Overslaan en naar de inhoud gaan

Samen sporten met je hond: lopen of work-out

Samne lopen met hond
Datum Activiteit

zondag 08/12/2019 van 14:00 tot 16:30

De workshop 'Samen sporten met je hond: Lopen of work-out' daagt jou en jouw hond uit om actief te bewegen. 

Raven Follet van Connected Paws is de begeleider van dienst voor twee verschillende formats. maak je keuze bij het bestellen van jouw ticket.

  • 14h00-15h00: samen sporten door middel van 'lopen met de hond': Leer hoe en waarom lopen met je hond leuk kan zijn en maak kennis met verschillende tools die je daarbij kunnen helpen.
  • 15h30-16h30: : samen sporten door middel van 'work-out met de hond':Hoe creëer ik een training zowel voor mij als voor mijn hond?  Maak kennis met verschillende oefeningen die je zelf kan aanpassen aan het niveau van jou en je hond. 

 

Het doel van deze workshops is om zowel je hond als jezelf tot beweging aan te zetten. Daarom gaan we van nul af aan te werk. Zo kunnen zowel mensen die al ervaring hebben met deze topics als nieuwelingen samen deelnemen aan dezelfde sessie.

Waarom deze workshop?

"Ik zie steeds vaker dat een baasje geen zin of tijd meer heeft om na een lange werkdag met of zelfs zonder de hond te sporten. Door deze workshops wil ik er enerzijds voor zorgen dat deze baasjes een manier vinden om dit alsnog te doen. Maar anderzijds is "de ontmoeting met andere mensen in een gelijke situatie" een mooie motivatie om 'bewegen met je hond' toch op te pakken ondanks een drukke agenda.", aldus Raven Follet.

Vanaf heden lopen alle inschrijvingen en betalingen over het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.
Hoe gebruik ik mijn Fit&Play beurtenkaart?Hoe gebruik ik mijn waardebon?

Over Raven:

Van jongsaf is hij opgegroeid met honden. Dit heeft er ook voor gezorgd dat hij tijdens zijn opvoeding grondig kennis heeft kunnen opdoen met het gedrag en het trainen van honden. Als hondentrainer en gedragstherapeut past hij deze kennis nu toe om hondeneigenaars te helpen met het (her)opvoeden en trainen van hun hond.

" Ik ga steeds uit van een zo positief mogelijke aanpak. De hond moet de kans krijgen om zelf keuzes te maken en hieruit te leren. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat een sterke band met de hond ervoor zorgt dat het leerproces en vertrouwen enorm groeit" . 

Prijs
€10 per hond
Maximum aantal deelnemers
8 per groep
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen