Overslaan en naar de inhoud gaan

zondag, 1 december, 2024

niet trekken

Individuele sessie: Niet trekken aan de lijn - 29 november

Van 13:00 tot 18:00

Onze lieftallige viervoeter durft ons al eens uit het oog verliezen tijdens de wandeling. Even wordt er niet meer beseft dat er aan de andere kant van die leiband nog zijn/haar mensje hangt.
Ze zijn afgeleid door alles rondom hun en wensen graag zo snel mogelijk tot bij hun doel te komen. Ze worden onrechtstreeks beloond, door harder te trekken om tot hun doel te bekomen.

Om jullie niet te laten ontmoedigen om een fijne wandeling samen te maken, hebben wij onze gedragsconsulente Annemarie ingeschakeld. Zij pakt samen met jullie het gedrag aan onder nauwe begeleiding, met de nodige tips en trics

Dit is een individuele wandelconsultatie met één persoon en één hond. Deze sessies zullen coronaproof verlopen, met andere woorden ze gaan buiten door, volgens de afstandsregels en met mondmasker. 

De trainingssessies nemen telkens 30 minuten in beslag en zijn telkens met slechts 1 hond en 1 begeleider. 

Alle inschrijvingen en betalingen lopen via het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.
Hoe betaal ik met een waardebon of mijn PetBudget?

Van 13:00 tot 18:00
Puppy Coaching

WEBINAR : Masterclass Puppy Coaching en Opvoeding

Van 14:00 tot 15:30

Een online les van 1h30, met theorie en praktijk, gebracht door Joke Monteny

Je ontdekt tijdens deze theorieles, aangevuld met voorbeelden in filmpjes, de wereld door de ogen van je pup en je zal versteld staan hoe anders hij die ervaart. Zo leer je stap voor stap je pup beter begrijpen, waardoor de opvoeding een stuk vlotter zal verlopen en jullie samen een liefdevolle band kunnen opbouwen. Naast algemene kennis over hoe je pup in elkaar zit, worden er ook tal van praktische kennis, tips en weetjes meegegeven. 


(*)Dr. ir. Joke Monteny is oprichter en eigenaar van het centrum 'Hond inform' waar zij eigenaars en hun hond op een professionele manier begeleidt, gaande van ras- of puppy keuze over opvoeding en training, tot het helpen bij gedragsproblemen.
Als doctor en bio-ingenieur wenst zij zich te baseren op wetenschappelijk onderbouwde methodes. Haar passie om met haar eigen honden een goede relatie op te bouwen wil ze delen met anderen. Joke Monteny is auteur van het succesvolle boek ‘Welkom Puppy, praktische gids voor de opvoeding van jouw unieke pup’.

hond inform.jpg


Deze webinar bestaat deels uit praktijk en deels uit theorie. De praktijk zal getoond worden aan de hand van filmpjes, zodat u dit visueel kan zien.

je kan je voucher niet gebruiken voor een online webinar, wel voor een fysiek event bij WelloPet
Hoe werkt deze online WEBINAR?

Praktisch:

  • Je krijgt de dag vooraf een unieke link voor deelname doorgestuurd per mail. Deze unieke link is jouw persoonlijke toegang. Mocht je de link niet tijdig ontvangen: check je SPAM of neem zeker contact op.
  • Aan het begin van het Webinar wordt afgesproken hoe je vragen kan stellen: tijdens of na de les
  • Nadien krijg je een link om de opname van het Webinar nog opnieuw te bekijken.
  • Je ontvangt de pdf's na de workshop
  • Tip voor beginners: test je verbinding al even op voorhand. Gebruik daarvoor de handleiding 'Hoe werkt een Online Webinar'.

 

030_Monteny-bewerkt-bewerkt_cropped.jpg

Dr. ir. Joke Monteny, oprichter en eigenaar van 'Hond inform', auteur van het boek ‘Welkom Puppy, praktische gids voor de opvoeding van jouw unieke pup’

 

Van 14:00 tot 15:30