Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebruik van de loopband: Laat je hond bewegen of sporten

Hond op loopband
Datum Activiteit

zaterdag 10/10/2020 van 14:00 tot 15:00

Raven Follet van Connected Paws, komt naar Wellopet met de workshop "Gebruik van de loopband: laat je hond bewegen of sporten'.
Deze workshop daagt jouw hond uit om actief te bewegen. 

Deze workshops zijn ontstaan doordat sommige baasjes de mogelijkheid niet hebben om grote wandelingen te doen met hun hond. Om hun hond toch de nodige beweging te geven wordt dan een loopband gekocht. Vaak gebeurt het echter dat de hond niet meteen op de loopband wil wandelen, wat tot grote frustratie leidt. Deze workshop is voor mensen die zich in deze situatie bevinden of erover nadenken een loopband aan te schaffen voor hun hond.

Vanaf heden lopen alle inschrijvingen en betalingen over het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.
Hoe gebruik ik mijn Fit&Play beurtenkaart?Hoe gebruik ik mijn waardebon?

Over Raven:

Van jongsaf is hij opgegroeid met honden. Dit heeft er ook voor gezorgd dat hij tijdens zijn opvoeding grondig kennis heeft kunnen opdoen met het gedrag en het trainen van honden. Als hondentrainer en gedragstherapeut past hij deze kennis nu toe om hondeneigenaars te helpen met het (her)opvoeden en trainen van hun hond.

" Ik ga steeds uit van een zo positief mogelijke aanpak. De hond moet de kans krijgen om zelf keuzes te maken en hieruit te leren. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat een sterke band met de hond ervoor zorgt dat het leerproces en vertrouwen enorm groeit" . 

Prijs
€15 per hond
Maximum aantal deelnemers
4
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen