Overslaan en naar de inhoud gaan

zaterdag, 5 september, 2020

Massage hond

Workshop: Jouw pup fit met massage en puppygym

Van 11:00 tot 12:00

Door jouw pup te masseren zorg je voor een goede ontwikkeling van het lichaamsbesef. Door de massage prikkel je de tastzin waardoor het zenuwstelsel en de spieren aan het werk gaan. Hierdoor verhogen we de concentratie bij jouw puppy en hebben we een positieve invloed op de leerprocessen. Door jouw pup te leren ontspannen, kan je hem/haar ook mooi ondersteunen bij de verwerking van allerlei nieuwe prikkels.

Met verschillende basisoefeningen PuppyGym ga je een stapje verder en leer je jouw pup zijn eigen lichaam correct en in balans te gebruiken.

Vanaf heden lopen alle inschrijvingen en betalingen over het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.
Hoe gebruik ik mijn Fit&Play beurtenkaart?Hoe gebruik ik mijn waardebon?

Van 11:00 tot 12:00
Konijntje

Lezing: Een fijn konijn

Van 14:00 tot 15:00

Heb jij je altijd al afgevraagd of je konijn nu wel gelukkig is? Of dat het alles heeft wat zijn/haar hartje verlangt?

Tijdens deze lezing gaat dierenarts Celine dieper in op de huisvesting, verzorging en voedingsgewoontes van jouw konijn. Niet alleen een goed hok, maar ook de bodembedekking is van groot belang.

Op welke voeding, als voedingsbestanddelen moet je letten bij konijnen. Er wordt uitvoerig besproken hoe je kan zien of je konijn zich niet lekker voelt. Vanaf welk punt moet je je zorgen maken, en naar de dierenarts gaan? En wat is nu normaal aan het uitzicht en aan de gedragingen van je konijn.  Alsook de vele misverstanden in de konijnenwereld worden weerlegd.

Deze infosessie is geschikt voor iedere konijnenliefhebber. Zowel voor eigenaars die reeds één of meerdere konijnen hebben, maar ook voor iemand die nog geen konijn heeft en zich hierover eerst wil informeren.  

Vanaf heden lopen alle inschrijvingen en betalingen over het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.

celine_360.jpg Celine is de dierenarts die je het meest zal zien, zij neemt het leeuwenaandeel van de consultaties en operaties voor haar rekening. Haar werkervaring deed ze op tijdens stages en in dienst van andere dierenartsen. Celine is met alle behandelingen vertrouwd, maar is heel erg geïnteresseerd, en bedreven, in tandheelkunde. Een sterke pijler van deze praktijk. Verder verdiept Celine zich in de interne geneeskunde, de weke-delen chirurgie en endocrinologie.
Van 14:00 tot 15:00
Zwanger en hond

Lezing: Zwanger? Maak je hond babyproof!

Van 15:30 tot 17:00

Annelies Van Nuffel komt nog eens langs bij Wellopet, met haar lezing 'Zwanger? Maak je hond babyproof'.

Vergeet ook je hond niet voor te bereiden op de komst van de baby! Als er een kindje of kleinkind op komst is binnen een gezin, gaat er veel aandacht uit naar de toekomstige ouders en de verwachte baby. Veel gezinnen of toekomstige grootouders hebben ook een hele leuke huishond waarvan ze hopen dat die het weldra uitstekend gaat vinden met het nieuwe gezinslid.

Vaak is dat zo, maar even vaak heeft deze verandering in gezinssituatie een grote invloed op de hond, groter dan oorspronkelijk gedacht. Jammer, want er zijn heel wat handige tips die je kan gebruiken om voor je viervoeter voor te bereiden.

Heb je een hond en ben je zwanger of wordt je binnenkort grootouder? Dan kan je vast wel iets nuttigs opsteken tijdens deze lezing.

Over Annelies:
Annelies Van Nuffel is eigenaar en lesgever binnen hondenschool Happy Tail te Erpe Mere en trotse mama van Lukas (7 jaar), Lotte (6 jaar) en hondjes Wodan en Hera. Naast de opvoeding voor pupjes, gedragsbegeleiding en workshops voor volwassen honden, zet ze zich binnen Happy Tail al enkele jaren in om een veilige en leuke omgeving te creëren voor kinderen en honden. Annelies volgde ook de 6-maand opleiding bij Dierbare Ontmoetingen om zich verder te specialiseren in de combinatie Kind en Hond.

 

Wens je graag wat meer over Annelies te weten te komen, kijk dan zeker eens op haar website

 

Vanaf heden lopen alle inschrijvingen en betalingen over het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.
Hoe gebruik ik mijn Fit&Play beurtenkaart?Hoe gebruik ik mijn waardebon?

Van 15:30 tot 17:00
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen