Overslaan en naar de inhoud gaan

Lezing: Een fijn konijn - november

Konijntje
Datum Activiteit

zaterdag 21/11/2020 van 14:00 tot 15:00

Heb jij je altijd al afgevraagd of je konijn nu wel gelukkig is? Of dat het alles heeft wat zijn/haar hartje verlangt?

Tijdens deze lezing gaat dierenarts Celine dieper in op de huisvesting, verzorging en voedingsgewoontes van jouw konijn. Niet alleen een goed hok, maar ook de bodembedekking is van groot belang.

OPGELET: Deze lezing gaat door in onze vestiging in Lochristi!

Op welke voeding, als voedingsbestanddelen moet je letten bij konijnen. Er wordt uitvoerig besproken hoe je kan zien of je konijn zich niet lekker voelt. Vanaf welk punt moet je je zorgen maken, en naar de dierenarts gaan? En wat is nu normaal aan het uitzicht en aan de gedragingen van je konijn.  Alsook de vele misverstanden in de konijnenwereld worden weerlegd.

Deze infosessie is geschikt voor iedere konijnenliefhebber. Zowel voor eigenaars die reeds één of meerdere konijnen hebben, maar ook voor iemand die nog geen konijn heeft en zich hierover eerst wil informeren.  

Alle inschrijvingen en betalingen lopen via het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.
Hoe betaal ik met een waardebon of mijn PetBudget?

celine_360.jpg Celine is de dierenarts die je het meest zal zien, zij neemt het leeuwenaandeel van de consultaties en operaties voor haar rekening. Haar werkervaring deed ze op tijdens stages en in dienst van andere dierenartsen. Celine is met alle behandelingen vertrouwd, maar is heel erg geïnteresseerd, en bedreven, in tandheelkunde. Een sterke pijler van deze praktijk. Verder verdiept Celine zich in de interne geneeskunde, de weke-delen chirurgie en endocrinologie.
Prijs
€ 15
Maximum aantal deelnemers
20
Met dier
Neen
Doelgroep
Locatie