Overslaan en naar de inhoud gaan

Orthopedisch Hondenbed Large

Orthopedisch Hondenbed Large
Omschrijving

Samengevat

  1. Hondenbed met, naast de normale schuimrubberen vulling, een extra 3 cm dikke laag memory foam.
  2. Betere verdeling van het lichaamsgewicht over het bed.
  3. Volledige ontlasting van de gewrichten om zo jouw huisdier te ondersteunen bij gewrichtsproblemen, artrose, of ouderdomsverschijnselen.

Last van gewrichten of spieren? Of wil je deze problemen voorkomen?
Dan is dit het juiste bed voor de hond.

Dit orthopedische hondenbed is bijzonder geschikt voor honden met gewrichtsproblemen, artrose, of ouderdomsverschijnselen.
Bovendien heeft het bed een preventieve werking om deze problemen te voorkomen. Het HD Orthopedisch Hondenbed is daarom bijzonder geschikt voor honden met heupdysplasie en ED, problemen die vaak bij oudere honden voorkomen.

Bovenop de normale schuimrubberen vulling zijn deze orthopedische hondenbedden voorzien van een 3 cm dikke laag memory foam, die ervoor zorgt dat het lichaamsgewicht van de hond beter wordt verdeeld over het hele hondenbed. Kenmerkend voor deze orthopedische hondenbedden is het feit dat de memory foam zich naadloos aanpast aan de lichaamsvorm van jouw huisdier. Hierdoor worden de gewrichten van de hond volledig ontlast, wat bijdraagt aan de algemene lichamelijke gezondheid van jouw hond. Wanneer je huisdier het bed verlaat, krijgt het bed zijn oorspronkelijke vorm weer terug.

Het HD Dogbed is omkleed met pu-leder van de beste kwaliteit. Dit is een hoogwaardig kunstleder, waardoor het hondenbed de eigen lichaamswarmte van de hond beter vasthoudt. Bovendien is het schoonmaken van dit hondenbed een fluitje van een cent. Het soepele pu-leder is simpel en snel af te nemen met een vochtige doek. Geen nare, vieze luchtjes meer! Doordat het pu-leder van het bed volledig waterafstotend is, bieden deze hondenbedden ook een oplossing voor oudere, incontinente honden of pups en jonge honden die nog niet (volledig) zindelijk zijn. Ook vlooien en teken maken geen kans, omdat ze zich niet kunnen nestelen in het bed (wat bij normale hondenkussens wel het geval is).

Allergieën (stof/huisstofmijt)

Doordat de hoes van de HD Dogbed gemaakt is van duurzaam PU leder, is dit hét aangewezen kussen voor mensen of dieren met allergieën: stof, huisstofmijt, vlooien, etc. kunnen zich in dit kussen niet nestelen.

Afmetingen


Formaat large is geschikt voor grote honden (20-40 kg), zoals de Golden retriever, Labrador, Duitse herder, Dalmatiër, ... 

Specificaties
Afmeting Large: 90 x 125 cm
€ 155,00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies