Overslaan en naar de inhoud gaan

Tabby Tijger Wooly Skittel refill

Tabby Tijger Wooly Skittel refill
Omschrijving

De Tabby Tijger Wooly Skittel is de leukste muis uit het ganse assortiment. Op het eerst zicht ziet hij er wat gemeen uit, maar dankzij zijn mooie witte vacht vervaardigd uit schapenwol en zijn schattige oortjes en staart van buffel leder, zou je hem haast zelf als huisdiertje willen. Deze Skittel bevat geen plastic elementen en geen lijm. De oortjes lopen doorheen het speeltje en vormen achteraan de staart. Deze muis gaat ongetwijfeld de favoriet worden voor de huistijgertjes!

Dit speeltje is geschikt om te bevestigen aan de Tabby Tijger kattenhengels. Bekijk ze hier: 

Gebruik

Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd best met één kat tegelijk. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Berg de hengel op na het spelen en veilig weg van de kat.

Je kan de speeltjes vervangen, door het speeltje over het haakje te schuiven (het principe van een paperclipje) en het nieuwe speetje erin te haken. Vervang regelmatig speeltjes. Dat maakt de kat blij! 

Alle Tabby Tijger speeltjes worden met de hand gemaakt en met de grootste zorg. Echter, laat het speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

Uitvoering

Specificaties
€ 7,00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €25

  • Levering binnen 3 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies