Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Dog Life Adult Small Breed Chicken (6 kg)

Calibra
Calibra Dog Life Adult Small Breed Chicken
Calibra Real Kibble Size
Omschrijving

Over Calibra Dog Life 

Calibra Dog Life is een productlijn die speciaal is ontworpen om uw hond zijn hele leven te begeleiden. Elke levensfase heeft zijn specifieke behoeften in termen van benodigde voeding, samenstelling en algehele energiewaarde, en Calibra Life heeft dit als inspiratiebron gebruikt.

Hoewel het verstandig is om gedurende het hele leven voor het maag-darmkanaal van uw hond te zorgen, richt deze zorg zich in zijn junior stadium voornamelijk op de goede ontwikkeling van het hele organisme en zijn immuniteit. Voor oudere honden is een evenwichtige energie-inname in verhouding tot de energie-output belangrijk. De verschillen tussen rasgrootte komen onder meer tot uiting in de verschillende groottes van de brokken.

Al complete voeders van Calibra Life zijn hypoallergeen, op basis van één proteïne. Het proteïnegehalte uit dierlijke bronnen in individuele recepten is minimaal 80-90% van het totale proteïnegehalte. Zorgvuldig geselecteerde additieven vullen altijd het gewenste effect van elk recept aan. Alle voedingsmiddelen kenmerken zich door hun hoge smakelijkheid en verteerbaarheid, een gevolg van de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waar wij bij Calibra veel belang aan hechten.

Calibra Dog Life Adult met met kip - voor kleine rassen

Complete, superpremium droogvoeding voor volwassen honden van kleine rassen (tot 10 kg) met kleinere brokken. De hypoallergene samenstelling met laag graangehalte (alleen rijst) is zelfs geschikt voor gevoelige spijsverteringssystemen. Het recept, gemaakt met kip van hoge kwaliteit, bevat 85% dierlijke eiwitten. De voeding is verrijkt met zalmolie om de huid en vacht te verzorgen. Een betere spijsvertering wordt ondersteund door prebiotica die samen met vitamines en mineralen zorgen voor de algehele vitaliteit van de hond.

Samenstelling 

 • Zalmolie - een bron van onverzadigde omega-3 (EPA, DHA) vetzuren die nodig zijn om de fysiologische functies van de huid en vacht te ondersteunen en hun kwaliteit te verbeteren. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen.
 • Vitaminen en gechelateerde mineralen: zeer bruikbare organische vormen van mineralen die instaan voor de goede werking van het organisme, het voorkomen van ziekten en het versterken van het immuunsysteem.
 • Fructo-oligosacchariden en mannan-oligosacchariden (FOS, MOS): prebiotica die de darmmicroflora en de goede werking van het spijsverteringsstelsel ondersteunen en die het immuunsysteem versterken.
 • β-glucanen: stimuleren en ondersteunen het immuunsysteem. Lactobacillus acidophilus (geïnactiveerd) - heeft een paraprobiotische functie en een positief effect op het immuunsysteem.
Specificaties
Inhoud 6 kg
Levensfase Volwassen (1-7 jaar)
Ras Kleine rassen (<10 kg)
€ 25,77
adviesprijs € 30,32
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
 • Gratis levering vanaf €49

 • Levering binnen 4 werkdagen

 • Klantenbeoordeling 9,3/10

 • Veilige betaling, geen betaalkosten

 • 30 dagen recht van retour

 • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

 • Echte dierenartsen met expert-advies

Wat is de Food Code van Wellopet?