Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Dog Life Adult Large Breed Chicken (2.5 kg)

Calibra
Calibra Dog Life Junior Large Breed Chicken
Calibra Real Kibble Size
Omschrijving

Over Calibra Dog Life 

Calibra Dog Life is een productlijn die speciaal is ontworpen om uw hond zijn hele leven te begeleiden. Elke levensfase heeft zijn specifieke behoeften in termen van benodigde voeding, samenstelling en algehele energiewaarde, en Calibra Life heeft dit als inspiratiebron gebruikt.

Hoewel het verstandig is om gedurende het hele leven voor het maag-darmkanaal van uw hond te zorgen, richt deze zorg zich in zijn junior stadium voornamelijk op de goede ontwikkeling van het hele organisme en zijn immuniteit. Voor oudere honden is een evenwichtige energie-inname in verhouding tot de energie-output belangrijk. De verschillen tussen rasgrootte komen onder meer tot uiting in de verschillende groottes van de brokken.

Al complete voeders van Calibra Life zijn hypoallergeen, op basis van één proteïne. Het proteïnegehalte uit dierlijke bronnen in individuele recepten is minimaal 80-90% van het totale proteïnegehalte. Zorgvuldig geselecteerde additieven vullen altijd het gewenste effect van elk recept aan. Alle voedingsmiddelen kenmerken zich door hun hoge smakelijkheid en verteerbaarheid, een gevolg van de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waar wij bij Calibra veel belang aan hechten.

Calibra Dog Life Adult met met kip - voor grote rassen

Superpremium droogvoeding voor volwassen honden van grote rassen (meer dan 30 kg). Deze droogvoeding, met grotere brokken, een hoger gehalte aan hoogwaardige kip en een laag graangehalte (alleen rijst), voldoet aan de voedingsbehoeften van grote honden. Dierlijke eiwitten vormen 85% van het totale eiwitgehalte van dit hypoallergene recept.

Om een gestrest bewegingsapparaat te verzorgen, worden chrondroprotectiva toegevoegd om het gewrichtskraakbeen te voeden en te beschermen. Om een optimale spijsvertering te ondersteunen, bevat het recept prebiotica en Yucca schidigera-extract.

Samenstelling 

 • Chondroprotectiva (chondroïtinesulfaat en glucosamine):- voeden kraakbeen en vertragen het degeneratieproces.
 • Vitaminen en gechelateerde mineralen: zeer bruikbare organische vormen van mineralen die instaan voor de goede werking van het organisme, het voorkomen van ziekten en het versterken van het immuunsysteem.
 • Fructo-oligosacchariden en mannan-oligosacchariden (FOS, MOS): prebiotica die de darmmicroflora en de goede werking van het spijsverteringsstelsel ondersteunen en die het immuunsysteem versterken
 • Mojave yucca: bevat chlorofyl, sporenelementen, vitamines, saponinen en polyfenolen. Het heeft ontgiftende effecten, heeft een positieve invloed op het maagdarmkanaal, vermindert winderigheid en de geur van uitwerpselen.
Specificaties
Inhoud 2.5 kg
Levensfase Volwassen (1-7 jaar)
Ras Grote rassen (>30 kg)
€ 13,46
adviesprijs € 15,84
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
 • Gratis levering vanaf €49

 • Levering binnen 4 werkdagen

 • Klantenbeoordeling 9,3/10

 • Veilige betaling, geen betaalkosten

 • 30 dagen recht van retour

 • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

 • Echte dierenartsen met expert-advies