Overslaan en naar de inhoud gaan

Flying Frenzy 50cm hengel

Flying-Frenzy-50cm
Omschrijving

De Flying Frenzy (50 cm) is gemaakt uit twee grote echte fazantenveren gecombineerd met gekleurde marabou veertjes. Deze veren zijn écht en zijn handmatig vergaard volgens de ‘Wildlife & Countryside Act 1981. Zo zijn we zeker dat er geen dieren geleden hebben bij het verkrijgen van het dierlijk materiaal. De veren zijn stevig gelijmd en hebben een speciaal draaiend effect in de lucht. Kleuren van de veren kunnen variëren. Er bestaan geweldige Flying Frenzy hervullingen die gemakkelijk aan het haakje kunnen bevestigd worden. Stimuleer het jachtinstinct van je kat en laat je verbazen door de sierlijkheid waarmee zij hun prooi achterna zitten. Blaas leven in de veren met de hengel, en wiebel, vlieg, of sluip door de kamer of tuin. Je kat(ten) zullen er dol op zijn! 

Ook verkrijgbaar in groter formaat (100 cm)

Gebruik 

We raden aan om elke dag 3 tot 5 keer enkele minuten met elke kat apart te spelen. Katten zijn solitaire jagers. Dit wil zeggen dat een kat alleen jaagt en zijn prooi niet deelt met andere katten. Heb je meerdere katten en laat je deze samen spelen, kan dit voor frustraties en conflicten zorgen. Dit geldt ook voor de trappelkussentjes. Voorzie per kat zeker één kussentje.

Hoe ga je nu eigenlijk aan de slag met de hengel? Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem achter hoekjes. De veren komen het best tot hun recht in de lucht. Door de luchtweerstand, draaien de veren waarbij de beweging en het geluid een echte vogel imiteren. Met de insecten kan je zowel in de lucht, als op de grond spelen. De beestjes kan je laten sluipen en wiegelen over de grond.

Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat. 

Specificaties
Diersoort Kat
Leeftijd Alle leeftijden
Formaat 50 cm
€ 13,95
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies