Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierenartsen

Ontmoet ons team

Onze dierenartsen staan voor een heel persoonlijk contact en top-bereikbaarheid. We vinden het beestje heel erg belangrijk, maar jij als persoon staat bij ons centraal.

Celine en Ben zijn vrienden van in het begin van hun universitaire studies. In aug. 2016 richtten ze samen hun eigen dierenartsenpraktijk binnen WelloPet op. Samen met IngeKarin, Orilie, Marie & Paulien vormen zij jouw Happy Pet team.

 
Ben
Hilderson
Dierenarts
Celine
Decaluwe
Dierenarts
Karin
Bartels
Dierenarts
Orilie
De Waele
Dierenarts
Inge
Wijns
Dierenarts assistent
Marie
Verlinde
Dierenarts assistent, Trimmer

klik op de foto voor meer info...

Ontdek onze dierenartsenpraktijk

Onze dierenartsenpraktijk is heel modern uitgerust, voor de meest recente toepassingen in de diergeneeskunde, en met de allernieuwste medische apparatuur. De dierenartsen staan klaar voor alle eerste-lijns behandelingen.

De praktijkruimte bestaat uit twee operatiekamers, eigen RX-fotografie, verschillende consultatieruimtes, een gescheiden en geklimatiseerde opname voor hond en kat, echografie en een eigen labo. Daarnaast is er een aangename en grote wachtzaal waar je kan verpozen met een warm of koud drankje. Je vindt er het assortiment voeding en accessoires. De dierenartsassistent is er beschikbaar voor extra uitleg en hulp. Alle producten zijn eveneens te koop op de webshop van WelloPet.

Onze spreekuren & consultaties zijn op afspraak, 7 op 7. Lees meer

Dierenartsen 1.jpg
Dierenartsen 2.jpg
Dierenartsen 3.jpg
Dierenartsen 4.jpg

Wij gaan voor preventie, jij toch ook?

Bij WelloPet geloven we in een gezonder, langer en aangenamer leven voor onze huisdieren. We bieden hen daarom meer, betere en preventieve zorgen. Voor ons team is preventie het geheel van goede bescherming, veel beweging, ideale voeding, verzorgd uitzicht en gewenst gedrag.

Onze ervaring: goed begonnen is half gewonnen. Daarom bieden de dierenartsen jou en je viervoeter een ‘Plan’ aan. Dit zorgt voor gemak, én zekerheid.
•    Een WelloPet Life Plan biedt de garantie op alle nodige preventieve zorgen en bescherming voor één jaar
•    Met het voedingsadvies van WelloPet weet je welke voeding jouw viervoeter écht nodig heeft. Je kan er bovendien een aangename korting bij krijgen.

Onze themamaanden gidsen jou langs alle actuele vragen en antwoorden voor de beste dierenzorg bij jou thuis.

Maak een afspraak >>

 

 

Stel jouw vraag aan het team dierenartsen >>

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen