Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierenarts in Sint-Denijs-Westrem

Jouw huisdier, onze prioriteit! WelloPet vindt dat onze huisdieren niet enkel de beste, maar ook de meest toegankelijke zorg verdienen. Daarom bieden we je toegankelijke openingsuren en een makkelijk te bereiken dierenartsenpraktijk in Merelbeke, net naast Sint-Denijs-Westrem.

Alle diensten voor je huisdier, dicht in de buurt

De dierenartsenpraktijk bereiken? Eenvoudig en snel! Je neemt in Sint-Denijs-Westrem de E40 of R4 tot aan de afrit Merelbeke. WelloPet zit tussen beide afritten in, naast tuincentrum Eurotuin, met voldoende parkeerplaats voorzien!

dierenarts Sint-Denijs-Westrem

Dierenarts en dierenzorg op dezelfde locatie rond Sint-Denijs-Westrem

Wij geloven dat goede dierenzorg preventief, duidelijk en allesomvattend moet zijn. De combinatie van een dierenarts, trimsalon, voedingsadvies voor huisdieren en gedragstherapie voor dieren op 1 locatie in de buurt van Sint-Denijs-Westrem verzekert die belofte voor jou.

Door de vlotte verbinding via de ring rond Gent en de E40, op minder dan 10 minuten van Sint-Denijs-Westrem, zijn we altijd dichtbij. Je hoeft bovendien niet meer langs de dierenwinkel of het trimsalon, want alle voorzieningen zitten bij WelloPet onder 1 dak.

Een afspraak bij WelloPet

Snel nood aan een dierenarts in de buurt van Zwijnaarde? Je kan steeds een afspraak maken bij WelloPet, want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond Sint-Denijs-Westrem, dan kan je ons steeds bellen op 09 232 00 42. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen