Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Dog Veterinary Diet Hypoallergenic Skin & Coat Support (2 kg)

Calibra
Calibra Veterinary Diet - Dog Hypoallergenic Skin & Coat Support
Calibra Real Kibble Size
Omschrijving

Over Calibra Veterinary Diet 

De diergeneeskundige diëten van Calibra helpen enkele van de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij honden en katten op te lossen. Dit zijn vooral problemen met betrekking tot de lever, huid en vacht, de maag en darmen, de urinewegen, diabetes en obesitas, de nieren en het hart, evenals de gewrichten en de algehele regeneratie.

De recepten omvatten meer dan alleen droogvoer. Voor die huisdieren die fysiologische problemen hebben met de verteerbaarheid en wiens grootste probleem het eten van voedsel in korrelvorm is, bieden we ook een alternatief aan in de vorm van blikvoer. De blikvoerlijn is conceptueel gebaseerd op dezelfde filosofie als die van de droogvoerlijnen, en de blik- en droogvoerlijnen kunnen vrij worden uitgewisseld. Wat de diergeneeskundige diëten van Calibra effectief maakt, is de nadruk op het respecteren van de meest recente onafhankelijke studies en het gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit

Calibra Veterinary Diet voor honden - Hypoallergenic / Skin & Coat Support 

Dit dieet maakt gebruik van verse zalm, gehydrolyseerde zalm en aardappelzetmeel. Het dieet is verrijkt met additieven (zalmolie rijk aan omega-3, zink, biotine, antioxidanten) die huid en vacht ondersteunen.

Uit studies door deskundigen is gebleken dat zalm minimaal allergische reactie bij honden uitlokt - volgens verschillende bronnen is slechts 2% van de honden met AFR allergisch. Daarom kan het worden gebruikt in een eliminatiedieet. Het voordeel is dat deze voeding op lange termijn kan worden gebruikt voor dieren die allergische reacties vertonen op rundvlees, kip, lam, maïs, tarwe, enzovoort. 

 

 

Specificaties
Inhoud 2 kg
Levensfase Adult (1-7 jaar) & Senior (>7 jaar)
Ras Alle rassen
Disclaimer Consulteer het advies van een dierenarts alvorens diergeneeskundige voeding te geven aan uw huisdier.
€ 17,81
adviesprijs € 20,95
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies

Wat is de Food Code van Wellopet?