Overslaan en naar de inhoud gaan

Trimmers

Ontmoet ons team

Jouw lieveling wordt met heel veel zorg, vakkennis en dierenliefde omarmd door trimmers Annick, Marie, Jeroen, Eveline, Helen, Martyna, Maya, Sophie en Brendy in ons katten- en hondenkapsalon. Permanent bijscholen hoort er voor hen altijd bij. Want onze trimmers vinden zowel het correct omgaan met huisdieren, als het correct trimmen van jouw huisdier, even belangrijk. En altijd een alert oog op de goede gezondheid is een vast onderdeel van het geheel!

Annick
Claeys
Trimmer

Opleiding: Bacherlor Moderne Talen, diploma Kattentrimmer (Syntra Veurne, Masterclass diploma Cat’s Only, diverse bijscholingen in het buitenland
Ervaring: Sinds 2018 
Rol: Trimster in het WelloPet-team, enkel 'kat'

Als kind was Annick een fel begeerde dierenoppas. Baasjes vertrouwden haar met plezier de zorg voor de eigen huisdieren toe terwijl zij zelf genoten van een wel verdiende vakantie. Zo had Annick steeds vaste honden- en katten-sit-adressen.

Annick heeft 2 katten, een Scottish Fold en een Oude Langhaarkat. Ze volgde een professionele trimopleiding uit eigen noodzaak, haar oude langhaarkat had immers een probleemvacht. En nu is 'kattentrimmen' haar beroep met veel liefde haar passie. Annick haar ervaring bouwde ze op in dierenasielen, opvangcentra en door veel te trimmen aan huis.

Brendy
François
Trimmer

Reeds vroeger toen iemand aan Brendy, als klein meisje van 5-6 jaar oud, vroeg 'Wat wil je later worden?' antwoordde ze reeds “hondenkapster”. Het zat er dus altijd al in 😊.  Van kleins af leeft Brendy omringd door en met huisdieren. Een leven zonder die huisdieren is voor haar nauwelijks voor te stellen, dus ging ze zonder enige twijfel dierenzorg, agro- en biotechnologie en hondentrimmen studeren. 

Eveline
Follet
Trimmer

Opleiding: Kattentrimmer Cats Class (Nederland) 
Ervaring: Sinds 2020
Rol: trimmer voor het team WelloPet

Eveline had altijd een grote liefde voor katjes en besliste zich ook in hun vachtverzorging te verdiepen toen ze een paar jaar geleden 2 kittens adopteerde, waarvan eentje halflangharig is. De interesse werd zo groot dat een professionele kattentrimopleiding bij de oprichtster van Cats Only (NL) niet kon uitblijven. Naast haar dagelijkse activiteiten is Eveline eveneens vrijwilligster bij kattenasiel Poezelou, waar ze als lid van een enthousiast team vrijwilligers mee instaat voor de dagdagelijkse verzorging van zwerfkatjes en bij bij Natuurwerkgroep De Kerkuil waar ze ondersteunt bij activiteiten en ringwerk. Bijscholingen rond gezondheid en kattengedrag staan ook vaak op haar agenda.

Helen
De Cooman
Trimmer

Opleiding: Bachelor in de humane wetenschappen, diploma hondentrimmer (Syntra Gent).
Ervaring: Sinds 2009 
Rol: Trimster in het WelloPet-team

Helen is een gepassioneerde hondenliefhebster. Toen ze afstudeerde als trimster in 2009 zag ze haar droom in vervulling gaan. Ze startte onmiddellijk een eigen salon. In 2012 verhuisde ze naar Duitsland en baatte ook daar een salon uit. Na haar terugkeer naar België is ze heel blij haar passie voor trimmen opnieuw uit te oefenen in het WelloPet team. Zelf heeft ze twee honden rondlopen: een Cane Corso en een Labradoodle. 

Jeroen
Gobeyn
Trimmer

Opleiding: Hondentrimmer (Syntra West) 
Ervaring: Sinds 2018
Rol: trimmer voor het team WelloPet

Jeroen weet zijn werk en passies te combineren! Naast de liefde voor honden en hun vacht, is hij eveneens geboeid in aqua- en terraristiek. Dit laatste vertaalt zich ook in een actief vrijwilligerswerk bij reptielenopvangcentrum SOS Reptiel (Ichtegem). Thuis genieten Oscar en René, 2 Labrador Retrievers van zijn aandacht. Die delen op hun beurt alle dierenliefde met de andere landschilpadden, vogels en vissen ten huize van Jeroen.
Als Jeroen zijn vrije tijd niet aan de vele huisdieren rondom hem besteedt, kan je hem wellicht vinden bij een sportief partijtje Airsoft.

Marie
Verlinde
Dierenarts assistent, Trimmer

Opleiding: Bachelor Agro-en biotechnologie • dierenverzorger (Hogent Melle) / Specialisatie hondentrimmer (Ecole supérieure Toulouse)
Ervaring: Sinds 2017

Rol: Trimster en dierenartsassistente

Marie is een echte dierenliefhebber - van kop tot teen! Haar vrije tijd gaat op aan haar 3 katten, en als er tijd over is houdt zij zich bezig met muziek en film. Haar missie, alsook haar passie, is om 'honden te verzorgen' en hen er ‘haar’-fijn uit te laten zien! Naast haar professionele opleiding als dierenverzorger & hondentrimmer kan Marie ook trots zijn op haar opleiding "professioneel hondengedragsbegeleider" (Geert De Bolster - Brugge). Last but not least: 'enthousiasme' is haar handelsmerk!

Martyna
Warminska
Trimmer

Opleiding: Bachelor dierengedrag (University of Life Sciences, Lublin, Polen), Cursus hondentrimmer (Gdansk, Polen) 
Ervaring: Sinds 2018
Rol: trimmer voor het team WelloPet

Martyna was altijd al aangetrokken tot dieren en keek met grote ogen naar de docu's van David Attenborough. Haar voorliefde voor honden en katten uit zich in haar huisdier Naomi, de Siberische kat. Ze studeerde dierengedrag in Polen en probeert constant bij te leren. Bij Poolse specialisten leerde ze het hondentrimmen, wat haar een ervaren lid maakt van ons team.

Maya
Geöcze van Szendröi
Dierenarts assistent, Trimmer

Opleiding: Bachelor dierenzorg (Vives) - Hondentrimmer (Syntra West) 
Actief bij WelloPet sinds: juli 2021
Rol: dierenartsassistent en trimmer voor het team WelloPet

Maya is een gediplomeerd dierenartsassistent en hondentrimmer. De passie voor dieren ontstond al vroeg doordat ze opgroeide tussen heel wat verschillende dieren. Haar studiekeuze was dan ook snel gemaakt. In haar vrije tijd is ze graag in de natuur en verzorgt ze met veel liefde haar konijnen, cavia's, aquarium-dieren en honden. Ook is ze te vinden als vrijwilligster in het VOC van Beernem, waar ze mee instaat voor de verzorging van revaliderende inheemse wilde dieren.

Rani
Van der Jeugd
Trimmer
Sophie
Van hauwermeieren
Trimmer

Opleiding: Hondentrimmer (Syntra) / Bachelor Accountancy-fiscaliteit
Ervaring: Sinds 2019 trimmen
Rol: trimmer voor het team WelloPet

Sophie groeide op met heel wat dieren rondom zich. In haar ouderlijke tuin vond ze kippen, eenden, zwanen, konijnen, paarden en natuurlijk ook honden. Hen verzorgen was één van haar favoriete bezigheden. Een warm nest bieden gaf haar een voldaan gevoel, nieuwe aanwinsten die het wat moeilijker hadden, werden door Sophie onder haar hoede genomen.

Deze liefde voor dieren vertaalde zich na haar studies in een opleiding honden trimmen. Sophie heeft een interesse in de verschillende vachttypes en het belang van een gepersonaliseerde verzorging. Thuis zorgt ze nu voor haar Amerikaanse Stafford Zita, terwijl ook de zorg voor paarden een vaste bezigheid blijft.

 

Hondenkapsalon, maar ook voor katten.

Bij WelloPet verzorgen we de vacht van zowel hond & kat. Elk van de trimmers heeft een specifieke specialisatie voor ofwel hond, ofwel kat, en heeft de nodige ervaring. Zij zijn goed opgeleid, scholen zich permanent bij, en beheersen alle technieken.

De trimmers van WelloPet staan erop dat elk ras, en elke vacht, correct verzorgd wordt.

Lees ook de blogreeks over vachtverzoging hond & kat.

Waarom bestaat er een trimsalon voor kat ?

Kattentrimmer Annick is opgeleid en gespecialiseerd in vachtverzorging voor kat. Ze werkt volgens deze 10 regels van het ideale trimsalon voor de kat, waarin ze een holistische, preventieve filosofie hanteert. WelloPet wil dier- en vachtvriendelijk werken, met het oog op gezondheid op de lange termijn.

Ontdek ons trimsalon

We beschikken over een goed ingericht was- en trimsalon. Als het wassalon niet bezet is mag je het zelf ook afhuren als Self Wash. Trimmen gebeurt steeds op afspraak. Je kan ook in het weekeinde bij ons terecht!

Onze trimmers staan jou graag bij met raad en daad over verder vachtverzorging thuis. Je kan hun aanbevolen borstels, kammen en shampoo vinden in ons assortiment. Op geregelde tijdstippen kan je hun workshops bijwonen. Je kan hun adviezen en artikels nalezen in onze blog. In mei gidst onze themamaand ‘Een stralende vacht’ jou langs alle actuele vragen en antwoorden voor de beste vachtverzorging bij jou thuis.

hondenkapsalon
Trimmers 3.jpg
Trimmers 4.jpg

Wij gaan voor preventie, jij toch ook?

Bij WelloPet geloven we in een gezonder, langer en aangenamer leven voor onze huisdieren. We bieden hen daarom meer, betere en preventieve zorgen. 

Mooi zijn is leuk en fijn. Maar een goede verzorging van vacht, ogen, oren, nagels, tanden en poten is een basis voor een goede gezondheid. Bovendien kan je bij regelmatige verzorging vroegtijdig kwaaltjes opsporen, of erger voorkomen. Zowel de trimmer, als de dierenartsen, buigen zich over die zorg voor jouw liefste huisdier. Met een PetBudget toon jij jouw huisdier dat vachtverzorging geen probleemoplosser, maar een preventieve zorg is. Je krijgt van ons 10% bonus bij elke oplaadbeurt en betaalt makkelijk aan de kassa voor je trimbeurten. Daarbovenop kan je de kaart ook gebruiken voor gedragsbegeleiding of onze workshops.

Ontdek onze formules en tarieven >>

Stel jouw vraag aan het team trimmers >>