Overslaan en naar de inhoud gaan

Tabby Tijger Funky Fazant refill

Tabby Tijger Funky Fazant
Omschrijving

De Tabby Tijger Fazantenstaart is speciaal gemaakt voor katten met temperament! We noemen ze de Macho katten; de altijd actieve en nooit aflatende viervoeter die liefst van al alles waar achteraan gejaagd kan worden ook zonder pardon wil vernietigen. Miaaaaauuw! De Monster Truck’s onder de katachtigen zeg maar.

Deze prachtige fazanten veren kunnen wel tegen een stootje of enkele hoektanden. De Fazantenstaart is vervaardigd uit 2 kleine fazanten veren en één grote lange fazanten veer die prijkt als een trotse gladiator die klaar is om de confrontatie met de kat aan te gaan. Uitgerust met een mooi pallet van leuke kleurtjes, zal hij iedereen kunnen verleiden als hij als een speer doorheen de lucht zwiert, telkens uitdagender!

De middelste fazanten veer is ongeveer 30 à 35 cm lang. Je kan hem aan de Tabby Tijger en Purrs hengel bevestigen of gewoon in de hand gebruiken als cat teaser. Welke kat waagt zich aan deze Fazantenstaart?

Dit speeltje is geschikt om te bevestigen aan de Tabby Tijger kattenhengels. Bekijk ze hier: 

Gebruik

Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd best met één kat tegelijk. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Berg de hengel op na het spelen en veilig weg van de kat.

Je kan de speeltjes vervangen, door het speeltje over het haakje te schuiven (het principe van een paperclipje) en het nieuwe speetje erin te haken. Vervang regelmatig speeltjes. Dat maakt de kat blij! 

Alle Tabby Tijger speeltjes worden met de hand gemaakt en met de grootste zorg. Echter, laat het speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

Uitvoering

Bekijk ook de andere Tabby Tijger-vervangstukjes in ons assortiment! 

Specificaties
€ 9,50
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies