Overslaan en naar de inhoud gaan

Animo Activity Tracker

Animo Hondentracker
Animo Hondentracker detail
Omschrijving

De Animo leert en interperteert de activiteit van uw hond. 24 uur per dag. Zo krijgt u een beter inzicht in de activiteit en het gedrag van uw hond.

Ochtendwandelingen, slapen onder de tafel, blaffen naar de postbode; de dagen van uw hond zijn boordevol actie en nu komt u er alles over te weten.

Kom meer te weten over wat uw hond uniek maakt

Animo maakt gebruik van een adaptief algoritme, die feiten specifiek voor uw hond aanleert, interpreteert en aangeeft. Dit verandert naar mate uw hond ouder wordt, waardoor u de activiteit en het gedag beter kan begrijpen.

Ontvang meldingen over belangrijke veranderingen in gedrag

Animo verzendt meldingen wanneer uw hond significante veranderingen in gedrag begint te vertonen, waaronder blaffen, krabben of schudden met de kop. Belangrijke meldingen worden gemarkeerd in de kalenderbalk, zodat u gemakkelijk gedragspatronen kunt herkennen. Ook kunt u veranderingen op langere termijn bespeuren in de slaap van uw hond, waarbij een afname van de kwaliteit een teken kan zijn van artritis. Ook kan een andere factor uw hond storen in zijn slaap.

Verleen toegang aan familie en vrienden

Laat vrienden en familie de meest recente gegevens van Animo synchroniseren, zodat iedereen in uw huishouden op de hoogte kan blijven van de activiteit van uw hond.

Ideaal voor meer beweging

Wil je wat meer gaan bewegen met jouw hond? Of wil je jouw hond laten afvallen door meer beweging, in het kader van een dieet of dieetbegeleiding? Dan is de Animo jouw coach en dagelijkse steun.

Doe mee aan ons onderzoek i.s.m. met UGent en VIVES Hogeschool

Zin om de Animo gratis te testen in het kader van ons wetenschappelijk onderzoek naar de ideale begeleiding om honden van obesitas af te helpen? WelloPet zoekt samen met UGent & VIVES kandidaten voor het onderzoeken van het ideale afslankplan.
Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op. 

Doe mee

Specificaties
Waterbestendig Ja (IP67)
Levensduur batterij 6 maanden
Gewicht 22 gram
Diameter 37 mm
€ 65,00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies