Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop: Welkom puppy - Puppy coaching

Puppy coaching
Datum Activiteit

zaterdag 01/10/2022 van 10:00 tot 11:00

"Terug van weggeweest"
Een live workshop van 1u30 over puppy coaching, met theorie en praktijk, gebracht door Joke Monteny

Joke ontvangt je in Kemmel (Wijtschatestraat 72, Kemmel) bij haar thuis om jouw puppy in de best mogelijke omgeving op weg te helpen naar een goede opvoeding. Je leert de wereld door de ogen van je pup zien en zal versteld staan van hoe anders hij die ervaart. Zo leer je stap voor stap je pup beter begrijpen, waardoor de opvoeding een stuk vlotter zal verlopen en jullie samen een liefdevolle band kunnen opbouwen. Naast algemene kennis over hoe je pup in elkaar zit, worden er ook tal van praktische kennis, tips en weetjes meegegeven.

Deze workshop bestaat deels uit praktijk en deels uit theorie. 

PS: je kan ook jouw vragen stellen rond alle lopende programma's m.b.t. Puppy Coaching en gedragsbegeleiding (Start To Puppy, Puppy Socialisatieklas, Pet Friend Academy, ...)

Ter info: je krijgt eveneens een drankje aangeboden.

Alle inschrijvingen en betalingen lopen via het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.
Hoe betaal ik met een waardebon of mijn PetBudget?


(*)Dr. ir. Joke Monteny is oprichter en eigenaar van het centrum 'Hond inform' waar zij eigenaars en hun hond op een professionele manier begeleidt, gaande van ras- of puppy keuze over opvoeding en training, tot het helpen bij gedragsproblemen.
Als doctor en bio-ingenieur wenst zij zich te baseren op wetenschappelijk onderbouwde methodes. Haar passie om met haar eigen honden een goede relatie op te bouwen wil ze delen met anderen. Joke Monteny is auteur van het succesvolle boek ‘Welkom Puppy, praktische gids voor de opvoeding van jouw unieke pup’.

hond inform.jpg


030_Monteny-bewerkt-bewerkt_cropped.jpg

Dr. ir. Joke Monteny, oprichter en eigenaar van 'Hond inform', auteur van het boek ‘Welkom Puppy, praktische gids voor de opvoeding van jouw unieke pup’

Prijs
€15 inclusief consumptie
Maximum aantal deelnemers
99
Met dier
Nee
Diersoort
Doelgroep