Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle experts onder één dak is gemakkelijk en zorgt ervoor dat je tijd en geld bespaart, maar het heeft ook andere voordelen:

Met twee of drie dierenartsen - alsook met alle andere gezondheids-experten in huis - zie je meer dan alleen! Wat leidt tot een betere zorg voor je huisdier. 

Een groter team kan meer tijd, mensen en middelen inzetten voor de gezondheid van jouw dier. Met moderne apparatuur stellen we betere diagnoses.

We leren elke dag bij. Van elkaar, door ervaring, maar ook door de constante opleidingen die we bieden aan ons team. En daar profiteert iedereen van.

Maak kennis met onze dierenartsen

Bij WelloPet staan we steeds paraat voor he huisdier, maar ook jij als baasje staat bij ons centraal. We luisteren dus ook steeds naar jou.

Emma
Serlippens
Dierenarts assistent

Opleiding: Bachelor Agro-en biotechnologie • afstudeerrichting Dierenzorg 
Ervaring: Sinds 2018 in twee dierenartsenpraktijken naast WelloPet
Rol: Dierenartsassistente in het team te Waregem

Als kind al zei Emma steeds en herhaaldelijk dat zij later voor alle dieren wou zorgen. Elk diertje dat zij zag wou zij helpen. En zo is Emma vol enthousiasme aan haar opleiding begonnen. Haar eigen huisdieren zijn "haar alles" en deze liefde neemt ze graag mee naar de patiënten bij WelloPet. Zelf is Emma zeer gedreven om samen met alle collega’s elk dier, zowel als zijn of haar baasje, zo goed als mogelijk te helpen.

Joyce
Malfait
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2021, meerdere dierenartspraktijken
Rol: Dierenarts in het team van Waregem

Als kind was Joyce al hevig in de weer met haar plastieken stethoscoop, speelgoed reflexhamer en kunststof tangetje die ze steevast hanteerde op zowel haar hond als op haar knuffeldieren. Ze moest én zou dierenarts worden. Bijna twintig jaar later werd die droom werkelijkheid. Meteen na het behalen van haar diploma hielp Joyce als dierenarts mee op de hospitalisatie-afdeling op de faculteit Diergeneeskunde. Daarna volgde ze een officieel roterend internship in de Dierenkliniek Randstad te Borsbeek waar de nadruk voornamelijk lag op het stabiliseren van spoedpatiënten en de opvolging van gehospitaliseerde patiënten. Joyce leert graag bij en deed verder ervaring op tijdens stages en vrijwilligerswerk, onder andere in het buitenland. Haar interesses liggen voornamelijk bij interne geneeskunde, cardiologie en neurologie. Momenteel heeft Joyce nog geen huisdieren. Een warme thuis bieden aan één of meerdere asieldieren staat m.a.w. nog op de planning. Intussen kijkt ze er met plezier naar uit om uw viervoeter te mogen verzorgen bij WelloPet. Goed om te weten: Joyce is altijd wel te vinden voor een drankje en hapje met haar vrienden. Een tripje naar het buitenland slaat ze evenmin snel af.

Margot
Kerkhof
Dierenarts assistent

Opleiding: Bachelor Agro-en biotechnologie • afstudeerrichting Dierenzorg 
Ervaring: In meerdere dierenartsenpraktijken als stagiair en tijdelijke kracht
Rol: Dierenartsassistente in het team te Waregem

Al sinds Margot kind was, is ze een grote fan van dieren. Ze heeft dan ook al vele huisdieren gehad van konijnen en knaagdieren tot haar huidige dieren: 2 lieve honden en een paard. Het was dan ook haar droom om een job te kunnen uitvoeren waarbij zij met dieren kon werken. Margot kan nu als dierenartsassistent ervoor zorgen dat jouw viervoeter in de watten wordt gelegd bij WelloPet. Zij beantwoordt jullie vragen met plezier aan de balie, en verzorgt met liefde jullie dieren in de hospitalisatie!

Aline
Bracke
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2019, meerdere dierenartspraktijken
Rol: Dierenarts in het team van Merelbeke en Lochristi

Kort na het behalen van haar diploma, begon Aline meteen met een vervanging van een collega in Zottegem. Nadien volgde een internship in de tweetalige dierenkliniek van Sint-Pieters-Leeuw bij Brussel. Daar lag de nadruk vooral op het stabiliseren van spoedpatiënten en de opvolging van gehospitaliseerde dieren. Hierdoor vond Aline haar expertiseveld: interne geneeskunde en echografie.

Zoals vele dierenartsen, droomde Aline al in haar kindertijd van een toekomst als dierenarts. Het verzorgen van haar eigen dieren en die van haar vrienden was toen al een uit de hand gelopen hobby. Momenteel gaan de zorgen thuis vooral naar lieve kat Marie.

Ben
Hilderson
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2015, grote dierenartspraktijk ouders
Rol: Hoofddierenarts in het team Merelbeke

Ben, de hoofddierenarts, werkt veel achter de schermen als organisator en verantwoordelijke. Ben heeft meerdere jaren ervaring in de dierenartsenpraktijk van zijn ouders. Bij WelloPet voert Ben ook een deel van de operaties en de RX-fotografie uit. Hij verdiept zich in cardiologie, orthopedie en dermatologie. Als je Ben ziet, kan je ook zijn troetels, de twee Golden Retrievers ‘Pebbles & Fred’, zien. Fred van WelloPet is aangesteld als mascotte 🐾.

Brigitte
De Groote
Dierenarts

Opleiding: Doctor in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds 1992, kliniek voor kleine huisdieren UGent, en een eigen praktijk
Rol: Dierenarts in het team Merelbeke

Brigitte bouwde gedurende 28 jaar zelf haar eigen praktijk op aan de rand van Gent. In de zomer van 2021 sloot Brigitte zich bij het team van WelloPet aan om zich meer te kunnen focussen op haar kerntaken als dierenarts. Immers, haar grote passie is en blijft de grote variatie binnen de eerstelijns diergeneeskunde. Daarom kijkt Brigitte iedere dag opnieuw er met plezier naar uit om uw viervoeter te mogen verzorgen! Ondertussen schoolt Brigitte zich verder bij op het vlak van interne geneeskunde en heel specifiek 'de geneeskunde van de kat'. 
Brigitte woont in Gent,  samen met haar man, haar dochter en Britse Korthaar Sita.

Celine
Decaluwe
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2015, meerdere dierenartspraktijken
Rol: Dierenarts in het team Merelbeke

Celine is één van onze vaste dierenartsen die een heel pak van de consultaties en operaties voor haar rekening neemt. Met 5 jaar ervaring bouwde ze al de nodige expertise op. Celine is met alle behandelingen vertrouwd, maar is heel erg geïnteresseerd, en bedreven, in tandheelkunde. Een sterke pijler van deze praktijk. Verder verdiept Celine zich in de interne geneeskunde, de weke-delen chirurgie en endocrinologie.

Helena
Van Hyfte
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2021, stages in meerdere dierenartspraktijken
Rol: Dierenarts in het team Merelbeke

De passie voor dierengezondheid begon bij Helena na een vakantie bij haar nicht-dierenarts in Ierland. Na een opleiding Bio-ingenieur, gaf ze toe aan haar echte roeping: dierenarts. Na een vrijwilligerstaak bij een dierenarts in Sri Lanka studeerde Helena in juni 2021 met grote onderscheiding af in Gent.

Helena is loyaal en leergierig en zoekt passioneel naar de juiste diagnose en behandeling. Ze is bijzonder geïnteresseerd in chirurgie en neurologie. Met haar gezin woont ze 'op den buiten', samen met 'Grumpy' de kat en 'Ferdi' de adoptiehond.

Joshua
Dutré
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds 2012 in meerdere praktijken (Orion, De Vliet, Kerberos), en van 2016-2021 een eigen praktijk 'Overleie' te Kortrijk
Rol: Dierenarts in Kuurne 
Joshua, opgegroeid in het Antwerpse, werd van jongs af aan steeds omringd door honden en katten. Ook op straat kon hij het nooit laten om mensen met een hond te vragen de hond te mogen aaien. Naast de algemene diergeneeskunde van hond en kat is de hoofdinteresse  van Joshua 'de chirurgie'. Zowel de algemene chirurgie alsook de orthopedische chirurgie draagt z'n interesse weg, vandaar de investering in vele bijscholingen om dit verder uit te bouwen. Naast het werk is sporten in de fitness een vaste waarde, alsook Engelse literatuur. 

Lauren
Herreman
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: sinds september in eerstelijnspraktijken
Rol: Dierenarts in het team Merelbeke

"Aan het werk als dierenarts gezelschapsdieren" dat is de kinderdroom van Lauren die werkelijkheid is geworden. Haar liefde voor dieren is ontstaan op heel jonge leeftijd. Voor Lauren zijn dieren dan ook enorm belangrijk voor haar gezin. Geen huisdieren hebben is gewoonweg geen optie: "we zien ze te graag!" Ontmoet Lauren haar beestenbende : Basiel, een lieve kater en een echte hartendief van 15 jaar oud, is de senior, naast Frodo, een fiere Ierse Setter, nog twee andere poezen, cavia's, konijnen en kippen ...

Lauren heeft tijdens haar opleiding meerdere internationale stages gelopen, waaronder gedurende drie maanden een operationele rol in een dierenkliniek in Frankrijk. Haar interesses liggen voornamelijk bij eerstelijnsdiergeneeskunde, endocrinologie en voortplanting.

Linde
Elyn
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2022 bij WelloPet, en in een gespecialiseerde voortplantingspraktijk
Rol: Dierenarts

Linde is opgegroeid op een vleesvee-boerderij tussen een grote beestenboel. Al sinds ze klein was bekommerde ze zich om alle dieren thuis en wist ze dat ze later dierenarts wou worden. Wanneer Linde na het werk thuiskomt, wordt ze opgewacht door haar 6 katten, haar paarden Ré en Jos, de koeien in de wei, de dwerggeitjes, konijnen, kippen, en haar allerbeste vriend: Chito de hond. Naast eerstelijnsdiergeneeskunde, heeft Linde een passie voor voorplanting en het embryonale leven. Tijdens haar studies deed ze onderzoek naar de kunstmatige voortplantingstechniek IVF en werkt ze, naast WelloPet, ook bij een gespecialiseerde dierenartspraktijk voor voortplanting bij honden.

Ruth
Vangrieken
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2022 bij WelloPet, eerder bij Universitaire kliniek van Bern (Zwitserland)
Rol: Dierenarts 

Ruth groeide op in het Limburgse, daar was ze van kinds af aan omringd door dieren. Vooral honden en paarden deden als kind haar hartje sneller slaan. Ondertussen kan geen enkele diersoort ontsnappen aan haar enthousiasme en zette ze haar kleuterdroom om dierenarts te worden om naar realiteit. Naast het medische is Ruth ook gedreven in ethiek en dierenwelzijn.
Na haar studies is Ruth ‘blijven plakken’ in Gent. Dankzij adoptiekat Nala en verzorgpaard Icarus is Ruth ook op haar vrije dagen steeds bezig met dieren. Verder houdt ze van lekker eten en drinken samen met vrienden en is ze altijd te vinden om een Harry Potter marathon te houden. 

Silke
Deconinck
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2013, meerdere dierenartspraktijken en een eigen praktijk te Lochristi
Rol: Dierenarts in het team Lochristi

Na 6 jaar in verschillende dierenartspraktijken te hebben gewerkt als dierenarts, startte Silke in 2019 haar eigen praktijk op in Lochristi. Samen met WelloPet besloot Silke om de krachten te bundelen en in 2020 de WelloPet-vestiging te Lochristi mee gestalte te geven. De laatste jaren verdiept Silke zich meer in de dermatologie en orthopedie. Daarnaast heeft ze een grote passie voor katten in het bijzonder en staat ‘cat friendly practice’ centraal. De aandacht thuis gaat vooral uit naar de eigen 3 katten, waaronder 1 vondelingetje en 2 pixiebobs!

Valérie
Huvaere
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2011, ervaring in meerdere dierenartspraktijken en van 2016-2021 een eigen praktijk 'Overleie' te Kortrijk
Rol: Dierenarts in Kuurne

Valérie bouwde een sterke ervaring op in de eerstelijnszorg voor gezelschapsdieren. Maar daarnaast koestert zij een bijzondere interesse voor interne geneeskunde en weke delen chirurgie. Valérie volgt regelmatig bijscholingen in binnen-en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en zodoende de beste zorgen en service aan jouw huisdier te kunnen aanbieden (zoals bv. aan de ESAVS, European School of Advanced Veterinary Studies). In haar vrije tijd gaat Valérie graag spinnen en zwemmen, en waar mogelijk komt 'quality time' met familie en vrienden mee op de agenda. Doch, Joep en Amara, haar twee hartendiefjes krijgen steevast hun deel van de aandacht. De beide katten staan Valérie elke avond op te wachten, klaar om vertroeteld te worden.

Yentl
Bostoen
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2019, meerdere dierenartspraktijken
Rol: Dierenarts in het team van Merelbeke & Lochristi

Yentl kon kort na het behalen van zijn diploma als dierenarts al snel enkele maanden een collega vervangen in zijn geboorteplaats Brugge. Dit was een perfecte opstap naar de rol van "roterend internship" in een drukke en gespecialiseerde dierenkliniek in Antwerpen. Als spoeddierenarts heeft hij daar heel veel verschillende cases gezien, en dit bracht Yentl heel wat ervaring bij. Zijn interesses liggen vooral bij de chirurgie van de weke delen en de 'critical care'. Al van kleins af aan is hij omringd door dieren. Zo ook vandaag de dag, waar hij zich nu ontfermt over Harry, een jong katertje dat Yentl adopteerde tijdens zijn verblijf in Antwerpen.

An-Sofie
De Wulf
Dierenarts assistent

Opleiding: bachelor in de agro- en biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg (Hogeschool Vives Roeselare)
Ervaring: sinds 2022 bij WelloPet, vrijwilliger bij De Zonnegloed, Animalshelter SPCA of Westchester NY en Boudewijn Seapark
Rol: Dierenartsassistente en centraal aanspreekpunt

An-sofie is sinds heel vroeg gefascineerd en gepassioneerd door dieren. Als kind was ze dan ook voortdurend omringd door heel wat huisdieren. Nog steeds kan ze  zich geen leven voorstellen zonde dieren in de buurt. Naast haar liefde voor dieren in het algemeen, heeft ze een intense passie voor honden en walvisachtigen. Daarom staat An-Sofie tevens paraat voor gestrande bruinvissen. Werken met dieren is niet alleen haar passie, maar ook haar roeping. Ze staat dan ook jou en je viervoeter met veel enthousiasme te woord.

Krisha
Van Acker
Dierenarts assistent

Opleiding: Paraveterinair dierenartsassistent in Barneveld (NL)
Ervaring: Sinds 2019 buitenlandse stage en meerdere dierenartspraktijken
Rol: Dierenartsassistent in team Merelbeke

In haar jeugd bezocht Krisha graag de sierduiven en kippen bij haar grootouders en speelde ze met Jorkie, haar bastaardhondje. Tegenwoordig zijn de viervoeters in haar gezin PW en Lenieminie en gaat ze graag wandelen met logeerhondje Nouka. Gebitsbehandeling en fysio zijn twee van Krisha's professionele interesses waarin ze zich graag verdiept. Zo kan Krisha, naast *Tender & Loving Care*, ook de beste aandacht aan jullie dieren schenken, helemaal in lijn van de missie van team WelloPet.

Lise
Van Tricht
Dierenarts assistent, Voedingsspecialist, Coördinator FysioPet

Opleiding: Bachelor Agro-en biotechnologie • dierenverzorger (Hogent Melle)
Ervaring: Sinds 2012 • meerdere dierenartsenpraktijken, VOC Geraardsbergen & Planckendael
Rol: Dierenartsassistente en centraal aanspreekpunt

Lise heeft een ruime ervaring. De medische dierenwereld is haar grote passie. Vooral omdat ze daar, in samenwerking met collega's, het verschil kan maken voor dieren. Hoe groot of klein, wild of tam dieren ook mogen zijn, Lise verwelkomt ze steeds met veel enthousiasme en een grote glimlach. Hospitalisatie, voedingsleer en fysiotherapie zijn haar interessevelden waar ze zich voortdurend over bijschoolt. In haar vrije tijd reist Lise graag naar plekken waar je  dieren in hun natuurlijke habitat kan spotten. Naast dat allemaal heeft Lise nog steeds voldoende liefde en aandacht over om thuis konijntje ‘Basiel’, rosé kaketoe 'Vino', en zwarte labrador 'Torra' te kunnen verwennen!

