Overslaan en naar de inhoud gaan

Tabby Tijger hengel Black Edition met vogel

Tabby Tijger hengel Black edition
Omschrijving

De Tabby Tijger kattenhengel is ondertussen een echt icoon, erkend door kattenliefhebbers en kenners als dé maatstaf. Voor de huistijgers die sneller en fanatieker willen jagen, is er nu de Tabby Tijger Black Edition, met een nog stevigere vogel die als een supersonische Concorde doorheen de woonkamer zoeft. De hengel heeft nog iets meer trekkracht en is hierdoor ideaal geschikt voor de iets sterkere en veeleisende rassen.

Een indrukwekkende hengel die je bij elke gelegenheid kan gebruiken, of dit nu in de woonkamer is, de tuin of op een plekje waar dat kat het liefst wil jagen.

De XL-propeller vogel is vervaardigd uit twee ganzenveren en een bordeaux hanenveren in het midden. De vogel is maar liefst 39cm. Deze Tabby Tijger hengel wordt geleverd MET een XL-propeller vogel en is de eerste en enige kattenhengel met 365 dagen garantie!

Gebruik

Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd best met één kat tegelijk. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Berg de hengel op na het spelen en veilig weg van de kat.

Je kan de speeltjes vervangen, door het speeltje over het haakje te schuiven (het principe van een paperclipje) en het nieuwe speetje erin te haken. Vervang regelmatig speeltjes. Dat maakt de kat blij!

Alle Tabby Tijger speeltjes worden met de hand gemaakt en met de grootste zorg. Echter, laat het speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

Uitvoering

Bekijk ook de andere Tabby Tijger hengels in ons assortiment! 

Specificaties
€ 18,00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies