Overslaan en naar de inhoud gaan

Wellopet: jouw dierenarts in Lochristi, open op zondag

Wanneer je huisdier ziek is, maakt het niet uit of het nu woensdag of zondag is. We beseffen maar al te goed wat voor een belangrijke rol ons huisdier in ons leven speelt en willen dus enkel het beste voor hen. Wij bij WelloPet vinden dat de beste zorg voor je hond, kat, konijn, knaagdier of ander huisdier altijd en voor iedereen toegankelijk moet zijn. Net daarom is WelloPet niet enkel open tijdens de week, maar ook op zaterdag en zondag.

Ook op zondag staan we voor je huisdier klaar

Voor dringende of niet-dringende medische hulp, verzorging of voedingsadvies hoef je nu niet langer te wachten tot maandag of een dierenarts van wacht te zoeken. Je hoeft zelf geen afspraak te maken, want op zondag zijn er ook vrije inloopuren.

Openingsuren dierenarts: werkdagen, zaterdag én zondag

WelloPet is niet enkel elke weekdag geopend, maar ook op zaterdag en zondag. Voor al onze diensten, van trimmen tot gedragstherapie kan je bij ons terecht na het maken van een afspraak, die je online zo geboekt hebt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen

Een afspraak bij onze dierenartsen op zondag?

Voor een bezoek aan onze dierenartsen in Lochristi ben je altijd welkom tijdens onze openingsuren, ook op zaterdag en zondag. Daarvoor maak je gemakkelijk online een afspraak, ook tijdens het weekend. Voor het trimsalon en de gedragstherapeuten kan je telefonisch (09 282 36 78) of via mail (Hello@wellopet.be) een afspraak maken bij Wellopet.

Op zondag is er volgens de conventie wel een verplichte toeslag voor gewone consultaties van €10. Consultaties binnen het Life Plan of kleine consultaties hebben geen toeslag op zondag.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts in Lochristi nodig, dan kan je ons steeds bellen (09 282 36 78). We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen