Overslaan en naar de inhoud gaan

Show Tech Slicker Flexibele Borstel S Twin-Flex

Show Tech Slicker Flexibele Borstel S Twin-Flex
Omschrijving

Deze Show Tech Twin-Flex slicker met flexibel hoofd spaart je tijd en energie, én de honden houden ervan omdat ze de hond geen pijn doen.

Eenvoud en efficiëntie typeren deze slicker. Show Tech komt uit met een slicker die u in een handomdraai laat kiezen tussen harde of zachte pinnen. De sterke doch zachte pinnen laten toe om diep in de vacht te reiken en deze volledig tot zijn recht te laten komen. De hardere pinnen maken daarentegen vlug komaf met moeilijke vachten en te verwijderen klitten, zonder de vacht te beschadigen. Een grijze of zwarte kleur werd toegekend als visuele steun om de zachte of harde pinnen te kenmerken en dit zonder tijd te verliezen tijdens het werken.

Bovendien maken het ergonomisch handvat en flexibel kopstuk dit tot een waardevolle investering om ook dikkere vachten evident te behandelen in een mum van tijd. Deze slickerborstel maakt het mogelijk telkens weer sneller en eenvoudiger te ontklitten zonder de pols te belasten. Druk bezette trimsalons zien en voelen het verschil. De twin-flex is een robuuste slicker met een zacht kantje en een garantie voor efficiënter werken.

De breedte van het kopstuk is 5 cm. Ook beschikbaar in formaat Large met een breder kopstuk van 7 cm. 

Gebruik 

Voor lange vachten: borstel de vacht lichtjes en met lange bewegingen tot aan de puntjes van de vacht om statische elektriciteit en schade te voorkomen. Borstel de vacht in laagjes om een beter resultaat te bekomen. Start beneden door de vacht horizontaal te scheiden en het nog te borstelen geheel vast te houden met uw vrije hand. Werk geleidelijk aan naar boven toe met een rechte pols om contact me de huid van de hond te vermijden.

Gekrulde vachten: borstel in de richting van de haargroei en dan tegen de groei in met lichte en lange borstelbewegingen.

Harde vachten: borstel in de richting van de haargroei en dan tegen de groei in, indien nodig om klitten en dood haar te verwijderen. Indien er zich klitten bevinden in de vacht, kunt u de Twin Flex borstel gebruiken in combinatie met de Show Tech Mat Buster. Om klitten te voorkomen moet de hond geregeld gewassen, geconditioneerd en dagelijks geborsteld worden.

 

Specificaties
Breedte kopstuk 5 cm
€ 11,95
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies

Wat is de Food Code van Wellopet?