Overslaan en naar de inhoud gaan

Trimmers

Ontmoet ons team

Jouw lieveling wordt met heel veel zorg, vakkennis en dierenliefde omarmd door de trimmers ShanaIlse, Annick, Steffi, Helen en Brendy. Permanent bijscholen hoort er voor hen altijd bij. Want onze trimmers vinden zowel het correct omgaan met huisdieren, als het correct trimmen van jouw huisdier, even belangrijk. En altijd een alert oog op de goede gezondheid is een vast onderdeel van het geheel!

Annick
Claeys
Trimmer

Opleiding: Bachelor Moderne Talen, diploma kattentrimmer (Syntra Veurne & Toscanzahoeve).
Ervaring: Sinds 2018 
Rol: Trimster in het WelloPet-team, specialiteit kat

Als kind al was ze een fel begeerde dierenoppas. Men vertrouwde haar met plezier de zorg voor de huisdieren toe terwijl de baasjes genoten van een wel verdiende vakantie. Zo had Annick steeds vaste honden- en katten-sit-adressen. Ze heeft 3 katten, een Britse Korthaar, een Scottish Fold en een  Oude Langhaarkat. Uit eigen noodzaak, wegens het vele kattenhaar thuis, heeft ze een professionele trimopleiding gevolgd: dit is nu met veel liefde haar passie. Haar ervaring is opgebouwd in dierenasielen en door te trimmen aan huis.

Brendy
François
Trimmer

Reeds vroeger toen iemand aan Brendy, als klein meisje van 5-6 jaar oud, vroeg 'Wat wil je later worden?' antwoordde ze reeds “hondenkapster”. Het zat er dus altijd al in 😊.  Van kleins af leeft Brendy omringd door en met huisdieren. Een leven zonder die huisdieren is voor haar nauwelijks voor te stellen, dus ging ze zonder enige twijfel dierenzorg, agro- en biotechnologie en hondentrimmen studeren. 

Helen
De Cooman
Trimmer

Opleiding: Bachelor in de humane wetenschappen, diploma hondentrimmer (Syntra Gent).
Ervaring: Sinds 2009 
Rol: Trimster in het WelloPet-team

Helen is een gepassioneerde hondenliefhebster. Toen ze afstudeerde als trimster in 2009 zag ze haar droom in vervulling gaan. Ze startte onmiddellijk een eigen salon. In 2012 verhuisde ze naar Duitsland en baatte ook daar een salon uit. Na haar terugkeer naar België is ze heel blij haar passie voor trimmen opnieuw uit te oefenen in het WelloPet team. Zelf heeft ze twee honden rondlopen: een Cane Corso en een Labradoodle. 

Ilse
Segers
Trimmer

Opleiding: Bachelor agro-en biotechnologie • dierenzorg (KATHO Roeselare), hondentrimmer (SYNTRA Gent)
Ervaring: Sinds 2008
Rol: Trimster in het WelloPet-team

Ilse omringt zich graag met dieren. Zo houdt ze heel erg van haar paarden en is ze ruiter op competitief niveau. Met plezier nam ze reeds als kind de zorg voor de huisdieren op. Met een opleiding dierenzorg, bachelor in agro-en biotechnologie en professioneel trimmer, maakt ze van haar hobby tevens haar beroep. 

Shana
Vleminckx
Trimmer

Opleiding: Hondentrimmer (Syntra Asse en Black & White Dog Center), dierenartsassistent (Hogeschool Gent)
Ervaring: Sinds 2007 trimmen, alsook diverse hondensporten
Rol: Senior-trimmer voor het team WelloPet

Shana is heel erg gefascineerd door dieren en is trots baasje van fretjes, meerdere Australische Herders en Chinese Naakthonden. Shana volgt al sinds jongs af aan, en nog steeds, verschillende opleidingen betreffende training, gedrag, voeding en gespecialiseerde cursussen voor verzorging. Shana is gediplomeerd hondentrimmer. Shana is de senior-trimmer van en voor de ploeg.

Steffi
Dujardin
Trimmer

Opleiding: Hondentrimmer (Syntra Asse)
Ervaring: Sinds 2017 trimmen
Rol: Trimmer 'hond' voor het team WelloPet

Steffi laat zich van heel jongs af aan reeds omringen door tal van dieren: katten, paarden, honden, kippen, ratten, konijnen, cavia's,... Van deze passie en liefde haar beroep maken was de evidentie zelve. De eerste stap was een 'professionele opleiding hondentrimmen'. Nadien kon Steffi veel ervaring opdoen in het trimsalon van een gerenomeerd Belgische trimster. Haar hart ligt bij de dieren. Ze behandelt elk dier met liefde en geniet van iedere hond die al kwispelend naar huis keert.

klik op de foto voor meer info...

Hond, kat en konijn

Bij WelloPet verzorgen we de vacht van zowel hond, kat als konijn. Elk van de trimmers heeft een specifieke specialisatie voor ofwel hond of kat, en heeft de nodige ervaring. Zij zijn goed opgeleid, scholen zich permanent bij, en beheersen alle technieken.

De trimmers van WelloPet staan erop dat elk ras, en elke vacht, correct verzorgd wordt.

Ontdek ons trimsalon

We beschikken over een goed ingericht was- en trimsalon. Als het wassalon niet bezet is mag je het zelf ook afhuren als Self Wash. Trimmen gebeurt steeds op afspraak. Je kan eveneens in het weekeinde bij ons terecht!

Onze trimmers staan jou graag bij met raad en daad over verder vachtverzorging thuis. Je kan hun aanbevolen borstels, kammen en shampoo vinden in ons assortiment. Op geregelde tijdstippen kan je hun workshops bijwonen. Je kan hun adviezen en artikels nalezen in onze blog. In mei gidst onze themamaand ‘Een stralende vacht’ jou langs alle actuele vragen en antwoorden voor de beste vachtverzorging bij jou thuis.

Trimmers 1.jpg
Trimmers 3.jpg
Trimmers 4.jpg

Wij gaan voor preventie, jij toch ook?

Bij WelloPet geloven we in een gezonder, langer en aangenamer leven voor onze huisdieren. We bieden hen daarom meer, betere en preventieve zorgen. 

Mooi zijn is leuk en fijn. Maar een goede verzorging van vacht, ogen, oren, nagels, tanden en poten is een basis voor een goede gezondheid. Bovendien kan je bij regelmatige verzorging vroegtijdig kwaaltjes opsporen, of erger voorkomen. Zowel de trimmer, als de dierenartsen, buigen zich over die zorg voor jouw liefste huisdier. 

Onze ervaring: goed begonnen is half gewonnen. Daarom bieden wij jou en je viervoeter een ‘Plan’ aan. Dit zorgt voor gemak, én zekerheid.
Een WelloPet Groom Plan bundelt alle vachtverzorging voor één jaar in een voordelig tarief

Ontdek onze formules en tarieven >>

Stel jouw vraag aan het team trimmers >>

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen