Overslaan en naar de inhoud gaan

Purrs Daisy MooCow Stinky Puff

Purrs Daisy MooCow Stinky Puff
Omschrijving

De Purrs Daisy MooCow Stinky Puff is een trappelkussentje voor katten. Dit kan je geven aan je kat als beloning na het jagen op de hengel. Let op: er is geen haakje aan het kussen om aan de hengel te hangen.

Het Stinky Puff kussen bevat 5 gram valeriaan. Dit zachte speelgoed wordt vervaardigd van échte Britse koeienvacht, verkregen van koeien met vrije uitloop, en kleine veertjes. De vacht is een bijproduct van vrij grazende koeien die een natuurlijk, outdoor leven leiden in het Verenigd Koninkrijk en beschermd worden door de Britse dierenwelzijnswetten. Dankzij de zachte vacht lijkt het een natuurlijke prooi. Katten worden er helemaal gek van. Stimuleer het jachtinstinct van je kat en laat je verbazen door de sierlijkheid waarmee zij hun prooi achterna zitten. Je kat(ten) zullen er dol op zijn! 

Gebruik 

We raden aan om elke dag 3 tot 5 keer enkele minuten met elke kat apart te spelen. Katten zijn solitaire jagers. Dit wil zeggen dat een kat alleen jaagt en zijn prooi niet deelt met andere katten. Heb je meerdere katten en laat je deze samen spelen, kan dit voor frustraties en conflicten zorgen. Dit geldt ook voor de trappelkussentjes. Voorzie per kat zeker één kussentje.

Hoe ga je nu eigenlijk aan de slag met de hengel? Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem achter hoekjes. De veren komen het best tot hun recht in de lucht. Door de luchtweerstand, draaien de veren waarbij de beweging en het geluid een echte vogel imiteren. Met de insecten kan je zowel in de lucht, als op de grond spelen. De beestjes kan je laten sluipen en wiegelen over de grond.

Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

Specificaties
€ 9,00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €25

  • Levering binnen 3 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen