Overslaan en naar de inhoud gaan

One Fast Catwheel - loopwiel kat

Loopwiel One fast Catwheel
One Fast Catwheel Loopwiel Grootte
Loopwiel One Fast Catwheel Schoonmaak
Omschrijving

 

Het loopwiel voor katten

Hou jouw kat gelukkig en gezond. Er zijn steeds meer tests die aantonen dat katten die binnen worden gehouden zich kunnen vervelen en psychologische problemen kunnen ontwikkelen. Deze problemen kunnen zich op verschillende manieren uiten, zoals het vernietigen van meubels of het niet gebruiken van kattenbakken. Een loopwiel kan het fysieke welzijn van onze katten verbeteren, de conditie verbeteren, maar heeft ook de neiging om hen meer te ontspannen en kalm te laten zijn.

Een verveelde kat is een ongelukkige kat. Het loopwiel geeft katten een veilige uitlaatklep voor energie die zich anders zou manifesteren in destructief of ongewenst gedrag, zoals krabben aan het meubilair, racen door de gangen of het lastig vallen van mensen. Omdat het wiel volledig kat-aangedreven is, heeft het geen batterijen of stroombron nodig en kan het zonder hulp door de kat worden gebruikt. Daarnaast kan het wiel ook helpen extra calorieën te verbranden. Het kan wat meer tijd en toewijding vergen om een ​​mollige kat regelmatig te laten rennen, maar zodra ze dat doen, zul je ze zien afslanken in hun meer slanke zelf. 

Bekijk hier hoe het loopwiel wordt gebruikt:

In gebruik nemen

Een beetje inoefenen is wel vereist - katten hebben geen natuurlijk instinct om op een wiel te lopen - maar zodra je kat leert hoe ze haar nieuwe speeltje moet gebruiken, springen ze er de hele dag op, meestal met een snelle sprint of om de paar uren.

Wat geduld helpt. Sommige katten nemen onmiddellijk het stuur aan terwijl anderen graag in hun eigen tempo willen gaan en de voorkeur geven aan extra geduld. Het proces om uw kat te laten wennen aan, en in, het loopwiel kan een tijdje duren. We hebben verhalen gehoord waarin het baasje het bijna opgaf, en dat de kat plotseling het wiel toch gaat gebruiken. Soms gebeurde dit dan midden in de nacht of wanneer het baasje elders is en niet kijkt. Zoals we allemaal weten, hebben katten een eigen mening!

In dit filmpje worden twee methoden getoond ter illustratie. 

Schoonmaken

Voldoende en grondig reinigen is de boodschap. Je kan het looprad schoonmaken door het naar buiten te nemen en met een tuinslang af te spoelen en af te vegen met een natte handdoek. Daarna goed afdrogen. 

Het loopwiel huren

Wens je het loopwiel eerst uit te proberen? Ook dat kan bij WelloPet, daarvoor verwijzen we je graag door naar onze huurpagina
WelloPet biedt jou ook nog een belangrijk voordeel:  huur eerst een maand, we betalen de eerste maand huur terug als je het wiel nadien aankoopt. 

 

Specificaties
€ 358,00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €25

  • Levering binnen 3 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies