoeken wij steeds talentvolle en gepassioneerde dierenartsen! Momenteel willen wij graag extra dierenartsen in de regio Gent en Kortrijk.
Maak kennis met het huidige team dierenartsen 

Waarom zou jij werken bij WelloPet?

"WelloPet wil de dierenarts laten schitteren als expert in zijn beroep, en als mens in ons team".

Eenvoudig gesteld: wij willen jou als dierenarts het comfort geven van een moderne en goed uitgeruste groepspraktijk, zonder dat jij de gekende remmingen ervaart. We nemen alle administratieve zorgen weg, er is geen financieel risico voor jou, en niemand 'met meer ervaring' staat jou in de weg. De werk/privé-balans met een 'normaal' uurrooster staat bij ons voorop. Je wordt ondersteund door de kracht van een dynamisch team dat draait op veel ambitie en warm werkplezier.

Kortom, geen gedoe met boekhoudingen, financiën, administratie, personeelsbeleid, inkopen … en een job met focus op de diergeneeskunde!

Wat betekent dat dan voor jou?

Onafhankelijkheid

WelloPet werkt uitsluitend met erkende en onafhankelijke dierenartsen. Wij dragen de eer van het beroep en de deontologie hoog in het vaandel. Wij hebben onze bedrijfsstructuur zodanig georganiseerd dat we snel kunnen groeien, expertise en specialisatie kunnen opbouwen, en de eigen wachtdienst, alsook de centrale administratie en de bijhorende marketing, kunnen vereenvoudigen.

Autonomie

Of je kiest voor een zelfstandig statuut, loontrekkend statuut of deeltijdse invulling: jij krijgt vanaf dag één een omgeving waar je 'zelfstandig' kan werken met volle focus op jouw passie en expertise: dieren geneeskundig verzorgen en eigenaars klantgericht helpen.
Binnen deze omgeving wordt je mee betrokken in alle beslissingen die jouw vak 'dierenarts' aangaan.

Expertise

Alle dagen bijleren, ervaring opdoen en expertise doorgeven. Dat is het motto van het WelloPet-team. Je kan zelf leren van het team dat jou omringt en jouw begeleider. Je kan daarnaast bijscholen op algemene of specifieke thema's.
Wij verwachten als tegenprestatie dat jij jouw kennis eveneens deelt met anderen binnen WelloPet en met de klanten-eigenaars.

Doel

Wij hebben jou nodig bij onze droom! Immers:
WelloPet wil de toegang tot dieren-gezondheidszorg gemakkelijker maken, met een lagere drempel, zodat ieder dier de zorg krijgt die het verdient zonder uitstel of afstel. Daarenboven werken wij aan een dierenzorg die voor een groot deel verlengd en verlegd wordt naar preventie. Dat zorgt voor meer gezonde huisdieren, die langer en aangenamer leven met meer gelukkige eigenaars die hen verzorgen.

Lees er meer over op Waarom WelloPet of bekijk onderstaande video's

Interesse?

Neem gerust contact op met Ben Hilderson, de hoofddierenarts. Wij zijn blij om jou te leren kennen!
Ben je student dierenarts in stage? Wees eveneens heel erg welkom!

Stuur Ben een bericht!

 

 
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen