Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom Puppy: verplicht lesvoer voor elk dierenbaasje

Welkom Puppy

 

Wat Een les van 1u30 met theorie en praktijk, gebracht door Joke Monteny
Prijs €15
Waarom Bij het in huis nemen van een puppy komt heel wat kijken. De leefwereld van je nieuwe huisdier begrijpen, helpt je om hem of haar beter op te voeden.
Wanneer Elke eerste zaterdag van de maand

Welkom Puppy

De opvoeding van een puppy draait niet rond het trainen van je huisdier, maar rond het trainen van jezelf. Experte Joke Monteny is een topexperte als het aankomt op de taal van de hond. Ze geeft er les over aan de Vives Hogeschool, schreef het boek ‘Welkom Puppy’ en begeleidt eigenaars en hun hond op een professionele manier met haar bedrijf ‘Hond Inform’. Elke maand komt ze bij WelloPet langs om in een theorieles jou te leren de wereld door de ogen van een puppy te zien. Stap voor stap leer je jouw pup beter begrijpen, waardoor de opvoeding een stuk vlotter zal verlopen en jullie samen een liefdevolle band kunnen opbouwen. Naast algemene kennis over hoe je pup in elkaar zit, worden er ook tal van praktische tips en weetjes meegegeven.

Boek jouw toegang tot de volgende sessie op onze workshop-pagina.

Boek nu

welkom puppy

Hoe gaat de workshop in zijn werk?

  • Daags voordien krijg je een unieke link voor deelname doorgestuurd via mail. Deze link is jouw persoonlijke toegang. Mocht je de link niet tijdig ontvangen: check je spam of neem zeker contact op met ons.
  • Aan het begin van het Webinar wordt afgesproken hoe je vragen kan stellen: tijdens of na de presentatie.
  • Nadien ontvang je een mail met een eventuele link om het webinar opnieuw te bekijken én/of extra info
  • Tip voor beginners: test je verbinding al even op voorhand. Gebruik daarvoor de handleiding ‘hoe werkt een webinar’

Producten in de kijker