Overslaan en naar de inhoud gaan

Trimmers

Ontmoet ons team

Jouw lieveling wordt met heel veel zorg, vakkennis en dierenliefde omarmd door trimmers ShanaIlse, Annick, Steffi, HelenLieselotte en Brendy in ons katten- en hondenkapsalon. Permanent bijscholen hoort er voor hen altijd bij. Want onze trimmers vinden zowel het correct omgaan met huisdieren, als het correct trimmen van jouw huisdier, even belangrijk. En altijd een alert oog op de goede gezondheid is een vast onderdeel van het geheel!

Annick
Claeys
Trimmer

Opleiding: Bachelor Moderne Talen, diploma kattentrimmer (Syntra Veurne & Toscanzahoeve).
Ervaring: Sinds 2018 
Rol: Trimster in het WelloPet-team, specialiteit kat

Als kind al was ze een fel begeerde dierenoppas. Men vertrouwde haar met plezier de zorg voor de huisdieren toe terwijl de baasjes genoten van een wel verdiende vakantie. Zo had Annick steeds vaste honden- en katten-sit-adressen. Ze heeft 3 katten, een Britse Korthaar, een Scottish Fold en een  Oude Langhaarkat. Uit eigen noodzaak, wegens het vele kattenhaar thuis, heeft ze een professionele trimopleiding gevolgd: dit is nu met veel liefde haar passie. Haar ervaring is opgebouwd in dierenasielen en door te trimmen aan huis.

Brendy
François
Trimmer

Reeds vroeger toen iemand aan Brendy, als klein meisje van 5-6 jaar oud, vroeg 'Wat wil je later worden?' antwoordde ze reeds “hondenkapster”. Het zat er dus altijd al in 😊.  Van kleins af leeft Brendy omringd door en met huisdieren. Een leven zonder die huisdieren is voor haar nauwelijks voor te stellen, dus ging ze zonder enige twijfel dierenzorg, agro- en biotechnologie en hondentrimmen studeren. 

Helen
De Cooman
Trimmer

Opleiding: Bachelor in de humane wetenschappen, diploma hondentrimmer (Syntra Gent).
Ervaring: Sinds 2009 
Rol: Trimster in het WelloPet-team

Helen is een gepassioneerde hondenliefhebster. Toen ze afstudeerde als trimster in 2009 zag ze haar droom in vervulling gaan. Ze startte onmiddellijk een eigen salon. In 2012 verhuisde ze naar Duitsland en baatte ook daar een salon uit. Na haar terugkeer naar België is ze heel blij haar passie voor trimmen opnieuw uit te oefenen in het WelloPet team. Zelf heeft ze twee honden rondlopen: een Cane Corso en een Labradoodle. 

Jeroen
Gobeyn
Trimmer

Opleiding: Hondentrimmer (Syntra West) 
Ervaring: Sinds 2018
Rol: trimmer voor het team WelloPet

Jeroen weet zijn werk en passies te combineren! Naast de liefde voor honden en hun vacht, is hij eveneens geboeid in aqua- en terraristiek. Dit laatste vertaalt zich ook in een actief vrijwilligerswerk bij reptielenopvangcentrum SOS Reptiel (Ichtegem). Thuis genieten Oscar en René, 2 Labrador Retrievers van zijn aandacht. Die delen op hun beurt alle dierenliefde met de andere landschilpadden, vogels en vissen ten huize van Jeroen.
Als Jeroen zijn vrije tijd niet aan de vele huisdieren rondom hem besteedt, kan je hem wellicht vinden bij een sportief partijtje Airsoft.

Lieselotte
Nolmans
Trimmer

Opleiding: Hondentrimmer - Pensionhouder (Syntra) 
Ervaring: Sinds 2019 trimmen
Rol: trimmer voor het team WelloPet

Lieselotte werd grootgebracht met tal van honden om haar heen. Haar grote droom, 'alle dagen dieren', is daar ontstaan. 'Verzorgen' zit Lieselotte in het bloed. Na eerst een aantal jaar in het werkveld te hebben gestaan als kleuterleidster, kwam toch de echte passie naar boven. Lieselotte ging voltijds ‘hondentrimmen’ studeren, in combinatie met  ‘pension houden’. 'De taal van de hond' is voor Lieselotte belangrijk: voor haar eigen Shiba Inu en langharige Chihuahua, maar ook in haar andere passie als assistent-instructeur op de hondenschool.

Marie
Verlinde
Dierenarts assistent, Trimmer

Opleiding: Bachelor Agro-en biotechnologie • dierenverzorger (Hogent Melle) / Specialisatie hondentrimmer (Ecole supérieure Toulouse)
Ervaring: Sinds 2017

Rol: Trimster en dierenartsassistente

Marie is een echte dierenliefhebber - van kop tot teen! Haar vrije tijd gaat op aan haar 3 katten, en als er tijd over is houdt zij zich bezig met muziek en film. Haar missie, alsook haar passie, is om 'honden te verzorgen' en hen er ‘haar’-fijn uit te laten zien! Naast haar professionele opleiding als dierenverzorger & hondentrimmer kan Marie ook trots zijn op haar opleiding "professioneel hondengedragsbegeleider" (Geert De Bolster - Brugge). Last but not least: 'enthousiasme' is haar handelsmerk!

Shana
Vleminckx
Trimmer

Opleiding: Hondentrimmer (Syntra Asse en Black & White Dog Center), dierenartsassistent (Hogeschool Gent)
Ervaring: Sinds 2007 trimmen, alsook diverse hondensporten
Rol: Senior-trimmer voor het team WelloPet

Shana is heel erg gefascineerd door dieren en is trots baasje van fretjes, meerdere Australische Herders en Chinese Naakthonden. Shana volgt al sinds jongs af aan, en nog steeds, verschillende opleidingen betreffende training, gedrag, voeding en gespecialiseerde cursussen voor verzorging. Shana is gediplomeerd hondentrimmer. Shana is de senior-trimmer van en voor de ploeg.

Hondenkapsalon, maar ook kat en konijn

Bij WelloPet verzorgen we de vacht van zowel hond, kat als konijn. Elk van de trimmers heeft een specifieke specialisatie voor ofwel hond, ofwel kat, en heeft de nodige ervaring. Zij zijn goed opgeleid, scholen zich permanent bij, en beheersen alle technieken.

De trimmers van WelloPet staan erop dat elk ras, en elke vacht, correct verzorgd wordt.

Lees ook de blogreeks over vachtverzoging hond & kat.

Waarom bestaat er een trimsalon voor kat ?

Kattentrimmer Annick is opgeleid en gespecialiseerd in vachtverzorging voor kat. Ze werkt volgens deze 10 regels van het ideale trimsalon voor kat. 

Ontdek ons trimsalon

We beschikken over een goed ingericht was- en trimsalon. Als het wassalon niet bezet is mag je het zelf ook afhuren als Self Wash (Momenteel niet beschikbaar door de Corona-maatregelen). Trimmen gebeurt steeds op afspraak. Je kan eveneens in het weekeinde bij ons terecht!

Onze trimmers staan jou graag bij met raad en daad over verder vachtverzorging thuis. Je kan hun aanbevolen borstels, kammen en shampoo vinden in ons assortiment. Op geregelde tijdstippen kan je hun workshops bijwonen. Je kan hun adviezen en artikels nalezen in onze blog. In mei gidst onze themamaand ‘Een stralende vacht’ jou langs alle actuele vragen en antwoorden voor de beste vachtverzorging bij jou thuis.

hondenkapsalon
Trimmers 3.jpg
Trimmers 4.jpg

Wij gaan voor preventie, jij toch ook?

Bij WelloPet geloven we in een gezonder, langer en aangenamer leven voor onze huisdieren. We bieden hen daarom meer, betere en preventieve zorgen. 

Mooi zijn is leuk en fijn. Maar een goede verzorging van vacht, ogen, oren, nagels, tanden en poten is een basis voor een goede gezondheid. Bovendien kan je bij regelmatige verzorging vroegtijdig kwaaltjes opsporen, of erger voorkomen. Zowel de trimmer, als de dierenartsen, buigen zich over die zorg voor jouw liefste huisdier. 

Onze ervaring: goed begonnen is half gewonnen. Daarom bieden wij jou en je viervoeter een ‘Plan’ aan. Dit zorgt voor gemak, én zekerheid.
Een WelloPet Groom Plan bundelt alle vachtverzorging voor één jaar in een voordelig tarief

Ontdek onze formules en tarieven >>

Stel jouw vraag aan het team trimmers >>