Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Dog Life Senior Small Breed Lamb (1,5 kg)

Calibra
Calibra Dog Life Senior Small Breed Lamb
Calibra Dog Life Real Kibble Size
Omschrijving

Over Calibra Dog Life 

Calibra Dog Life is een productlijn die speciaal is ontworpen om uw hond zijn hele leven te begeleiden. Elke levensfase heeft zijn specifieke behoeften in termen van benodigde voeding, samenstelling en algehele energiewaarde, en Calibra Life heeft dit als inspiratiebron gebruikt.

Hoewel het verstandig is om gedurende het hele leven voor het maag-darmkanaal van uw hond te zorgen, richt deze zorg zich in zijn junior stadium voornamelijk op de goede ontwikkeling van het hele organisme en zijn immuniteit. Voor oudere honden is een evenwichtige energie-inname in verhouding tot de energie-output belangrijk. De verschillen tussen rasgrootte komen onder meer tot uiting in de verschillende groottes van de brokken.

Al complete voeders van Calibra Life zijn hypoallergeen, op basis van één proteïne. Het proteïnegehalte uit dierlijke bronnen in individuele recepten is minimaal 80-90% van het totale proteïnegehalte. Zorgvuldig geselecteerde additieven vullen altijd het gewenste effect van elk recept aan. Alle voedingsmiddelen kenmerken zich door hun hoge smakelijkheid en verteerbaarheid, een gevolg van de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waar wij bij Calibra veel belang aan hechten.

Calibra Dog Life Senior met lam - voor kleine rassen 

Complete, superpremium droogvoeding samengesteld voor oudere honden van kleine rassen (tot 10 kg, ouder dan 7 jaar). Deze zeer goed verteerbare hypoallergene voeding met lamsvlees van hoge kwaliteit en een laag graangehalte voorziet in de behoeften van de gevoelige spijsvertering van een oudere hond.

De dierlijke eiwitten, die 85% van het totale eiwitgehalte uitmaken, dragen bij aan de hoge voedingswaarde van het recept. Zalmolie helpt bij het behouden van een gezonde huid en vacht. De toegevoegde prebiotica, samen met vitamines en mineralen, hebben een positief effect op het maagdarmkanaal van de hond en verbeteren daardoor de algehele gezondheid.  

Samenstelling 

  • Zalmolie: een bron van onverzadigde omega-3 (EPA, DHA) vetzuren die nodig zijn om de fysiologische functies van de huid en vacht te ondersteunen en hun kwaliteit te verbeteren. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen.
  • Vitaminen en gechelateerde mineralen: zeer bruikbare organische vormen van mineralen, staan in voor de goede werking van het organisme, het voorkomen van ziekten en het versterken van het immuunsysteem.
  • β-glucanen: stimuleren en ondersteunen het immuunsysteem. Lactobacillus acidophilus (geïnactiveerd) heeft een paraprobiotische functie en een positief effect op het immuunsysteem.
Specificaties
Inhoud 1.5 kg
Levensfase Senior (> 7 jaar)
Ras Kleine rassen (tot 10 kg)
€ 9,59
€ 11,28 adviesprijs
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies