Overslaan en naar de inhoud gaan

Knuffelvis en trappelkussen zalm matatabi

Knuffelvis zalm matatabi
dreamcatchers logo
Omschrijving

De meeste katten zijn dol op vis. Of het nu de smaak is of het uitzicht, daar zijn we nog niet zeker van. Maar waar we wél zeker van zijn is dat bij uw huistijger deze Tabby Tijger Knuffelvis totaal in de smaak gaat vallen. De ‘knuffelvis’ is gemaakt uit stevig textiel en rijkelijk gevuld met NipNaps kruiden waardoor hij onweerstaanbaar zal worden voor alle katten. Bovendien ziet hij er dankzij de 3D bedrukking er levensecht uit!

knuffelvis en trappelkussen hervulbaar 

Deze Stinkvis is een soort knuffelkussen voor katten gevuld met kruiden. Zo heb je kattenkruid, maar ook valeriaan, matabi of tijgermix.  Zo’n knuffelkussen is ideaal om aan de kat te geven wanneer ze goed gejaagd hebben. Zo kunnen ze al die opgebouwde energie even kwijt in het kussentje. Zie het als een prooi die ze dan volledig kunnen doden op hun manier. Door er hun klauwen en tanden in te zetten en met hun achterpoten de genadeslag te geven. De knuffelvis is steeds navulbaar. Een ander leuk idee met kattenkruid of valeriaan is dat je de speeltjes steeds een aanlokkelijke geur kan geven door wat kruiden in de grote doos met al het speelgoed toe te voegen. Bij valeriaan raden we wel een tupperwaredoos aan, want dat ruikt een beetje zoals stinkvoeten. 

Dit is ten voordele van Dreamcatchers vzw: per vis gaat er €1 in de pot en steun je Dreamcatchers! 

Het trappelkussentje meet 30 cm lang en 6cm dik wat ervoor zorgt dat zowel kittens als volwassen katten met hun voor en achterpootjes kunnen trappelen.

Je kan de knuffelvis telkens opvullen, er zijn 5 soorten verkrijgbaar: 

Testimonial 

De mensen die Dreamcatchers al volgen van in het begin herkennen misschien ook deze mooie dame: Dit is Marlie (volg haar op #sweetmarlie) ze is nog steeds angstig en laat het niet toe om geaaid te worden maar de vis met valeriaan die vindt ze toch wel heel leuk!

TIP

Geef een speeltje met valeriaan gedurende 2 dagen aan de kat en leg het daarna 2 dagen weg in een zakje of brooddoos om het nadien opnieuw 2 dagen aan te bieden. Zo blijft de geur langer en blijft het ook telkens zeer aantrekkelijk voor de katten. Je kan altijd een schepje van onze NipNaps kruiden toevoegen aan het zakje. Zo blijft het trappelkussentje nog langer vers.

Belangrijk: Door het sabbelen en knabbelen kan het zijn dat het kussentje vochtig wordt. Zorg ervoor dat het trappelkussentjes droog is na het spelen voor je het in een zakje of brooddoos stopt!

Ook verkrijgbaar als: 

Specificaties
€ 13,00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
dreamcatchers logo
Door de aankoop van dit product schenkt u 10% van de prijs aan kattenadoptiecafé DreamCATchers vzw
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies