Overslaan en naar de inhoud gaan

Veggiedent fresh 15 sticks 5-10kg

Omschrijving

VeggieDent is een smakelijke, caloriearme en gebitsverzorgende kauwstrip gebaseerd op plantaardige ingrediënten. De kauwstrips zijn daarom uitermate geschikt voor honden met voedselintolerantie voor dierlijke eiwitten. De smaak van de strips zorgen voor een makkelijke aanname van de kauwstrips, wat gebitsverzorging voor jou als eigenaar vergemakkelijkt. 

De gepatenteerde 'Z' vorm zorgt voor mechanische reiniging waardoor de hond niet alleen schone tanden krijgt maar ook een frisse adem. De FRESH-technologie pakt op 3 manieren de oorzaken van een slechte adem aan: vermindert de orale oorzaken van een slechte adem, verfrist de adem met een verkoelende werking, een slechte adem kan voortkomen uit gastro-intestinale problemen door een disbalans in de intestinale microflora. De Fresh Technologie bevat een probioticum om een evenwichtige en gezonde maag-darmflora te ondersteunen. 

Let op!

Onvoldoende kauwen op dit soort producten kan leiden tot braken of verstopping van de darmen. Let daarom op het kauwgedrag van uw hond en geef geen te kleine kauwstrip. 

De kauwstrips zijn verkrijgbaar aangepast aan het gewicht van uw hond:
 - 5kg / 5 - 10kg / 10 - 30kg+ 30kg 

Specificaties
Gewicht 225g
Aantal stuks per verpakking 1 (15 sticks)
Samenstelling Maïszetmeel, glycerine, soja-eiwit, rijstmeel, sorbitol, biergist, maïskolf, polyol (erythritol), witlof inuline en granaatappel concentraat. VeggieDent kauwstrips bevatten geen dierlijke ingrediënten. Analytische bestanddelen: ruw eitwit 19,0%, ruwe as 1,8%, ruwe celstof 1,3% en ruw vet 0,9 %. 
€ 14,50
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies