Overslaan en naar de inhoud gaan

NOGGA Purifying shampoo

Nogga
Purifying shampoo NOGGA
Omschrijving

NOGGA Purifying shampoo: Onze nummer één shampoo door zijn voedende eigenschappen. Purifying shampoo zal je echt verbluft doen staan! Onze dermocosmetische producten, uniek voor Europa, zitten boordevol natuurlijke actieve ingrediënten die spectaculaire voordelen bieden voor de huid en vacht. 

Bevat een magische formule met dezelfde gezondheidsvoordelen van de Spaanse Gazpacho-soep. Heeft een unieke afgifte van vitamines en mineralen rechtstreeks in de huid waardoor direct gebruik mogelijk is. Helpt bij het regenereren van de vacht. Vitaminecomplex bevordert de gezondheid van de huid en de vacht. Verwijdert vieze geurtjes. 

Details

NOGGA Purifying zuiverende shampoo is de perfecte keuze voor huisdieren die net dat beetje extra voeding nodig hebben. Bijvoorbeeld: kleine huisdieren met zware weelderige vachten, fokdieren, zwaar ruiende huisdieren of huisdieren die gewoon een wat luchtiger fluffy vacht willen! Purifying shampoo is ook een geweldige pre-wash shampoo en kan worden gecombineerd met al onze shampoos uit de Omega-lijn en ook met onze prachtige Bio Horse-shampoo (voor die extra harige boost).

We hebben organische, natuurlijke ingrediënten gebruikt om dit meesterwerk te creëren dat we graag onze "Gazpacho-shampoo" noemen. Met als actieve ingrediënten tomaat, komkommer, ui, peper, vitaminecomplexen, quaternized honey en het eiwit (aminozuren) gewonnen uit granen. Voor de graan intolerante huisdieren hebben we dus goed nieuws, de Purifying shampoo bevat geen koolhydraten.

Gebruik

Spuit een flinke hoeveelheid shampoo in je handen en breng op je huisdier aan. Wrijf dan goed in de vacht, mee met de groeirichting van de haren. Voor huisdieren met een heel zware vacht kan deze shampoo ook 1:4 worden verdund met warm water. Spoel en herhaal indien gewenst. Vermijd contact met de ogen.

 


Nogga is uniek door het derma-cosmetische aspect, wat betekent dat de actieve stoffen in een Nogga-product in staat zijn om door te dringen door, en in te werken in, de huid. Vitaminen, mineralen en essentiële vetten werken m.a.w. niet alleen tijdelijk op de oppervlakte van de vacht, maar houden eveneens de onderliggende huid gezond op de korte en lange termijn. De algemene gezondheid en het welzijn van jouw huisdier worden aldus gegarandeerd.

Ontdek onze andere Nogga-producten!

 

Specificaties
Inhoud 250 ml
€ 12,00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies