Overslaan en naar de inhoud gaan

Wachtdienst

Ruim toegankelijke openingsuren

Naast ons uitgangspunt om steeds vanuit een preventieve denk- en handelwijze te werken, stellen wij ook het gemak van onze klanten heel erg voorop. Wij handelen steeds vanuit het principe dat dierenzorg voor baasjes zo makkelijk en toegankelijk mogelijk moet zijn. Daarom kozen wij voor hele ruime openingsuren. Wij zijn elke dag van de week open van 9h00 tot 18h30. Dat betekent dus dat wij ook steeds op zaterdag en zondag open zijn. Makkelijk, niet? 

Onze wachtdienst

Wens je als klant van WelloPet buiten de openingsuren hulp voor een noodgeval, dan zal je doorverbonden worden met het spoednummer van de wachtdienst voor onze klanten. We proberen steeds zo goed en snel mogelijk te handelen in dergelijke gevallen. Je kan onze wachtdienst steeds bereiken via het nummer +09 274 85 20

We raden je aan om dit nummer op te slaan in je telefoon indien er zich ooit een spoedgeval voordoet. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld dringende hulp nodig hebt buiten onze openingsuren. Op die manier verlies je minder tijd met het online zoeken naar een dierenarts van wacht. Dat kan in het grote voordeel spelen van je lieveling, want tijd is kostbaar in geval van spoedsituaties. 


Wil je graag ook onze andere gegevens opslaan in je telefoon? 

Bekijk hier onze andere gegevens >>