Overslaan en naar de inhoud gaan

PetBudget

PetBudget

Kort overzicht

Wat Een betaalkaart van WelloPet waardoor je 10% bonus krijgt op trimbeurten, gedragsbegeleiding en events.
Prijs Gratis, met 10% bonus bij elke oplaadbeurt
Waarom Het PetBudget zorgt ervoor dat je met 1 kaart altijd voordeel krijgt op alle niet-medische dienstverlening


Preventieve zorgen voor jouw dier is wat echt telt! Dit belonen wij graag!
Daarom betaal je met je PetBudget eenvoudig en voordelig voor je afspraken in het trimsalon, bij onze gedragsbegeleiders of voor onze evenementen. Ook extra diensten zoals Afslankplan, FysioPet, Start To Puppy en de huur van een loopband of Activitytracker vallen hieronder.
Door een saldo op je kaart te zetten krijg je steeds 10% voordeel bovenop het bedrag dat je besteedt. Zo heb je steeds extra budget paraat voor extra zorg & preventie. Aan de kassa betaal je dan eenvoudig met je PetBudget.

*Als klant stort je een besteedbaar bedrag op jouw eigen kaart, WelloPet geeft je een startbedrag van 15€, en bij iedere oplading krijg je 10% extra budget voor niet-medische dienstverlening.
Heb je nog geen kaart, dan geven we jou er eentje! Life Plan klanten krijgen een startsaldo van 50€.

Het trimsalon & gedragsbegeleiding

Een frisse knipbeurt, even snel wassen, dieetbegeleiding of een expert consulteren om het gedrag van je hond of kat onder de loep te nemen. Het kan allemaal bij WelloPet, met je PetBudget krijg je daar ook 10% bonus op. Hoe doe je dat?

 1. Maak telefonisch of via mail een afspraak voor het trimsalon of gedragsbegeleiding
 2. Na je afspraak betaal je aan de kassa met je PetBudget

Heel wat events

Van speelweides tot webinars en van kattenvachten tot puppy coaching. WelloPet heeft voor elk wat wils. Met je PetBudget kan je ook jouw deelname aan die events betalen. Je kiest simpelweg een evenement en vult bij het registratieproces de code ‘PETBUDGET’ in. Aan de kassa kan je dan eenvoudig afrekenen. Gaat het event online door, dan zorgen wij zelf ervoor dat de waarde van je PetBudget gaat.

PetBudget

Een PetBudget kaart gekregen, wat nu?

Je kreeg van ons een kaart, maar je weet nog niet waar te beginnen?

 1. Klik op deze REGISTRATIE-link om jouw kaartnummer te koppelen aan 'jou' als gebruiker (deze link brengt je naar de beveiligde pagina van onze betaalpartner CCV buiten onze WelloPet-website).
 2. Registreer hier je kaart als eerste stap. Dat doe je door de 16-cijferige code die rechtsonder op de achterkant van je kaart staat (onder de QR-code) in te voeren in het invulveld.
 3. Vul nu je persoonlijke gegevens verder aan. Dit is belangrijk voor het terugvinden van jouw kaart, voor vervanging bij verlies of voor het bij- en afladen van extra bonussen door team WelloPet.
 4. Je kan nu bij WelloPet je PetBudget gebruiken.

 

Een handige tip: Gebruik je een app zoals StoCard, waar je jouw klantenkaarten op verzamelt, dan kan je die ook gebruiken om je PetBudget op je smartphone op te slaan. Gewoon met de app je QR-code scannen en je bent er klaar voor.

Nog vragen? Check dan even onze FAQ!

Haal er alles uit: ontdek het Life Plan

Ons PetBudget is de manier om toegang te krijgen tot voordelige trimbeurten, gedragsbegeleiding en events. Maar voor het totaalpakket, raden wij jou het Life Plan aan. Hiermee betaal je 1 keer voor alle preventieve medische zorgen voor 1 jaar en krijg je daarbovenop heel wat voordelen:

 • Alle vaccinaties, ontwormingen en ontvlooiingen
 • 2 halfjaarlijkse medische check-ups
 • Korting op extra medische ingrepen
 • Gratis voedingsadvies op maat
 • Tot 20% korting op voeding uit onze Shop
 • Een startsaldo van €50 ipv €15 op je PetBudget.

Ontdek er hier alles over en ontdek hoe jouw Life Plan eruit ziet!

Vraag je PetBudget aan onze medewerkers

Producten in de kijker