Overslaan en naar de inhoud gaan

zaterdag, 25 mei, 2019

Workshop Wek de speurneus in je hond

Workshop Wek de speurneus in je hond : mei

Van 10:00 tot 12:00

Onze workshop daagt jouw hond uit om zijn innerlijke speurneus boven te halen. Eerst geeft onze gedragsconsulente de deelnemers een kwartiertje uitleg over speurwerk. Met hierop volgend een demonstratie waarin het speurritueel getoond wordt. Hierna kan je per 2 zelf aan de slag in enkele oefeningen om de hond te motiveren stap voor stap zijn neus te gaan gebruiken op de grond. Tenslotte proberen we met elke hond een heel kort spoor te lopen. Sommige honden zullen op die korte tijd weg zijn met hun neus, andere zullen iets meer tijd of oefening nodig hebben.
Deze workshop is geschikt voor honden die sociaal zijn naar andere honden (op zijn minst 8 maanden leeftijd), questie van niet te veel op een negatieve manier afgeleid te zijn. Alsook voor mensen zonder hond die dieper op speurmethoden zoals Trailing willen ingaan.

Beschikbare plaatsen:

Begeleiders met hond: 1
Begeleiders zonder hond: 1

Van 10:00 tot 12:00
Fred spelen

Spel en Snuffelnamiddag : mei

Van 13:00 tot 14:00

Voor kinderen is het evident: spelen in het bos is zowat het leukste dat er is. Ravotten, ontdekken en plezier maken, lekker vuil worden... er is gewoon niet veel leukers! Ook honden vinden dat fantastisch.
Daarom organiseert Wellopet 1 keer per maand een echte speelnamiddag in het bos. We gebruiken lange lijnen, omdat de honden niet los mogen in het bos, die we voorzien voor de deelnemers.
In kleine groepjes van maximaal 4 honden organiseren we uitdagende spelletjes op maat van jouw hond. In een veilige omgeving krijgt jouw hond de kans om zijn eigen grenzen te ontdekken en samen met jou te spelen! 

Haal dus zelf de handen uit de mouwen en bezorg je viervoeter het uur van zijn leven. 
Ook je kinderen kan je meenemen. Want ook zij zullen ervan genieten.

Beschikbaar aantal plaatsen:

13u00 - 14u00 : 3 plaatsen vrij
14u00 - 15u00 : volzet
15u00 - 16u00 : 2 plaatsen vrij

Van 13:00 tot 14:00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen