Overslaan en naar de inhoud gaan

Show Tech Kam Pro Comb (puppy's)

Show Tech Kam Pro Comb
Show Tech Kam Pro Comb detail
Omschrijving

Zoals de meeste hondentrimmers en -stylisten ongetwijfeld al weten, zijn er verschillende soorten kammen nodig voor verschillende vachttypes. Ook zorgen verschillende kammen voor andere afwerkingen. Een goede selectie kammen bij de hand hebben voor elke hond die door de deur loopt is essentieel. Je wilt er zeker van zijn dat je kammen van goede kwaliteit hebt, die je het resultaat geven dat je nodig hebt en die door de haren glijden zonder te blijven haken of zonder ongemakken te veroorzaken bij de hond, en die je tegelijkertijd ook de nodige grip geven. Hierbij komt de Show Tech Pro Combi Comb van pas!  

Fijn werk 

Deze eersteklas combikam is perfect voor alle kleinere delen van het hondenlichaam, ideaal voor detailwerk rond de ogen of oren en ook voor de algemene vachtverzorging van dwergrassen. De Pro Combi kam is een standaard maar stevige, volledig metalen hondenkam met lange, conische tanden die een combinatie zijn van fijn en grof. Elke tand is zowel sterk als glad en alle tanden zijn perfect recht bevestigd in de messing rug. De tanden hebben de ideale dikte, wat van deze tool een ware must-have maakt!

Een ander voordeel is dat je met deze niet-scherpe pinnen met afgeronde punt veilig kunt kammen zonder de hond pijn te doen. Omdat de tanden conisch zijn en iets fijner aan de punt, is het veel gemakkelijker om goed door en diep in elke vacht, zelfs dikkere, te geraken, en om dicht bij de huid te komen. De tanden zijn gemaakt van hoogwaardig, sterk en duurzaam staal met een gladde en dikke laag chroom, waardoor de kam gemakkelijk door de vacht glijdt.  

Omdat de Pro Combi kam uit twee delen bestaat, één met een kleinere afstand tussen de tanden en één met een grotere afstand, heb je altijd twee soorten kammen (fijn en grof) bij de hand. Dankzij zijn multifunctionele eigenschappen is hij daarom handig en gemakkelijk in gebruik!  

Bovendien kun je de Pro Combi dankzij de afgeronde kamrug zeer gemakkelijk oppakken van de trimtafel. Hij is ook extra comfortabel om vast te houden bij het ontklitten van de vacht of zelfs bij het afwerken en het creëren van extra volume.  

Gebruiksaanwijzing

 • Voor het dagelijks kammen van de kleinere delen zoals de baard, oren, onder de ogen...
  Gebruik eerst een zachte borstel en vervolgens de brede kant van deze kam om het haar voorzichtig te kammen in de richting van de haargroei. Begin altijd bij de haarpunten en ga dan geleidelijk dieper totdat je tot aan de haarwortel kunt kammen. Wissel dan van kant door je kam om te draaien en kam opnieuw met de fijne kant.  
 • Door de dode en losse haren voorzichtig uit de vacht te verwijderen zal je hond zich goed voelen en zal er ook minder haar in huis, op je kleding enz. liggen.  
 • Kan ook gebruikt worden om het haar te touperen en zo extra volume te creëren.  

 

Specificaties
Lengte kam 11,5 cm
Lengte tanden 19 mm
Gewicht 27 gram
€ 9,95
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
 • Gratis levering vanaf €49

 • Levering binnen 4 werkdagen

 • Klantenbeoordeling 9,3/10

 • Veilige betaling, geen betaalkosten

 • 30 dagen recht van retour

 • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

 • Echte dierenartsen met expert-advies