Overslaan en naar de inhoud gaan

Boekvoorstelling: Eerste hulp bij kattenkwaad - de survivalgids voor cat parents

Eerste hulp bij kattenkwaad - de survivalgids voor cat parents
Datum Activiteit

zaterdag 24/09/2022 van 10:00 tot 11:00

Tip: Deze boekvoorstelling wordt gratis aangeboden bij aankoop van het boek!
(het boek is enkel af te halen op de lezing zelf, momenteel enkel beschikbaar als pré-sale)

Voor iedereen is er een gratis drankje, goodiebag en brochure "Wist je katjes" voorzien

Je zou het boek ook Criminal Cat Minds kunnen noemen. In een lezing van in totaal een uur (met ruimte voor vragen) doorloopt succesauteur Joline de korte inhoud van deze "misdaadroman-in-het-echt".
Want 'ja, je ziet je viervoeter doodgraag'. Maar we gaan niet liegen: soms lijkt het wel alsof je een kleine terrorist in huis haalde. Eentje die je parket onder plast, je favoriete zetel tot krabtotem verheft of je ’s nachts op een jankconcert trakteert. En dat terwijl ze een halfuur later alweer snoezelig op je schoot liggen te spinnen.

Daarom zet deze survivalgids niet alleen het welzijn van je kat centraal, maar ook hoe jij als cat parent al deze capriolen overleeft én aanpakt. Documenteer welk kattenkwaad ze nu weer hebben uitgespookt, kijk mee in het kopje van de misdadiger, en vooral: leer hoe je recidive kan voorkomen met handige tips en tricks die écht helpen.
Joline zal het algemeen principe van kattenkwaad/ probleemgedrag uitleggen en daarna een specifieke crime verder uitleggen. Bv. "Illegale krabpraktijken", aan de hand van het boek en door te tonen hoe elk probleemgedrag kan worden ontleed en aangepakt.

PS: Extra exemplaren en andere kattenboeken worden de avond zelf aan een éénmalige korting van 10% aangeboden. Wens je enkel het boek te kopen, of kies je voor verzending? Klik dan hier voor het boek in de webshop

Alle inschrijvingen en betalingen lopen via het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.

Praktische info over het boek zelf

•    Ludiek én informatief cadeauboek voor elk kattenmens
•    Boordevol nuttige tips en -tricks van een ervaren kattentherapeut
•    Auteur: Joline De Jaegher
•    Illustrator: Mariska Gewald
•    Uitgeverij: Lannoo
•    Hardcover
•    ISBN-nummer: 9789401484923
•    120 p

Wie is Joline De Jaegher?

Joline is vaste partner voor gedragstherapie voor kat, en vachtvriendelijk trimmen van katten, bij WelloPet. Joline verzorgt ook de lessenreeks Cat Vision.
Joline De Jaegher is sinds 2010, na het succesvol afronden van de Post Graduaat Toegepast Diergedrag aan de Kaho Sint-Lieven te Sint Niklaas, werkzaam als kattengedragstherapeute bij Chat-o-Gand. Voordien is ze afgestudeerd als dierverzorgster/dierenartsassistent aan de Hogeschool Gent in 2008. Deze opleidingen vormden een uitstekende basis om haar kennis en know-how verder uit te breiden specifiek naar katten toe. Sindsdien is het haar missie om het welzijn van katten te verbeteren, kattendiensten aan te bieden met kennis van zaken, problemen van huiskatten aan te pakken en kattenbaasjes en -liefhebbers te adviseren op maat. In 2017 richtte ze het unieke katvriendelijke kattenhotel Chat-o-Resort op te Gentbrugge met als doel zowel baasjes als katten een stressless vakantie te bezorgen.
Joline bracht al eerder succesvolle boeken uit rond gedrag van katten, o.a. Snor - het kattenboek voor kinderen.

Prijs
€7,99 zonder boek, €17,99 inclusief boek (+ gratis drankje, goodiebag en brochure "Wist je katjes")
Diersoort
Doelgroep
Locatie