Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom bij WelloPet!

scrol naar beneden voor jouw geschenk

Opnieuw nieuws!

Welkom bij WelloPet Waregem. Op 1 december opent WelloPet een Dierengezondheidscentrum voor hond, kat, konijn en knaagdier aan de Gentseweg 723, te 8793 Waregem.

Twee op een rij! Want in februari 2022 stak WelloPet nog maar net de grens over tussen Oost en West, toen om er haar dierenzorgcentrum te openen in Kuurne, bij Duponzoo aan de Aldi op de ringlaan (WelloPet vind je trouwens ook in Merelbeke en Lochristi).

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen in Waregem?

WelloPet is de nieuwe dierenarts! Met een totaalaanbod voor jouw huisdier...
Wat mag je je daarbij voorstellen? Wel, 3 dingen:

  1. We willen 100% bereikbaar zijn, wat betekent dat je niet enkel 7 op 7 bij ons terecht kan, maar dat we je ook te woord staan via Facebook, Instagram, telefonisch en via mail.
  2. Preventie is ons sleutelwoord. Het liefst voorkomen we problemen voordat ze ontstaan. Dat is het beste voor je dier, én natuurlijk voor je portemonnee. Met een groter team zorgen we dat jouw huisdier de beste zorgen kan krijgen.
  3. WelloPet is meer dan een dierenartsenpraktijk. Bij ons kan je naast de dierenartsen ook terecht bij het trimsalon, bij onze gedragstherapeuten, koop je de beste voeding en kan je deelnemen aan leerrijke en leuke events. Alles onder één dak, dus. We bieden ook workshops, FysioPet, Afslankplan, ...

 

Onze filosofie heeft als doel om jouw dierenzorg voordelig, gemakkelijk en dus zorgeloos te maken. Maar met mooie woorden alleen ben je niet veel. Daarom nodig we je eind 2022 graag uit in ons nieuwe dierenzorgcentrum te Waregem. Vul je het formulier op deze pagina in, dan krijg je een bon om dit najaar een gratis speeltje naar keuze af te halen bij WelloPet in Kuurne, maak je kans op 1 jaar gratis voeding en houden we je op de hoogte van ons openingsweekend, zodat we samen kunnen klinken op een goede start!

Vraag hier jouw geschenk