Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom bij WelloPet!

scrol naar beneden voor jouw geschenk

Eindelijk mogen we dit nieuws met jou delen! WelloPet steekt op 17 februari 2022 de grens tussen Oost en West over, om er haar derde dierenzorgcentrum te openen in Kuurne. Samen met de giga dierenspeciaalzaak Duponzoo zullen we tegenover Ring Shopping een totaalaanbod geven voor jouw huisdier. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen in Kuurne?

WelloPet is de nieuwe dierenarts

De nieuwe dierenarts? Wat mag je je daarbij voorstellen? Wel, 3 dingen:

  1. We willen 100% bereikbaar zijn, wat betekent dat je niet enkel 7 op 7 bij ons terecht kan, maar dat we je ook te woord staan via Facebook, Instagram, telefonisch en via mail.
  2. Preventie is ons sleutelwoord. Het liefst voorkomen we problemen voordat ze ontstaan. Dat is het beste voor je dier, én natuurlijk voor je portemonnee. Met een groter team zorgen we dat jouw huisdier de beste zorgen kan krijgen.
  3. WelloPet is meer dan een dierenartsenpraktijk. Bij ons kan je ook terecht in het trimsalon, bij onze gedragstherapeuten, koop je de beste voeding en kan je deelnemen aan leerrijke en leuke events. Alles onder één dak, dus.


Onze filosofie heeft als doel om jouw dierenzorg voordelig, gemakkelijk en dus zorgeloos te maken. Maar met mooie woorden alleen ben je niet veel. Daarom nodig we je eind 2021 graag uit in ons nieuwe dierenzorgcentrum. Vul je het formulier op deze pagina in, dan krijg je een bon om dit najaar een gratis speeltje naar keuze af te halen bij WelloPet in Kuurne, maak je kans op 1 jaar gratis voeding en houden we je op de hoogte van ons openingsweekend, zodat we samen kunnen klinken op een goede start!


Vraag hier jouw geschenk