Overslaan en naar de inhoud gaan

myKotty Kartonnen Krabmeubel - krabkarton

MyKotty-Tobi-Kartonnen-Krabmeubel-wit
MyKotty-Tobi-Kartonnen-Krabmeubel
Krabkarton-MyKotty-Tobi-Kartonnen-Krabmeubel
Krabkarton-MyKotty-Tobi-Kartonnen-Krabmeubel-zwart
Steun een goed doel
Omschrijving

Dit product is niet in voorraad en niet in assortiment bij WelloPet zelf.
Wij plaatsen dit product wel in de kijker om onze partner DreamCATchers VZW, kattencafé te Gent, te steunen. Bestellen kan rechtstreeks bij hen, in hun webshop op deze pagina.
Alvast bedankt voor jouw steun aan DreamCATchers vzw!

 

MyKotty Kartonnen Krabmeubel: een krabkarton om aan te krabben, de nagels te scherpen en om te communiceren door een geur achter te laten.

TOBI

TOBI is een multifunctioneel kattenmeubel gemaakt van golfkarton. Door het compactere formaat van TOBI kan dit kattenmeubel ook ergens op gelegd worden. Bijvoorbeeld op een bureau, zodat uw kat ook bij u kan zitten als u aan het werk bent. 

Dit multifunctionele kattenmeubel van myKotty sluit naadloos aan bij elk interieur. Kattenmeubels zijn multifunctioneel omdat ze gebruikt kunnen worden als krabpaal, bed of speelgoed. Katten kunnen krabben, slapen, luieren, verstoppen of spelen. Voor elke kat, maakt niet uit hoe oud of groot ze zijn.

Veiligheid

Iedereen weet hoe scherp papier kan zijn. Daarom is er een unieke snijmethode gebruikt wat ervoor zorgt dat het karton zo zacht aanvoelt dat het wel suéde lijkt. Daarnaast maken wij gebruik van ecologische lijm welke normaal wordt gebruikt in voedselverpakkingen. Onze producten kunnen door dieren, maar ook mensen, veilig gebruikt worden. Al het materiaal wat gebruikt wordt voor de krabmeubels is heel duurzaam. Waardoor elk krabmeubel tot wel een jaar lang gebruikt kan worden. Om er zeker van te zijn hebben is dit meer dan een half jaar getest bij de eigen katten. 

Kleuren

Te verkrijgen in 2 kleuren (zie foto's bovenaan): zwart en wit (graag vermelden in het veld 'opmerkingen' bij het winkelmandje a.u.b.)

Specificaties
afmetingen 59 x 25 x 6,5 cm
€ 35,00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
Steun een goed doel
Steun samen met WelloPet een goed doel
  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies

Wat is de Food Code van Wellopet?