Manon
Floré
Dierenarts assistent, Coördinator gedragsbegeleiding

Opleiding: Bachelor Agro-en biotechnologie • dierenzorg (HoGent Melle) • Clinical Animal Behaviourist (Odisee)
Ervaring: Sinds 2019 • twee dierenartsenpraktijken waaronder UGent dierengeneeskunde afdeling bijzondere huisdieren
Rol: Dierenartsassistente en centraal aanspreekpunt

Manon is als gediplomeerde dierenartsassistent vol van passie voor verschillende soorten dieren: haar dierenliefde dient ze te verdelen over o.a. paarden, honden, katten, reptielen en knaagdieren. Daarnaast heeft Manon voornamelijk interesse in dierengedrag, welzijn, gedragsproblemen en al het onderzoekswerk daarrond. Binnen het WelloPet dierenzorgcentrum heeft zij een grote interesse voor 'assistentie bij chirurgie' en de hospitalisatie. Manon is trots op haar eigen paard, haar twee honden en een slang die ze allemaal met veel aandacht en warmte verzorgt. Manon is jouw eerste aanspreekpunt voor al je vragen en voor het plannen van een afspraak.

Margaux
Vanonacker
Dierenarts assistent

Opleiding: bachelor in de agro- en biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg (HoGent)
Ervaring: Sinds 2021 bij dierenartsenpraktijk Overleie en WelloPet
Rol: Dierenartsassistente en centraal aanspreekpunt

Margaux wist al op haar 13e dat ze dierenartsassistente wou worden. Heel specifiek, dat wel, maar ze ging voluit voor haar doel. In het middelbaar studeerde ze de laatste 2 jaar dierenzorg, nadien volgde  HoGent om er Agro- en biotechnologie te studeren. Tijdens haar studies liep ze stage op de faculteit dierengeneeskunde in Merelbeke bij de afdeling paarden, ook één van haar kinderpassies. Daarna ging Margaux aan de slag bij Dierenartsen Overleie. Margaux is een sportief persoon die graag wandelt met haar adoptiehond Watson. Ze bakt graag - wat haar collega’s allemaal ten zeerste appreciëren - en gebruikt haar vrije tijd om te reizen. Ze staat je graag te woord, zowel in het Frans als in het Nederlands! 

Marie
Verlinde
Dierenarts assistent, Trimmer

Opleiding: Bachelor Agro-en biotechnologie • dierenverzorger (Hogent Melle) / Specialisatie hondentrimmer (Ecole supérieure Toulouse)
Ervaring: Sinds 2017

Rol: Trimster en dierenartsassistente

Marie is een echte dierenliefhebber - van kop tot teen! Haar vrije tijd gaat op aan haar 3 katten, en als er tijd over is houdt zij zich bezig met muziek en film. Haar missie, alsook haar passie, is om 'honden te verzorgen' en hen er ‘haar’-fijn uit te laten zien! Naast haar professionele opleiding als dierenverzorger & hondentrimmer kan Marie ook trots zijn op haar opleiding "professioneel hondengedragsbegeleider" (Geert De Bolster - Brugge). Last but not least: 'enthousiasme' is haar handelsmerk!

Maya
Geöcze von Szendröi
Dierenarts assistent, Trimmer

Opleiding: Bachelor dierenzorg (Vives) - Hondentrimmer (Syntra West) 
Actief bij WelloPet sinds: juli 2021
Rol: dierenartsassistent en trimmer voor het team WelloPet

Maya is gediplomeerd dierenartsassistent en hondentrimmer. Daardoor staat ze zowel paraat aan de balie van WelloPet als in het trimsalon. De passie voor dieren ontstond al vroeg doordat ze opgroeide tussen heel wat verschillende huisdieren. Haar studiekeuze was dan ook snel gemaakt.
In haar vrije tijd is ze graag in de natuur samen met haar hondje Winnie en verzorgt ze met veel liefde haar cavia's, kippen en garnalen!

Najade
Witterzeel
Dierenarts assistent

Opleiding: bachelor in de agro- en biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg
Ervaring: sinds 2022 bij WelloPet, voordien De Morette KHD (Asse), faculteit Diergeneeskunde RUG (Merelbeke) op afdeling Anesthesie en Heelkunde van Grote Huisdieren (Merelbeke), Varkenscampus Ilvo (Melle), aslook vrijwilliger in het Dierenasiel Gent
Rol: Dierenartsassistente en centraal aanspreekpunt


Najade heeft sinds ze een klein meisje was een passie voor dieren. Ze wou lang heel graag dierenarts worden, maar koos dan toch om Geologie te studeren in Leuven. Haar liefde voor dieren zorgde er voor dat ze naar Melle verhuisde om opgeleid te worden tot dierenverzorger. Thuis naast haar partner en zoontje wordt ze vergezeld door twee chinchilla’s, Titus en Zeus, en een rescue katje Simba.

Paulien
Beirnaert
Dierenarts assistent

Opleiding: bachelor in de agro- en biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg (Hogeschool Vives Roeselare)
Ervaring: sinds 2018 bij WelloPet, alsook als vrijwilliger bij verschillende dieren- en rescue-organisaties en als ervaren petsitter
Rol: Dierenartsassistente en centraal aanspreekpunt, tevens coördinator binnen het team assistenten

Paulien heeft een grote aandacht voor dierenwelzijn in de breedste zin van het woord. Professioneel gaat de interesse van Paulien vooral uit naar hospitalisatie en onderzoek. Haar passie vertaalt zich eveneens in de wens om zich blijvend bij te scholen, zowel naar medische aspecten, als naar aspecten van gedrag toe. Zij is jouw eerste aanspreekpunt voor al je vragen en het plannen van een afspraak.

Sarah
Van Mieghem
Dierenarts assistent

Opleiding: Bachelor Agro-en biotechnologie • dierenverzorger (Odisee, Sint-Niklaas)
Ervaring: Sinds 2020 in dierenartsenpraktijk met specialisatie paard, orthopedie en sportbegeleiding
Rol: Dierenartsassistente in het team Lochristi

Sarah volgde haar grote passie voor paarden, honden, katten, konijnen, kippen, ... ! Daarom startte ze in 2017 een Bachelor Agro- en biotechnologie (dierenzorg). De interesses van Sarah liggen vooral bij fysiotherapie en revalidatie, maar geeft ze ook graag tips & tricks aan jou. Naast het werk trekt ze graag de natuur in met haar hond Raika.

Kaat
Wauters
Massagetherapeut FysioPet

Kaat Wauters is een kynologisch massagetherapeut en -instructeur die bij WelloPet instaat voor alle opleidingen en workshops rond beweging en massage voor honden. Ze is een specialiste die door constante bijscholing mee is met de laatste inzichten in de wereld van de hondenmassage en bewegingstherapie en wil haar kennis graag met alle hondeneigenaars delen, zodat zij hun hond gelukkiger en soepeler kunnen laten bewegen.


dierenarts die een konijn verzorgt
“Ik ben dierenarts. Maar ergens zeg ik: aandacht is mijn ambacht. Daarom luister ik naar zowel dier als mens.”
— Celine Decaluwe | Oprichter WelloPet

Een modern uitgeruste dierenartsenpraktijk

Bij WelloPet hanteren we de meest recente toepassingen in de dierengeneeskunde en voorzien onze praktijken van de allernieuwste medische apparatuur. De praktijkruimtes bestaan uit:

 • Twee operatiekamers
 • Kamer voor radiografie (RX-fotografie)
 • Meerdere consultatieruimtes
 • Gescheiden en geklimatiseerde opnameruimte voor hond en kat
 • Kamer voor echografie
 • Labo
 • Aangename, grote wachtzaal waar je koude en warme dranken kan krijgen
 • Ruim assortiment aan voeding en accessoires. Vragen? Onze dierenartsassistent beantwoordt ze graag! Alle producten zijn ook te koop in onze webshop.

Onze dierenartsen gaan voor preventie

Bij WelloPet geloven we in een gezonder, langer en aangenamer leven voor huisdieren. Daarom bieden we ook uitgebreide preventieve zorgen gebaseerd op 5 domeinen

 • Goede bescherming
 • Veel beweging
 • Geschikte voeding
 • Verzorgd uiterlijk
 • Gewenst gedrag

WelloPet gaat voor een complete dienstverlening
Onze ervaring: goed begonnen is half gewonnen. Daarom bieden we jou en je viervoeter een ‘plan’ aan. Zorgeloos, voordelig en makkelijk!

WelloPet Life Plan

Een WelloPet Life Plan garandeert alle nodige preventieve zorgen en bescherming voor één jaar, inclusief een korting op voeding en extra diensten.
Ontdek het ideale Life Plan

Food Care

Met Food Care van WelloPet weet je welke voeding jouw viervoeter écht nodig heeft. En we voorzien alvast een gezonde korting op die voeding voor je dier.
Ontdek het ideale dieet

Onze tips en blogs gidsen je langs alle actuele vragen en antwoorden over de beste dierenzorg bij jou thuis.

Openingsuren

maandag 09:00 - 18:30
dinsdag 09:00 - 18:30
woensdag 09:00 - 18:30
donderdag 09:00 - 18:30
vrijdag 09:00 - 18:30
zaterdag 09:00 - 18:30
zondag 09:00 - 18:30

Dierenartsen
Enkel op afspraak

Trimmer, consulent, therapeut
Op afspraak

Locatie en bereikbaarheid

locatie

Ons dierengezondheidscentrum ligt vlakbij de dorpskern van Lochristi, aan de N70. We bevinden ons op het terrein van Delhaize Lochristi en hebben volop parkeerplek voor de deur.
WelloPet Lochristi is steeds geopend van 09h00-18h30, ook op zaterdag. Op zondag wordt je verder geholpen in WelloPet Merelbeke.

WelloPet Lochristi

Ons dierengezondheidscentrum ligt vlakbij de dorpskern van Lochristi, aan de N70. We bevinden ons op het terrein van Delhaize Lochristi en hebben volop parkeerplek voor de deur.
WelloPet Lochristi is steeds geopend van 09h00-18h30, ook op zaterdag. Op zondag wordt je verder geholpen in WelloPet Merelbeke.

Meer info
Routebeschrijving
locatie
locatie

Ons dierengezondheidscentrum ligt vlakbij de afrit Merelbeke van de E40 en de R4. We grenzen aan het tuincentrum Eurotuin en hebben volop parkeerplek voor de deur.
WelloPet Merelbeke is steeds geopend van 09h00-18h30, ook op zaterdag en zondag.

WelloPet Merelbeke

Ons dierengezondheidscentrum ligt vlakbij de afrit Merelbeke van de E40 en de R4. We grenzen aan het tuincentrum Eurotuin en hebben volop parkeerplek voor de deur.
WelloPet Merelbeke is steeds geopend van 09h00-18h30, ook op zaterdag en zondag.

Meer info
Routebeschrijving
locatie
locatie

Ons dierengezondheidscentrum ligt vlakbij de ring R8 te Kuurne. We bevinden ons in het gebouw van Duponzoo, vlakbij ALDI, en hebben volop parkeerplek voor de deur.
WelloPet Kuurne-Overleie is steeds geopend van 09h00-18h30, ook op zaterdag en zondag.

Kuurne - WelloPet Overleie

Ons dierengezondheidscentrum ligt vlakbij de ring R8 te Kuurne. We bevinden ons in het gebouw van Duponzoo, vlakbij ALDI, en hebben volop parkeerplek voor de deur.
WelloPet Kuurne-Overleie is steeds geopend van 09h00-18h30, ook op zaterdag en zondag.

Meer info
Routebeschrijving
locatie
locatie

Ons dierengezondheidscentrum ligt aan de steenweg N43 Kortrijk - Gent. We bevinden ons op het terrein samen met IXINA en hebben volop parkeerplek voor de deur.
WelloPet Waregem is steeds geopend van 09h00-18h30, ook op zaterdag. Op zondag wordt je verder geholpen in WelloPet Kuurne of WelloPet Merelbeke.

WelloPet Waregem

Ons dierengezondheidscentrum ligt aan de steenweg N43 Kortrijk - Gent. We bevinden ons op het terrein samen met IXINA en hebben volop parkeerplek voor de deur.
WelloPet Waregem is steeds geopend van 09h00-18h30, ook op zaterdag. Op zondag wordt je verder geholpen in WelloPet Kuurne of WelloPet Merelbeke.

Meer info
Routebeschrijving
locatie
Maak een afspraak via mail