Overslaan en naar de inhoud gaan

Trimmers

Ontmoet ons team

Jouw lieveling wordt met heel veel zorg, vakkennis en dierenliefde omarmd door de trimmers ShanaIlse, Inneke, Axelle en Brendy. Permanent bijscholen hoort er voor hen altijd bij. Want onze trimmers vinden zowel het correct omgaan met huisdieren, als het correct trimmen van jouw huisdier, even belangrijk. En altijd een alert oog op de goede gezondheid is een vast onderdeel van het geheel!

Axelle
Lobelle
Trimmer

Bij Axelle bruist van kleins af aan die onbegrensde passie voor alle dieren. Als kind had zij vooral aandacht voor paarden: samen met haar mama thuis, en later als vrijwilliger in het paardenasiel ‘The Old Horses Lodge’ te Laarne. Maar heel vaak ging Axelle naar de verschillende asielen in de buurt om met  hun honden te wandelen. Na haar studies aan de middelbare school in 2013 is zij meteen begonnen aan de dagopleiding hondentrimmer en honden pensionhouder.

Brendy
François
Trimmer

Reeds vroeger toen iemand aan Brendy, als klein meisje van 5-6 jaar oud, vroeg 'Wat wil je later worden?' antwoordde ze reeds “hondenkapster”. Het zat er dus altijd al in 😊.  Van kleins af leeft Brendy omringd door en met huisdieren. Een leven zonder die huisdieren is voor haar nauwelijks voor te stellen, dus ging ze zonder enige twijfel dierenzorg, agro- en biotechnologie en hondentrimmen studeren. 

Ilse
Segers
Trimmer

Opleiding: Bachelor agro-en biotechnologie • dierenzorg (KATHO Roeselare), hondentrimmer (SYNTRA Gent)
Ervaring: Sinds 2008
Rol: Trimster in het WelloPet-team

Ilse omringt zich graag met dieren. Zo houdt ze heel erg van haar paarden en is ze ruiter op competitief niveau. Met plezier nam ze reeds als kind de zorg voor de huisdieren op. Met een opleiding dierenzorg, bachelor in agro-en biotechnologie en professioneel trimmer, maakt ze van haar hobby tevens haar beroep. 

Inneke
Uyttendaele
Trimmer

Inneke is altijd en overal de grote dierenvriend. Met haar middelbare opleiding dier- & landbouwtechnische wetenschappen, en nadien de opleiding 'hondentrimmer en pensionhouder', zat zij dus helemaal goed. Ondertussen zit Inneke reeds vanaf 2012 in het vak. Mèt veel plezier!

Shana
Vleminckx
Trimmer

Shana is heel erg gefascineerd door dieren en is trots baasje van fretjes, meerdere Australische Herders en Chinese Naakthonden. Shana volgt al sinds jongs af aan, en nog steeds, verschillende opleidingen betreffende training, gedrag, voeding en gespecialiseerde cursussen voor verzorging. Shana is gediplomeerd hondentrimmer. Shana is de senior-trimmer van de ploeg.

klik op de foto voor meer info...

Ontdek ons trimsalon

We beschikken over een goed ingericht was- en trimsalon. Als het wassalon niet bezet is mag je het zelf ook afhuren als Self Wash. Trimmen gebeurt steeds op afspraak. Je kan eveneens in het weekeinde bij ons terecht!

De trimmers van WelloPet staan erop dat elk ras, en elke vacht, correct verzorgd wordt. Zij zijn goed opgeleid, scholen zich permanent bij, en beheersen alle technieken. Bij WelloPet verzorgen we zowel de vacht van honden, katten als konijnen.

Onze trimmers staan jou graag bij met raad en daad over verder vachtverzorging thuis. Je kan hun aanbevolen borstels, kammen en shampoo vinden in ons assortiment. Op geregelde tijdstippen kan je hun workshops bijwonen. Je kan hun adviezen en artikels nalezen in onze blog. In mei gidst onze themamaand ‘Een stralende vacht’ jou langs alle actuele vragen en antwoorden voor de beste vachtverzorging bij jou thuis.

Trimmers 1.jpg
Trimmers 2.jpg
Trimmers 3.jpg
Trimmers 4.jpg

Wij gaan voor preventie, jij toch ook?

Bij WelloPet geloven we in een gezonder, langer en aangenamer leven voor onze huisdieren. We bieden hen daarom meer, betere en preventieve zorgen. 

Mooi zijn is leuk en fijn. Maar een goede verzorging van vacht, ogen, oren, nagels, tanden en poten is een basis voor een goede gezondheid. Bovendien kan je bij regelmatige verzorging vroegtijdig kwaaltjes opsporen, of erger voorkomen. Zowel de trimmer, als de dierenartsen, buigen zich over die zorg voor jouw liefste huisdier. 

Onze ervaring: goed begonnen is half gewonnen. Daarom bieden wij jou en je viervoeter een ‘Plan’ aan. Dit zorgt voor gemak, én zekerheid.
Een WelloPet Groom Plan bundelt alle vachtverzorging voor één jaar in een voordelig tarief

Ontdek onze formules en tarieven >>

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen