Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis Knuffelconsult

hond knuffelt met baasje

Kort overzicht

Wat een gewenning aan de dierenarts door een onderzoek al spelenderwijs
Prijs gratis
Waarom de pup of kitten kan later zonder onnodige stress of angst worden verzorgd of behandeld, en extra advies voor het baasje


Gedurende een knuffelconsult wordt je pup of kitten op de consultatietafel van de dierenarts gezet en al spelenderwijs onderzocht (tandjes, oortjes, oogjes, hart, nageltjes, buikje). Deze gewenning aan de omgeving van de dierenarts is een fijn moment en betekent geen onaangename ervaring voor je dier. Eigenaars nemen het best snoepjes mee die hun pup of kitten graag eet of er worden snoepjes van de praktijk gebruikt.

Gratis Knuffelconsult bij WelloPet

Tijdens dit consult kan je met al je vragen terecht bij één van onze dierenartsen en geven we een volledige uitleg over wat er nog allemaal in orde moet gemaakt worden bij jouw lieveling. Na de consultatie krijg je een puppy- of kittenpakket mee en een samenvattende informatiebrief.

Waarom?

Bij aankoop van een puppy of kitten komt er als eigenaar enorm veel nieuwe informatie op je af. Wij bieden je een extra moment aan waar je met al je vragen terecht kan en je huisdier kan dan op zijn/haar tempo wennen aan de dierenarts. Dit komt de socialisatie natuurlijk ten goede.

knuffelconsult-hond-aanbod.jpg

Wanneer?

De knuffelconsult is bedoelt voor puppy's en kittens tot 6 maanden oud. Je kan een knuffelconsult laten inplannen tijdens onze openingsuren. Maak daarvoor een afspraak via email of telefoon.

Afspraak gratis knuffelconsult maken

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen