Overslaan en naar de inhoud gaan

Combi-aanbod: Welkom Puppy • Je pup is geen opwindspeeltje (Joke Monteny)

Actiebutton
Omschrijving

Combi-aanbod:  "Welkom Puppy" (t.w.v. €22,50) + "Jouw pup is geen opwindspeeltje" (t.w.v. €26,50) -  Joke Monteny 

Ontdek beide boeken van Joke Monteny. Het eerste boek "Welkom Puppy" richt zich meer naar alle praktische vragen bij het opvoeden tijdens de eerste weken na aankomst van jouw pup bij jou thuis. Het tweede boek "Jouw pup is geen opwindspeeltje" is bedoeld als handleiding voor de noodzakelijke socialisatie in de maanden die volgen, en geeft jou praktische tips en tricks hoe je oprecht plezier kan beleven aan 'samen leven en spelen'. 

Welkom Puppy • Praktische gids voor opvoeding van jouw unieke pup 

Een hulp bij de opvoeding van je puppy, boordevol tips en tricks, leuke anekdotes en weetjes. En niet te vergeten…. Mooie foto’s van schattige pupjes ;-)

Daar is hij dan, je nieuwe pup! Naast een heerlijk gevoel, heb je wellicht ook een hoop vragen. Hoe laat je hem best wennen aan zijn nieuwe thuis en huisgenoten? Hoe maak je hem zindelijk? Hoe leer je hem dat je nieuwe sofa geen kauwmateriaal is?

"Welkom Puppy" helpt je een heel eind op weg om van de opvoedingstijd van je pup een mooie periode te maken. Naast algemene kennis over hoe je pup in elkaar zit, vind je een schat aan praktische kennis, tips en weetjes, doorspekt met grappige anekdotes en levensechte verhalen. Daarnaast worden een aantal hardnekkige mythes doorprikt. Je ontdekt de wereld door de ogen van je pup en je zal versteld staan hoe anders hij die ervaart. Zo leer je stap voor stap je pup beter begrijpen, waardoor de opvoeding een stuk vlotter zal verlopen en jullie samen een liefdevolle band kunnen opbouwen. 

Je pup is geen opwindspeeltje • Sleutelmomenten in de opvoeding van je hond

Na haar felgesmaakte eerste boek "Welkom Puppy" brengt Joke Monteny in het najaar van 2021 haar tweede boek over hondengedrag en de opvoeding van je pup uit. "Je pup is geen opwindspeeltje" is een boek dat je leert hoe de socialisatie en opvoeding van je pup in goede banen geleid kan worden. Je krijgt een wetenschappelijke uitleg over wat er in het lijfje van je hond omgaat, leert hoe je jouw hond kan socialiseren en krijgt ook trainingsstappenplannen mee. Kortom, de perfecte handleiding voor jouw nieuwe puppy.

Wie is Joke Monteny?

Joke Monteny van Hond inform geeft lezingen en workshops in ons WelloPet Gezondheidscentrum te Merelbeke.

'Hond inform' is haar centrum waar zij eigenaars en hun hond op een professionele manier begeleidt, gaande van ras- of puppy keuze over opvoeding en training, tot het helpen bij gedragsproblemen.
Net zoals tijdens haar studies (bio-ingenieur) en haar doctoraat wenst zij zich te baseren op wetenschappelijk onderbouwde methodes. Haar hobby is ondertussen uitgegroeid tot een ware passie. Een passie om niet alleen met haar eigen honden een goede relatie op te bouwen maar om deze visie ook te delen met anderen.

Joke Monteny geeft regelmatig een instaples Puppy-opvoeding bij WelloPet. Check de kalender van onze workshops.

 

Specificaties
€ 44,00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
Actiebutton
Bij aankoop van dit product ontvang je een voordeel omwille van een lopende actie.
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies