Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierenartsen

Ontmoet ons team

Onze dierenartsen staan voor een heel persoonlijk contact en top-bereikbaarheid. We vinden het beestje heel erg belangrijk, maar jij als persoon staat bij ons centraal.

Celine en Ben zijn vrienden van in het begin van hun universitaire studies. In aug. 2016 richtten ze samen hun eigen dierenartsenpraktijk binnen WelloPet op. Samen met IngeKarin & Paulien vormen zij jouw Happy Pet team.

Ben
Hilderson
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2015, grote dierenartspraktijk ouders
Rol: Hoofddierenarts in het team Merelbeke

Ben, de hoofddierenarts, werkt veel achter de schermen als organisator en verantwoordelijke. Ben heeft meerdere jaren ervaring in de dierenartsenpraktijk van zijn ouders. Bij WelloPet voert Ben ook een deel van de operaties en de RX-fotografie uit. Hij verdiept zich in cardiologie, orthopedie en dermatologie. Als je Ben ziet, kan je ook zijn troetels, de twee Golden Retrievers ‘Pebbles & Fred’, zien. Fred van WelloPet is aangesteld als mascotte 🐾.

Celine
Decaluwe
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2015, meerdere dierenartspraktijken
Rol: Dierenarts in het team Merelbeke

Celine is de dierenarts die je het meest zal zien, zij neemt het leeuwenaandeel van de consultaties en operaties voor haar rekening. Haar werkervaring deed ze op tijdens stages en in dienst van andere dierenartsen. Celine is met alle behandelingen vertrouwd, maar is heel erg geïnteresseerd, en bedreven, in tandheelkunde. Een sterke pijler van deze praktijk. Verder verdiept Celine zich in de interne geneeskunde, de weke-delen chirurgie en endocrinologie.

Karin
Bartels
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2017, binnen- en buitenland
Rol: Dierenarts in het team Merelbeke

Na het afstuderen aan de Universiteit Gent ging Karin als dierenarts werken in België en Engeland. De interesses van Karin liggen bij de interne geneeskunde, de endocrinologie en de neurologie. Haar grote liefde en interesse voor dieren is er al sinds ze heel jong was. Opgegroeid in een thuis tussen de dieren, wordt ook nu haar dagelijkse leven verrijkt met 2 hondjes, 5 katten en heel veel kippen.

Inge
Wijns
Dierenarts assistent

Opleiding: Bachelor Agro-en biotechnologie • dierenverzorger (Hogent Melle)
Ervaring: Sinds 2012, meerdere dierenartsenpraktijken en Rijksuniversiteit Gent (Merelbeke)
Rol: Dierenartsassistente en centraal aanspreekpunt

Inge is gediplomeerd dierenartsassistente, met een groot hart voor dieren. Zij deed ervaring op in verschillende praktijken, alsook de Universiteit van Merelbeke. Ondertussen schoolt Inge zich verder bij op het vlak van verzorging en gedragsbegeleiding. Inge heeft een uitgesproken interesse voor wondheling en de dagelijkse zorg voor gehospitaliseerde patiënten. Zij is jouw eerste aanspreekpunt voor al je vragen en het plannen van een afspraak.

Paulien
Beirnaert
Dierenarts assistent

Opleiding: bachelor in de agro- en biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg (Hogeschool Vives Roeselare)
Ervaring: sinds 2018 bij Wellopet, alsook vrijwilliger in VOC Merelbeke en ervaren petsitter
Rol: Dierenartsassistente en centraal aanspreekpunt

Paulien heeft een grote aandacht voor dierenwelzijn in de breedste zin van het woord. Professioneel gaat de interesse van Paulien vooral uit naar hospitalisatie en onderzoek. Haar passie vertaalt zich eveneens in de wens om zich blijvend bij te scholen, zowel naar medische aspecten, als naar aspecten van gedrag toe. Zij is jouw eerste aanspreekpunt voor al je vragen en het plannen van een afspraak.

klik op de foto voor meer info...

Ontdek onze dierenartsenpraktijk

Onze dierenartsenpraktijk is heel modern uitgerust, voor de meest recente toepassingen in de diergeneeskunde, en met de allernieuwste medische apparatuur. De dierenartsen staan klaar voor alle eerste-lijns behandelingen.

De praktijkruimte bestaat uit twee operatiekamers, eigen RX-fotografie, verschillende consultatieruimtes, een gescheiden en geklimatiseerde opname voor hond en kat, echografie en een eigen labo. Daarnaast is er een aangename en grote wachtzaal waar je kan verpozen met een warm of koud drankje. Je vindt er het assortiment voeding en accessoires. De dierenartsassistent is er beschikbaar voor extra uitleg en hulp. Alle producten zijn eveneens te koop op de webshop van WelloPet.

Onze spreekuren & consultaties zijn op, of zonder, afspraak. En ook in het weekeinde! Lees meer

Dierenartsen 1.jpg
Dierenartsen 2.jpg
Dierenartsen 3.jpg
Dierenartsen 4.jpg

Wij gaan voor preventie, jij toch ook?

Bij WelloPet geloven we in een gezonder, langer en aangenamer leven voor onze huisdieren. We bieden hen daarom meer, betere en preventieve zorgen. Voor ons team is preventie het geheel van goede bescherming, veel beweging, ideale voeding, verzorgd uitzicht en gewenst gedrag.

Onze ervaring: goed begonnen is half gewonnen. Daarom bieden de dierenartsen jou en je viervoeter een ‘Plan’ aan. Dit zorgt voor gemak, én zekerheid.
•    Een WelloPet Life Plan biedt de garantie op alle nodige preventieve zorgen en bescherming voor één jaar
•    Het WelloPet Food Plan is een voordelig abonnement op gezonde voeding. Altijd de juiste voeding, voldoende in voorraad bij de hand.

Onze themamaanden gidsen jou langs alle actuele vragen en antwoorden voor de beste dierenzorg bij jou thuis.

Maak een afspraak >>

 

Stel jouw vraag aan het team dierenartsen >>

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen