Overslaan en naar de inhoud gaan

Show Tech Slicker Borstel M Lang & Zacht

Show Tech Slicker Borstel M Lang & Zacht
Show Tech Slicker Borstel M Lang & Zacht
Show Tech Slicker Borstel M Lang & Zacht
Omschrijving

Gewoonweg de beste, professionele slicker borstel ooit gemaakt… Lang en comfortabel handvat geeft steun aan het perfect gebogen borstelvlak die u toelaat om moeilijk te bereiken plaatsen te borstelen. Het unieke zachte kussen, de juist gebogen hoeking van de pinnen en lengte ervan zijn het geheim van het succes van deze fantastische borstels - de enige echte!

Met deze borstel kunt u gemakkelijk en snel dikke vachten ontklitten en borstelen. Zeer licht en ergonomisch om stress en vermoeidheid in hand en pols te reduceren. De extra lange, zachte pinnen (2,2 cm) dringen dieper en sneller in dikke vachten. De pinnen zijn heel sterk maar toch buigzaam genoeg om snel en gemakkelijk dikke vachten te borstelen zonder die te beschadigen. Een favoriet voor trimmers en fokkers om die kostbare vachten te onderhouden.

De Tuffer Than Tangles slicker borstels zijn ontworpen door professionals voor professionals en zijn geschikt om alle vachttypes snel, efficiënt en op de meest comfortabele manier voor zowel trimmer als dier te behandelen. Elk van deze borstels zijn vederlicht en hebben lange, ergonomische handvaten waardoor resultaten gemaximaliseerd en vermoeidheid geminimaliseerd worden.

Gebruik

Het haar omhoog houden en naar beneden borstelen. De lange, zachte pinnen zijn geschikt voor het onderhoud van alle soorten delicate vachten zoals showhonden en puppy’s

Uitvoering

Bekijk hier ook de andere Tuffer Than Tangles slicker borstels:  

Specificaties
Lengte pinnen 2,2 cm
€ 12,95
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies