Overslaan en naar de inhoud gaan

Lezing: Klitvrije kat, zo doe je dat!

Klitvrije kat
Datum Activiteit

zaterdag 28/11/2020 van 14:00 tot 15:30

Wendy Govers van Cats Only komt haar boek "Klitvrije kat, zo doe je dat" voorstellen bij WelloPet! Kom in deze lezing te weten wat je allemaal kan doen om vachtproblemen op te lossen en te voorkomen in de toekomst!

In het leuke boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’ lees je alle noodzakelijke tips & tricks hoe je de vacht van jouw kat in topconditie houdt. Met een prachtige glans, zonder pijnlijke klitten. Het boek helpt je van A tot Z naar een prachtvacht voor jouw kat. In deze complete handleiding leer je stap voor stap hoe jouw kat een prachtvacht krijgt en houdt.

 

Klitvrije kat, zo doe je dat is de perfecte gids voor elke catlover! 

Wat kom je te weten: 

  • De kat en zijn gedrag

  • Welke materialen moet je wel of juist niet gebruiken bij de vachtverzorging van je kat?

  • Hoe voorkom je pijnlijke, lelijke klitten in de vacht van je kat? Wat is de oorzaak? 

  • Hoe verzorg je de vacht van je kat in het voorjaar tijdens de rui?

  • Hoe verzorg je de vacht van je kat tijdens een warme zomer of tijdens de koude wintermaanden? Hoe beïnvloeden seizoenen de vachtproblemen? 

  • Hoe achterhaal je de vachtgroeicyclus van je kat?

  • Inclusief handige stappenplannen én handige tips voor eerste hulp bij vachtproblemen van je kat! Het boek is voorzien van mooie foto’s ter illustratie. Incl. toelichting juist gebruik en ideale keuze van borstels en kammen.

Wie is Wendy Govers? 

De auteur, Wendy Govers-van Thiel, is eigenaar van Cats Only Kattenhotel & Katsalon in Gemert. Zij is gediplomeerd dierverzorgster, gespecialiseerd kattentrimster en praktijkdocent trimmen. En natuurlijk kattengek! Daarnaast houdt zij zich ook bezig met het verspreiden van kennis door middel van het opleiden van kattentrimmers, alsook het geven van workshops aan katteneigenaren.

Wendy aan het werk!

Prijs
€ 9,5 lezing / €22,50 incl. combipakket vachtverzorging / €22,5 incl. Boek / €37,5 incl. combipakket + boek
Maximum aantal deelnemers
30
Met dier
Nee
Diersoort
Doelgroep
Locatie